Svar & Annat

Liiah (<--- Olivia) sitter här bredvid mig och leker med sin Iggel Piggle (eller vad han nu heter?) och kämpar med att få den att sjunga. Hon gillar den och hämtar den från Danilo & Jonathans rum varje dag och tar den till sitt eget rum på kvällarna. 
 
 
Såhär trött var hon innan sin powernap... Hon hämtar alltid napp och snuttis från sitt rum och gnider snuttisen under näsan så gosigt. När jag frågar henne om hon vill gå och sova säger hon "Ååå-å!" och knallar till sitt rum.
 
 
Fick några frågor som jag ska prova att hinna svara på, får se om lilla damen låter mig göra det.
Så fort jag sätter mig ner så ska hon komma och trycka på tangenterna eller vill visa mig ett och annat någon annanstans.... Smiley
 
 
"Jag är nyfiken på om ni fått "ta mycket skitsnack" för eran åldersskillnad i början när ni träffades? Min man är 15 år äldre och i början när vi träffades hade ALLA åsikter om detta"
 
"Jättefint skrivet och roligt att du delar med dig! 
Var ni aldrig oroliga för vad Andres tidigare barn skulle säga? Och hans föräldrar? Hur har alla runt er tagit det? Är det någon som tycker att det är konstigt att han som är farfar har barn som är yngre än barnbarnen? (Jag har också barnbarn så min yngsta var moster när hon föddes, känns lite konstigt men inget jag tänker på så ofta) Har du fått mycket negativt för att ni skaffar många barn? Sorry för många frågor....men man är ju nyfiken :-)"
 
- Alltså. Folk har åsikter om allting!
Det hade dom nog även här, eftersom jag är yngre än Andres. Det var lite jobbigt att behöva försvara sig själva hela tiden, att vi faktiskt älskade varandra och ville vara med varandra, trots ålderskillnaden. Säkert fanns det folk som snackade skit bakom ryggen på en och undrade "hur länge ska det där hålla då" men tji där fick dom. Och om det inte hade hållit mellan oss så hade det säkert inte varit pga åldersskillnaden. Det finns massor av par därute som går isär och det har inget med åldern att göra. Det som märks av åldersskillnaden var ju att han hade barn sedan innan, han hade redan hunnit med att bilda familj.
 
Så när vi blev tillsammans så visste Andres att jag ville ha många barn, jag ville ha en storfamilj.
Han hade tre vuxna barn sen innan så han visste vad han gav sig in på. Och han ville dela min dröm om en storfamilj med mig. ♥ Jag var ung och att få barn var min dröm.
Hans föräldrar var glada över fler barnbarn!
Hans äldre barn tycker kanske att det är knasigt att han har barn som är yngre än sitt barnbarn, men vad ska dom förvänta sig, im still young! =) Nu kommer nog inte barn som någon överraskning för dom längre ;) 
 
Jodå, jag får höra en massa dumma kommentarer om att vi väljer att ha många barn. Men jag tänker också att det är mitt liv. Mitt beslut. Det är vi som tar hand om dem, vi som betalar för dem och gör allt för dem, så dom kan stoppa sina åsikter där dom hör hemma. 
Smiley
Jag får också en massa härliga, positiva kommentarer, det får man inte glömmaSmiley
 
Och det viktigaste är ju ändå vad man själv tycker och tänker. Jag älskar livet som storfamilj. Bara man har tid, kärlek och ekonomi för alla barnen så tycker jag att man får göra precis som man själv vill.
 
Och nu var min paus tydligen över. Smiley
 
 
Olivia ligger och ritar på golvet, värsta stora tjejen (tror hon själv iaf)
 
P.S Glöm inte att följa oss på Instagram mybabydolls heter jag där Emoticon

Kommentarer
Postat av: Camilla 33 år och 10 barnsmamma

Åldern har absolut ingen betydelse för mig,man älskar ju personen inte åldern..ler..
Jag älskar oxå livet med många barn..:-D
Kram Camilla

2014-03-21 @ 13:02:54
URL: http://www.minstorafamilj.se
Postat av: Lisbeth

Ønsker deg og dine en fin helg:-) Alltid så koselig å lese bloggen din :-)

2014-03-21 @ 13:06:31
Postat av: mamma24sju

Tack för svar! Min man är 16 år äldre, han hade dock ingen familj innan. Beundrar att du står upp för er, jag har ofta tyckt att åldersskillnaden är jobbig och undvikit att tala om det. Det är inget vi tänker på själva, förutom att han blir en "gammal pappa". Vår äldsta dotter valde också att skaffa barn tidigt, så min minsta var alltså moster när hon föddes. En risk när man skaffar barn tidigt och sent...säker på att många tycker det är "fel" men jag bryr mig inte längre. Vi är inte de enda i den sitsen... :-) Ha en trevlig helg!

2014-03-21 @ 15:33:59
Postat av: Linn Westin

Snyggt svar där och mycket tråkigt att behöva försvara sitt förhållande... Oavsett. Det har jag också fått vara med om - fleeera gånger. Mina föräldrar har inte alltid gillat mitt val av partner.

2014-03-21 @ 18:32:03
URL: http://klartslut.blogg.se
Postat av: Sofie

Hej!

Tack för en mycket trevlig och läsvärd blogg :)

Jag har inte följt dig särskilt länge, och du har säkert redan skrivit det någonstans, men hur gammal är Andres, och hur gammal är du? Tycker inte att han ser särskilt gammal ut, trodde max att det skilde tio år mellan er, men det kanske är mer?

En fråga av ren nyfikenhet, då åldern bara är en siffra ;) min sambo är åtta år äldre än jag, och jag känner mig ofta som den äldsta och mognaste av oss :p

2014-03-21 @ 21:22:36
Postat av: Linda

Hej!
Har nyligen börjat läsa din blogg så förlåt för att jag frågar! Men blev väldigt nyfiken, hur mycket skiljer det i år mellan dig och Anders? :)

2014-03-21 @ 21:40:13
Postat av: Johanna

Tycker det är skit coolt att ni har så många barn tätt! Vilken sammanhållning dom troligtvis kommer ha hela livet. Vilken härlig stor familj.
Kram

2014-03-22 @ 11:31:45
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback