S V A R

Här kommer lite svar på kommentarer så jag inte har en massa att svara på sedan och så slipper ni ju vänta...

LindaLove
om Fredag med sol och värme:
Hej, jag tittar in ibland och tycker att du verkar duktig som tar hand om så många barn så tätt i ålder (särskilt som pappan verkar pyssla med rätt mycket annat?), och du verkar hitta på så mycket roliga grejer med barnen också beundrar.
Men jag undrar över en sak och det är att ni verkar äta så himla onyttigt? Nästan varje dag skriver du att ni äter pizza och HELA tiden äter småbarnen godis, glass. Enorma påskägg till tjejerna, mindre påskägg till killarna, Calippoglassar och chips och ostbågar och läsk. Min 1,5-åring fick ett smörgåskex i sitt påskägg och var mer än nöjd - hur tänker ni?

SVAR: Tack för kommentaren! Ööhm. Vi äter pizza/McDonalds en gång i veckan, när vi känner för det, det spelar ingen roll om det är en tisdag eller lördag..ibland blir det mer än så och ibland blir det inte alls. Godis och chips äter dom bara på helgerna. Puua (morfar) skämmer dock bort dom med sötsaker lite, men det hör väl till deras jobb?
Enorma påskägg?? Har du fel på synen? 15 cm påskägg till alla 4 barnen, och då låg det i bara några smågodisar som räcker väldigt länge. Vi är inte stenhårda, jag känner att äter man sin mat och borstar tänderna på kvällen så får man unna sig lite gott då och då. Glass? Åh ja! Det kan dom få nästan varje dag när det är vår/sommar tider! Det dör man inte av, Eller? Hahaha... Ja, grabbarna får smaka godis, glass och annat gott, det smakar väl lika gott i deras munnar som i någon annans?
Och sist men inte minst- Ja, pappan "pysslar med rätt så mycket annat" vilket brukar kallas för "JOBBA", någon måste väl försörja familjen också?! Eller är det bara så i våran familj....? 


Johanna
om Trötta Söndagen:
Hej! Jag hittade din blogg genom familjeliv och är totalt imponerad av dig! Superfin blogg, supersöta barn och så har du mage och vara helt sjukt vacker trots att (eller tack vare) du har så många barn så tätt! TACK att du gav mig hoppet tillbaka att det kommer gå bra att få en till bebis så tätt. (Tror nämligen att jag är gravid igen och min första är bara 3 ½ mån)
KRAM!
SVAR: Hej! Tack så mycket för ditt fina kommentar  GRATTIS om så är fallet att du är gravid! Det kommer att gå superbra!!!  Det blir inte jobbigare än vad man gör det till och så kommer barnen ha så mycket nytta av varnadra. Barn är lycka! Du/Ni kommer att fixa detta bra, kramar och Grattis än en gång! Hör gärna av dej igen om hur det går ;)

Franka 
om Redan Torsdag!??:
Hej!
Är nyfiken på hur en vanlig dag hos er kan se ut. Kul om du kunde beskriva det, vad gör ni timme för timme tex.
Går stora barnen på dagis, har ni fått dispans?
Har själv tvilingar på 5 månader o storebror som snart fyller två och jag vet inte hur det skulle funka om vi inte hade dispans så han får gå sju timmar per dag...
/Franka
SVAR: Hej vännen! Tänkte ordna sån där "timme för timme" inlägg senare ;) Så håll utkik! :)
Vi har alla 4 barnen hemma med oss, ingen går på dagis. 
 Hur går livet där hemma för er?

Nu ska vi iväg och köpa en ny torktumlare, Jippiiiieee!!!
Höres senare!!

Har ni haft en bra Valborg förresten?

Kommentarer
Postat av: mummu

hellou... att jag skriver nu ,så du Linda love om.. för det första,du frågar inte vad dem äter varje dag ,utan du kanske tror,att dem äter godis varje dag,så är det inte,,Satu kasnke skriver alltid,när dem har mys pys,och vad dem äter,men hellou,, det är värkligen inte varje dag. PS Men om det skulle vara det ... Vad har du med saken o göra,jag bara ondrar... :))) Ta hand om ditt... SÅ :-))

2011-05-01 @ 16:06:03
Postat av: boosse

Förlåt att jag skrattar men den första kommentraren. han verkar pyssla med annat. Ja, om du är hemma med 4barn måste väl han jobba?

2011-05-01 @ 18:57:54
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: hanna mama to 4

måste bara säga: coolt att du har barnen hemma!!!! jag fattar inte alla som skaffar massa barn och sen har de på dagis hela tiden! nu går mina stora i skolan + sexårs men det var så himla härligt och va hemma hela familjen. Kul och höra att andra gör samma sak.

2011-05-01 @ 21:52:14
Postat av: Camilla

Hehehe - skrattar åt första kommentaren...

Alltid måste nån störa sig på hur man uppfostrar eller "utfodrar" sina barn...



Mina barn får oxå ofta glass nu på våren/sommaren. Absolut fika mitt i veckan o jaa, kanske till o med en godisbit :-D



Ni är en härlig familj =)

Ge barnen lite sött så blir dom ännu mer sötare ;-)



Ha en fin dag...

kram / Camilla- en trogen läsare...

2011-05-02 @ 08:13:12
Postat av: sofie

Hej guuuummmaaan Gud vad jag saknat dig och din Blogg hihih

Nej ni äter inte alls mycket godis här hemma finns det alltid ngt gott och inte bara det så e det gratis tandvård tills dom blir 21 hahahaha skämt åt sido..

Det finns alltid ngn som klämma åt sig ngt dumt grrrr

2011-05-02 @ 14:09:20
URL: http://kidsensmamma.blogspot.com
Postat av: -Santsu-

GRRR... Hyvä mummu :) :)

Älytön kommentti tuo eka :( :(



Jokaisen oma valintahan se on mitä syö ja mitä antaa lasten syödä. Ja tuskin sillä mitataan äitiyttä mitä perheessä syödään. Ja asia häntä selvästi ärsytti tai kiinnosti niin olisi ehkä voinut asian hieno varaisemminkin kirjoittaa!!



Kyllä meillä ainakin mies käy työssä ja jopa harrastaa punttisalilla käyntiä useasti viikossa ja viikonloppuisin välillä on baarissa portsarina. Pakkohan jonkun työssä on käydä kun on suur perhe. Joten ei teidän perhe ole Satu millään tavalla huono. Ehkä hänen perheessä ei mies käy töissä ja sen takia ei ollut varaa pääsiäis munaan lapselle vaan voileipäkeksiin,okei nyt mä olin ilkee :) :) Sori..



Ja mikäs sen kivempaa kun voi välillä itsekkin ottaa iisimmin ja antaa valmis ruokaa lapsille eikä joka päivä seistä hellan edessä kauha kädessä. Se on 50-lukua ei nyky päivää,kai?



Haleja ja terkkuja kaikille!!



2011-05-02 @ 15:42:29
Postat av: hanna mama to 4

sofie... "gratis" tandvård till 19 är det..inte 21.. och menar du allvar? Diabetes typ 1 är inte och leka med, min son har det.. vi var inte heller så noga och tyckte ungefär barna måste få en glass och vi skämmer bort de med lite godis. Men nu betalar vi/han..

2011-05-02 @ 21:20:38
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback