S V A R

Cizzi om BLOGGEN FYLLER 1 ÅR !!!:
Hej!
Läser din blogg nästan varje dag! Tack för att du delar med dig av ditt liv. Jag kommer till jobbet och tittar in varje morgon för att se vad ni gjort.
Grattis till 1 år!!
SVAR: Tack! Och tack för att du läser :)! Vad jobbar du med?

Helena
om HEJDÅ NAPPEN !!!:
Hej.
Tycker ni gjorde nappavslutet på ett toppenbra sätt.
Och håller med om att det var bra att båda får sluta samtidigt för annars hade det nog blivit jobbigt för Nicole, om Vanessa hade haft dina kvar.
Kom ihåg att ta ner napparna från trädet sedan bara, dels för att djuren kan kvävas av nappdelarna och dels så att det ser ut som att ekorrarna/Tingeling har hämtat napparna. :)
Vi hade "tur" att vi kunde sluta med dotterns napp när hon var ca 2 1/2 för hon var så förkyld så hon inte kunde ha nappen i munnen och då gick det ju jättebra att sluta med den samtidigt.
Ha det gott från ett plaskigt o halt Söderhamn.
//Helena
SVAR: Tack! Ja, detta var npg det bästa, att dem slutade samtidigt :) Napparna är nerplcokade, ekorrarna och Tingeling har vart där och tagit dem nu ;) Hur mår du där i Söderhamn? Ha en jätte bra helg!

Anu
om HEJDÅ NAPPEN !!!:
Hej!
Va fyndigt det där med nappen =) Håller på och bråkar med Wilton när det gäller napp.. och fick många bra tips här hur jag ska gå till vägan :) hur gammal är din minsta tjej?? Wilton är 2år 8månader och nu vill jag ha bort napp från han innan nr.3 kommer! Hoppas det går bra hos er nu utan nappar =) ska kika in ibland och kolla hur det går.. =) Lycka Till! Kram!
SVAR: Hej! Kul att du kikade in! Hur är det med magen?? Vanessa fyller 2 år i Juni :)

Madeleine
om HEJDÅ NAPPEN !!!:
Lycka till! Det kommer gå super bra hoppas jag.
Din blogg är så härlig och ni har så oerhört söta barn=) Kram till er alla.Ta hand om er.
SVAR: Tack, vad gulligt av dej!Det gick jätte bra med napparna, jag hade redan hunnit måla f*n på väggen, men tjejerna är jätte duktiga! Hur mår du?

Shabnam
om Lycka till Diego!:
Han ska vara borta i 1 MÅNAD :( men tänk va glad han skulle bli av att Andres bara skulle dyka upp ( Andres han sa att det tom fanns maskiner på flygplatsen haha) Jag tror nog att han kommer lyckas få gå på UFC där tänk vilken upplevelse för Diego :D
SVAR: Du vet väl att du alltid är välkommen till oss när det känns tomt och jobbigt?? Och annars också självklart! ;) Haha, Andres skulle nog också bli överlycklig av att få åka! =D Nä Nä Näää!

Isaks mamma
om
BLOGGEN FYLLER 1 ÅR !!!:
Grattis bloggen :)
Har följt er sen i somras när ni skulle till Tunisien. Tycker ni är en sån mysig/gullig familj och du verkar vara så befriad från "pretto", tex. är det så skönt att någon står för att barnen äter godis och glass ibland och de blir inga monster eller mår dåligt för det! Du verkar avslappnad och snäll :) kommer fortsätta läsa minst ett år till om bloggen lever vidare haha
SVAR: Bloggen tackar ;)! Nä, här äter vi godis och glass lite då och då, när vi känner för det =) Dumt att någon kom på att man bara får äta godis och annat gott bara på lördagar ;) Försöker dock att dom äter mat först så inte det påverkas. Kul att du gillar bloggen, jag ppskattar att du läser!

mamus
om Lycka till Diego!:
Stackars Andres om han inte får åka vilken upplevelse att få se sonen vinna gå på casino och komma hem som miljonär go Aato go ha ha kram från Mamus
SVAR: Ja, det är nog lite synd om honom.... ;) Men Diego tränar bara där, inga matcher ;) Men att bli miljonär vore inte helt dumt... hmm... Vad sägs om du och jag skulle åka istället, Mamus?? =)

Anne med 2 busar
om Självförtroende Boost:
Va ungar kan vara taskiga! Bra att du ger henne självförtroende Satu du verkar vara en underbar faster! (Visst var det dins brors Emma?)
Om du läser deta Emma- Tro inte på vad andra säger, du är toppen!
SVAR: Japp, det är min brors Emma! :) Hon och Felicia är mina största fans, så dem läser bloggen varje dag! Hon blir nog glad av kommentaren ;)

Stefu
om Lycka till Diego!:
När skulle vi åka Andres?! Vegas here vi come baby! =D
SVAR: Hahah, nice try brother.... Diskuterat med Anna om saken? Hahaha...

Anna med 4 prematurer
om Byggarbetsplats som grannar....:
All kredit till dig Satu som alltid verkar ha massa människor på besök.. Jag skulle bli tokig om jag efter en lång dag med massa stök helt plötsligt får hem massa människor...Att du orkar!!
jag är mer sån som vill att folk ringer innan eller att man planerar för efter en dag med mina barn o alla bestyr "o då går mina tjejer på dagis" så är jag helt slut .man går i 180.
Ibland kan det var mysigt med impulsiva besök, men aldrig så mycket som du.. så kredit till dig för att du orkar! Hoppas du vågar säga ifrån om du oxå är för trött bara!!
SVAR: Jag förstår hur du menar ;) Vi är en stor familj, och vi gillar att umgås med varandra och barnen blir så glada, så det är bara kul! Visst säger vi ifrån när vi inte orkar, självklart :) Hur mår ni? Hur är livet i stan? ;)
KRAMKRAM

Anonym
om DRÖM boende:
bygg eget kankse blir billigast??
varför måste barnen dela rum?
SVAR: Dom "måste" inte, men jag tänker "varför inte"? Det är knappt nån ålderskillnad på dom och jag tror inte att dom tar skda av att dela rum, det är bara positivt tror jag :) jag och min sysyetr har delat rum (likaså våra bröder) under hela vår uppväxt, och jag tror att det har gjort att våra band blivit ännu starkare, att vi är så nära varandra. Det vill jag också ha med mina barn. Dela rum två och två och sen ha ett STOOORT gemensamt lekrum tycker jag vore toppen! :) Jo, bygga eget är också en bra i´de, men då gäller det att hitta en bra tomt och planeringen och husbygget tar en evighet..

Hanna
om DRÖM boende:
Haha jag är en sådan där som letar hus en dag och flyttade in veckan efter ;)
Sambon frågade vad jag tyckte om ett hus, och det var väl fint, vi åkte på visning och veckan efter skrev vi på kontraktet!Kanske inte direkt var mitt drömhus, men nu när vi bor här, så ÄR det verkligen vårat drömhus, passar oss helt perfekt!Tror man ibland inte riktigt vet vad man vill ha (fastän man i huvudet har målat upp sitt hus, så kan det vara ett helt annat man egentligen vill ha!) Lycka till med husletandet!
SVAR: Va häftigt! Toppen att du trivs, det är huvudsaken! Jag tror som du, att man målar en bild på sitt "drömhus" i huudet, men sen när man ser den, så kanske det inte alls var så man hade tänkt ;) Måste ha ett "open mind"!

emma gilbertsson
om BOOTCAMP:
Så kul läsa din blogg ;)
Jobba du annars eller du bara vatt mammaledig ?
NI massa vagnar? många har ni?
SVAR: Tackar! :) Jag är utbiladad barnskötare, men vart hemmafru/mamma ganska länge nu ;)
Nu har vi bara en vagn, en City Select, alla andra är sålda!

Paola om Onsdagen:
Hoppas det är bra med din mamma nu??
En fråga- Vad har ni för smeknamn på alla barnen och betyder dessa något?
MVH/Paola
SVAR: Det är bättre med min mamma nu, hon väntar på operations tid... Jo, dem har sina smeknamn, jag kan skriva ett inlägg om det i senare tillfäll, det är flera som har frågat :)

Marlene om NY BIL!:
Hej,
Hittade hit av en händelse för några månader sedan via familjeliv. Läser lite då då och funderade idag på er ny bil... :) Eftersom ni som vi är många i familjen så undrar jag vilken bil ni nu har , vi funderar nämligen själva på att köpa ny. Vi är två vuxna med fem barn... plus tvillingvagn och allt sånt....behöver alltså både sittplatser och bra bagage. Tips önskas ;)
SVAR: Hmm, den enda är nog en minibuss i sånt fall. Vi har en 7-sitsig Merca (kommer ej ihåg exakta modellen), dock med ganska litet bagage utrymme, så vagnen vi har nu får precis plats, ingenting mer. Men med en minibuss så får ni ju plats med 5 barn och tvillingvagn samt bagage, det finns massor, men en mitsubishi vore nog inte så dumt? Hur gamla är era barn? :)
Och förresten, kul att du kikar in! :)

Om jag har missat att svara någon kommentar- LET ME KNOW!
Till Er andra, ni vet vad som gäller- jag svarar på era bloggar ;)
Kramar//Satu

Kommentarer
Postat av: Anna med 4prematurer

Familjen mår bra, jag har däremot fått en envis förskylning med feber o allt inräknat. dock är det på bättringsvägen så jag hoppas allt är bra tills på måndag..operationsdagen du vet =)Vi trivs väldigt väldigt bra på Kungsholmen, vi har absolut hittat hem, Maken o jag mår båda mer psykiskt o fysiskt mer bra här...Hur r det med er? hur mår din mamma? Min mor har oxå opererat bort gallan.. jag har även problem med den emellanåt, har dock bara åkt in akut för det en ggn, har inte gått så långt som till en operation...

2011-02-05 @ 14:26:19
Postat av: emma gilbertsson

Tack för svaren :)

2011-02-07 @ 10:37:29
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback