Blivande frisörer och läkare?

Fredag kväll nu och alla sover.
Jag sitter och tömmer dagens bilder till datorn så att jag kan radera dem från kameran och sätta den på laddning inför morgonens äventyr. Dom har lovat strålande väder igen vilket vi ska ta vara på!
Idag var vi ute hela dagen och lekte. Heeelt underbart och jag har verkligen njutit. ♥ Det är det här jag har längtat efter hela mörka hösten/vintern!
(Jag bjuder på bilderna imorgon :) )
 
Tack för alla kommentarer om förra inlägget, jag tänkte fortsätta med diskussionen imorgon med er :)
 
Jag tonade håret igårkväll, tänkte att det är så mycket mer skonsamt mot håret än färgning/blekning då mitt hår gick av sist. Vad hände efter gårdagens toning då om inte samma sak!! Come oooon!
Håret bara går av och nu vågar jag knappt borsta det! Jag vet inte vad jag ska göra längre. Från och med nu är det iaf slut med att jag färgar håret själv, jag måste ha hjälp av någon att färga bara utväxten, för jag slarvar på något sätt (obviously) och kletar färg på det ljusa också.
Jag klarar inte av den fula utväxten som kommer och jag vill inte färga håret mörkt.
Jag som trodde att toning ska vara skonsamt mot håret?! What a ripp of!
Ibland har jag lust att raka av mig allt och gå i mössa i några år tills jag fått långt, tjockt och friskt hår igen. SmileyMen jag vågar ju knappt klippa 5 cm av mitt slitna hår, så det där skulle jag aldrig våga göra. Haha, fegis jag är.
Nä, vi får se hur jag gör.
 
På tal om hår-
När min bror Toni var här och hälsade på häromdagen så kom Jonathan fram med en leksaks sax och började klippa hans hår och föna det. Snart kom också brorsan Danilo med sina egna verktyg. Han var doktor.
Morbror Toni var det självklara "offret" och han fick sprutor och det togs blodtryck och temp och allt vad dom hittade på..
 
NU förstår jag varför du inte kommer hit så ofta, Toni! Inte direkt så att du fick en lugn fikapaus ... ;)
Smiley
"Tonilla on paljon huaria" = Toni har mycket hår! Smiley
Blir ju hur knasigt som helst när man blandar finska och svenska ord! Höll på att kissa på mig av skratt.
 
Vem vet, vi kanske har en blivande läkare och frisör här? Kanske dom borde fixa mitt hår i fortsättningen? Smiley

Kommentarer
Postat av: Karen

Hej hej!
Du kanske tappar håret på grund av amningen? Jag har iallafall gjorde det med mina fyra barn och särskilt med ett av dem. Då trodde jag på riktigt att jag skulle bli skallig! Men det gick över sedan och håret växte ju hela tiden. Lycka till!

2014-05-24 @ 00:48:53
Postat av: janina

Så fort du ljusar upp håret så är det blekning i och nu är ditt hår rätt skadat och då räcker det tyvärr med att det kommer lite färg utanför på det redan blekta håret och det kan gå av i värsta fall. Finns det kanske någon som kan hjälpa dig att pensla i utväxten? :-) Inte så lätt att göra själv, det är lättare att få det mer exakt om du penslar på färgen och delar upp håret i passéer fast det är fortfarande knepigt att göra själv. skydda håret för solen nu när det är lite skadat, hoppas det löser sig snart, inte roligt när håret inte är som man vill ha det, kram och du har ju för söta barn!! ;-)

2014-05-24 @ 23:38:59
Postat av: Emma

Hemma hos oss är det:
- Kan du skicka juuston(osten)?
- Gå ut med roskerna(Skräpet)

Lr en favorit av farmor,
- Här sitter jag som en liten tatt(tatti= karl-johan svamp)

Svar: Hahaha, så roligt det kan bli!
Me & My 6 Baby Dolls

2014-05-25 @ 21:07:30
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback