Vinter eller Vår

Jäklar vad det blåser storm där ute idag! 
Snön har fått fart och försvunnit av regnet som kommit inatt och idag har dom lovat upp till 10 plus grader.
Är våren här för att stanna nu?
Förra veckan planterade Vanessa & Puua ärtor i deras trädgård som sedan fick sällskap av typ 10 cm snö häromdagen, haha... Vädergudarna kan verkligen dra ett spratt på oss ;)
 
Puua & Mummu ringde och frågade om barnen kunde följa med dom till ankdammen i förra veckan, med sig hade dom Emma & Felicia också. Barnen fick med sig en påse med bröd och gick iväg. Såklart hade Danilo för bråttom och snubblade och skrapade upp sitt knä på asfalten här utanför. Det visar han för alla än en idag och är sur på Puua (?) för det.
Hmm... annars brukar det vara Vanessa som står för alla dessa olyckor, blåmärken och skråmor i våran familj.Smiley
 
Några vårbilder som Mummu skickade till mig:
 
Kusinen Felicia med Nicole & Bessa
 
Moster/Fasters älsklings tjejer ♥
 
Egentligen vet jag inte varför man blir så förvånad när det kommer kyla och snö nu. Det är ju bara mars.
Men det är nog för att man en gång börjat få vårkänslor, det har vart vårväder och en massa vårtecken med blommor osv överallt...? Därför är det nog ett bakslag när det kommer snö igen.
Våren kommer! Håll ut :)
 
Jag har gått igenom ett skåp i hallen och hittade Danilo & Jonathans vårjackor och skalbyxor. Smiley
Nu är det tjejerna som är kvar, så vi ska iväg och kolla affärerna idag tror jag.
Jag har fortfarande inte hitta några fina på nätet, har ni tips?
 
Jag är verkligen ingen märkesfreake som bara kollar på märket och priset för att det ska vara något intressant. Som tänker "Ju dyrare, desto bättre." 
Jag vet att det är jätte viktigt för vissa vad det är för märke på deras barns kläder, vare sig kläderna är fina/funktionella eller inte, så är märket det viktigaste, det dem betalar för.
Jag tittar främst på jackan, om den är fin och om den uppfyller alla kraven som jag är ute efter. Sen kollar jag priset. Märket spelar ingen roll. Som en väninna till mig kan inte tänka sig att handla på Lindex, H&M eller KappAhl för där har dom inga märkeskläder, vilket jag tycker att lite skratt retande, dom är bland mina bästa affärer och jag blir glad av att hitta fina kläder som inte kostar skjortan!Smiley
Som när en bekant tyckte att Olivia hade en sån fin jacka och frågade ivrigt vad det är för märke och jag svarade: "Öööhm... Lindex?" haha, ni skulle ha sett hennes min. SmileyOrka va fin i kanten.
 
Olivia ute och gungar och bakar årets första sandkakor...
 
 
Bjuder på fina vårteckningar som Nukke & Bessa har ritat:
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hej!

Jag tänkte tipsa om märket Reima om du inte har använt det till dina barn. Sen jag upptäckte vilken fin kvalitet kläderna har handlar jag alla ytterkläder till mina barn därifrån, finns nätbutik. Lite dyrare märke, men de har bra med rea.

2014-03-21 @ 15:16:17
Postat av: mamma24sju

Vilken mysig ankdamm! Gillar också H&M och Lindex. Och ärligt talat, får barnen välja mellan en Hello Kitty-tröja från H&M eller en randig tröja från Polarn o Pyret är valet ganska självklart :-). (inget ont om polarn dock, gillar dem också) Tycker det är vansinnigt att betala för ett märke. Det handlar ju då bara om att visa sin statuts utåt, barnen väljer ju sällan sådana kläder själva.

2014-03-21 @ 15:24:27
Postat av: Jenny

Ellos har mycket bra, och ofta väldigt fördelaktiga rabatter (typ 50% på en vara, eller 40% på hela beställningen). Framför allt gillar jag märket Ahkka, som är lite dyrare men av otroligt bra kvalitet och borde få ett rätt hyfsat andrahandsvärde om du vill sälja vidare sen.

2014-03-21 @ 15:29:05
URL: http://anamcara.blogg.se
Postat av: Danielle

Hej! Måste bara säga att jag såg dig och din familj på Port 73 för ett tag sen, och ni är så himla fina! :)
Jag har en son på snart 5 månader(2 dagar kvar) och drömmer om en egen stor familj en dag, och din blogg är en stor inspiration för mig!

2014-03-21 @ 16:32:00
Postat av: Linn Westin

Jag har ingen aning om vilken prisklass du handlar i men jag sökte runt lite och hittade dessa sidor:

http://www.halens.se/barn-kategorier-ytterklader-7022
http://www.boozt.com/se/sv/barnklader/flickor-ytterklader (10%-rabattkod)
http://www.babyshop.se/ytterklader/s/636
http://se.nameit.com/kids/ytterklaeder/ni-kids-overtoej,sv_SE,sc.html?forcecountry=SE
http://lekmer.se/barnklader/ytterklader/ (upp till 70% på deras outlet)

2014-03-21 @ 18:40:14
URL: http://klartslut.blogg.se
Postat av: Carina fyra barns mamma men planerar fler

Hej!!
Jag är inte heller någon märkesfreak. Men jag har alltid köpt polarn och pyrets skalkläder. Dels för att dom är bra och funktionella men även för att dom faktiskt håller och barnen kan ärva av varandra. Och då blir det billigare i längden. Jag köper alltid svarta skalbyxor så alla kan ha dom . Sen är det ju kul med färg på jackan och fleecen. Mvh Carina

2014-03-21 @ 19:40:47
URL: http://defyrabasta.bloggo.nu
Postat av: Lena

Håller med ovanstående kommentar, har testat mång märken men POP s skalkläder är bäst enligt mig. Inte pga märket utan pga funktionen, de är varma, slitstarka och mkt vattentåliga.
De har även ofta bra marginal att växa i så barnen kan ha dem länge...och bra andrahandsvärde om man inte har andra barn som ska ärva. Har gjort misstaget att köpa andra billigare ytterkläder men blir alltid lika besviken , och frustrerad när allting blir blött! ( med det inte sagt att det inte finns bra märken som är
Billigare, bara det att jag inte har hittat något som enligt mig r
lika bra)

2014-03-22 @ 01:15:53
Postat av: Johanna

Älskar hm's kläder, även kläder från märken som pop och molo. Men där köper jag mest när det är rea. Är inte heller märkesfreak utan köper det jag tycker är snyggt oavsett märke el inte. Men jag älskar billigt! Dock så köper jag kvalitets ytterplagg. Skalkläder från pop el molo ( har testat från hm och tycker dom är dåliga. Från pop så har barnen kunnat ärva från varann) vinterkläder köper jag från molo oftaSt, både snygga och uppfyller alla mina krav. Har dessutom ganska stora krav vad det gäller ytterplagg eftersom mina barn dessutom går på ur och skur förskola.

2014-03-22 @ 11:27:24
Postat av: Ida

Här köper vi alltid ytterkläder från Pop, bra kvalité och håller länge.. Dock är jag för att handla på tradera och har gjort riktigt bra fynd på nya ytterkläder! I övrigt handlar jag lite överallt! Men får sambon bestämma så är Pop bästa affären, kläderna tål tvätt efter tvätt utan att kläderna ser använda ut!

Lycka till med jakten på ytterkläder!

2014-03-23 @ 08:07:25
Postat av: Jannice

Hej!
Ny här, tycker du verkar ha en fin blogg. =)
Tips: lager157.com. Finns också affärer. Väldigt bra priser. Köpte skal- och fleecekläder till mina barn där nu. Har inte testat så mycket så kan inte uttala mig om kvalitén men de verkar bra. =)

Svar: Tack! Vi har den affären här i närheten, borde åka och kolla! Tack för tipset :)
Me & My Baby Dolls & Gravid

2014-03-25 @ 16:24:38
URL: http://rockginger.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback