Jonathan på sömntest

Idag ringde dom från Huddinge om att dom vill göra ett sömntest på Jonathan innan han opereras för sina halsmandlar och polyper. Dom hade en lucka till nu ikväll.
 
Så Jonathan & Andres har åkt dit, dom skulle vara där klockan 20:00.
Jonathan hämtade sin ryggsäck och packade med sig pyjamas och några leksaker.
 
Sen spenderade han tiden med att fråga när dom skulle åka varannan minut....
Han var ivrig att få komma iväg. ♥
 
Klockan 20:00 skulle dom vara där.
Jag visste inte ens att dom skulle göra något sömntest?
Andres har gått med Jonathans på hans läkartider och han visste inte heller?
Dom åkte och det föll sig naturligt att det skulle vara Andres. Jag stannar hemma och tar hand om syskonen, jag ammar ju Kevin så jag kan inte lämna honom. Och så har jag inget körkort heller, så Andres sköter sånt här just nu :)
 
 
Ni vars barn har blivit opererade för mandlarna, har dom gjort en sömntest på dom?
Och varför gör man det? Varför behöver dom registrera hur han sover om dom redan beslutat sig för att operera honom?
 
Andres har skickat bilder till mig och jag fick lite ont i magen.
Gaah jag saknar dom redan så mycket!
Hatar att inte ha hela familjen samlad på kvällarna och framförallt nätterna. Dom är ju värst!
Det här är vi inte alls vana vid. 
 
Mina hjärtan, jag saknar er redan!! ♥♥
 
Alla syskonen kramade honom och berättade hur mycket vi kommer att sakna dom. ♥
Speciellt Danilo hade det lite jobbigt efter att Jonathan åkt iväg. Nu skulle han helt plötsligt sova ensam. Han sa gång på gång att han kommer att sakna Jonathan jätte jätte mycket. Och så ville han att Nicole skulle sova med honom.
 
Dom somnade till slut alla syskonen här hemma. Mammahjärtat värker av saknad.
Känns så tomt och oroligt utan hela familjen samlad. Men imorgonbitti är dom hemma igen. ♥
 
Läskigt med alla sladdar och allt. Jag är ändå tacksam att det inte är något allvarligare.
 
Andres ringde mig förut och berättade hur duktigt Jonathan har varit och han slocknade som en stock. Jag sa ju att han kan somna vart som helst när han är trött. ♥ Mitt älskade lilla hjärta.

Kommentarer
Postat av: Anni

Zander gjorde sin registrering när han var 1,5 år. Ett tag innan operation. Det är standard. Dem behöver veta om dem sover, hur dem sover, djupsömn kontra icke djupsömn..
Vi ska försöka få till en ny registrering snart för hans mandlar har vuxit tillbaka och han sover åter dåligt.
Jag hoppas på bättre lycka för er, då sonen är äldre!
Det är ingen fara, dem är duktiga på Huddinge. Dock måste man ta det lugnt i ca 10 dgr efter operation o det kan vara svårt med småpojkar..

2014-05-19 @ 22:27:58
Postat av: Ellie

Min son opererade först bort polyperna när han var runt 4år pga att han snarkade och hade svårt att andas genom näsan ordentligt, på undersökningen före såg de att hans mandlar var väldigt stora men de bestämde att polyperna skulle opereras som första åtgärd. Han sov lite bättre ett tag efter men när han var 5 tog de bort mandlarna och polyperna( eller körtel bakom näsan som de sa) för de hade växt ut. Men något sömntest före operationen var det aldrig något tal om i vårt fall. Kan tilläggas att vi varit på kontroll igen när sonen var 8 (nu e han 9)då polyperna växt ut igen, men då trodde läkaren att det skulle bli bättre och anpassa sig när skelettet växer. Hoppas din fina lilla pojk blir hjälpt av operationen när det är dags för den.

2014-05-19 @ 22:35:18
Postat av: MOSTERI :)

❤️❤️❤️

2014-05-19 @ 22:50:14
URL: http://Karolinanordling.com
Postat av: Cissi

Min son Milan blev opererad på Huddinge när han va strax över två. En körtel bakom näsan å halsmandlarna togs bort. Vi fick komma några dagar innan, på lekterapi. En sköterska gick igenom allt, när han skulle sövas, slangar å allt efteråt. Ja va jättenervös inför sövningen å hade gärna provsovit. Milan hade både astma å problem me andningsuppehåll.
De är ju bra att dom har koll på våra små liv, de säkra före de osäkra. :)

2014-05-19 @ 23:03:51
URL: http://cissigran.blogspot.com
Postat av: Linda Johansson

Ännu en som gjort samma operation på ett av barnen. Det är verkligen inget att leka med, jag reagerade mkt. mer känslomässigt än vad man kunde anat. Hoppas att allt gått bra för er :) kram

2014-05-20 @ 00:21:05
URL: http://www.kondomapoteket.se
Postat av: Helena H

Åh vad duktig han är, fina Jonathan!
Andres är en bra pappa som tar dessa sjukhusbesök. Verkligen inte alla som skulle göra det, många som skulle låta mamman ta det fast det skulle bli massa extra onödigt krångel.
Kram på er, och liten extra kram till Jonathan o Andres ikväll.

2014-05-20 @ 01:18:48
Postat av: Mamma till Novalie & bebis i magen

Min dotter Novalie opererade bort sina halsmandlar förra året i juni (hon är född 08) men dom gjorde inge sömntest :/ konstigt... hur som, så gick operationen kanoners =)

2014-05-20 @ 06:20:13
URL: http://emmapelosio.blogg.se
Postat av: 7 barnsmamman

Vår son opererade bort sina mandlar å polyper för två år sedan.Där var det inget tal om något sömntest? Dock så är det JÄTTEVIKTIGT att de tar det lugnt efteråt i ca 10 -14 dagar!!
Vår son har jättesvårt att bara vara stilla.
Efter en vecka hände det som inte fick hända-han började stört blöda!! Nattetid. Det blev ilfart med ambulans till sjukhus där det fick stopp på blödningen. Men vi fick ligga inne ett par dagar. Inget som är roligt med familj och barn hemma å själv gravid. Men allt löste sig å han mår toppen nu efter. Han har inte haft ont i halsen efter det. Vilket är jätteskönt!
Hoppas allt går bra med lilla Jonathan :). Det är SÅÅ skönt när de slipper ha ont i halsen hela tiden.

2014-05-20 @ 11:13:17
Postat av: Camilla

Vår dotter var 4 då hon opererade/hyvlade ner mandlarna. Hennes mandlar var enorma och hon var liten och späd och ville inte äta. Allt gick fint, vi var på KS. Värst var sövningen, att lämna sitt barn. Piggelin är jättebra att ha hemma sedan. Minns att hon var hemma med mig i nästan två veckor efter operationen. Första veckan var jag så nervös att hon skulle börja blöda så jag sov på madrass brevid henne på golvet. Hon fick upp aptiten lite grann men är fortfarande liten och späd. Alla är vi olika.Åren går och nu är hon 10 och snarkar igen, men så länge allt är bra gör vi inget åt det. Allt kommer gå bra för er också, blir bra att få bort dessa mandlar.

2014-05-20 @ 13:09:49
Postat av: Isabel

Min dotter har opererat bort sina tonsiller och skrapat bort körteln bakom näsan, men hon behöver inte göra något sömntest. Han kanske är med i någon utvärderingsgrupp på sjukhuset? ett tips är att efter operationen ge smärtstillande hela tiden första dagarna och låt han äta mycket glass. Sen sa dom till oss att man ska sova i samma rum som barnet första dagarna så man kan håll koll så det inte blir en blödning. Det kommer gå fint! och du kommer att se en stor skillnad på aptiten det gjorde vi. Min tjej åt som en myra innan, jag var typ glad om hon åt en hel banan någon gång. Men nu efter 6 mån efter operation så äter hon väldigt mycket!

2014-05-21 @ 10:28:05
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback