Vid ankdammen

Igår sken solen och det var så fint väder att vi bestämde oss för att för att gå till ankdammen. Efter att bara ha vart hemma så var det skönt att komma ut i friska luften också, det tyckte allra mest Olivia som inte velat komma in om vi hämtat järngänget på dagis eller kommit hem från affären. Hon älskar verkligen att vara ute.
 
Eftersom Andres vart på sjukhuset med Jonathan nästan hela natten före och sovit bara 2 timmar så fick han stanna hemma och sova. Vi hämtade med oss Mummu och Puua som hade med sig en stor påse med bröd till änderna. Riktigt mysigt, men det gäller attha koll på lillsnuttis, hon upptäcker just nu en helt ny värld där ute. ♥
Förra sommaren/hösten kunde hon ju inte gå, men det är annat nu!
 
Tänk att på bara 1½- 2 månader ser naturen helt annorlunda ut... den har fått liv.
 
 
Fortsättning följer...

Kommentarer
Postat av: Louise

Haha ni har fler ankor än oss här nere.
Allt vi ser här är måsar och kråkor,gäss både stora och små andra vattenfåglar men ankor är här ont om tyvärr...dessutom måste man passa sig för gässen de bits och fräser/väser åt en.
Här ska det dock bli fint hela helgen.
Bara längtar tills man kan sluta med alla vinterkläder.

ha en bra dag.

2014-03-07 @ 12:14:12
URL: http://malmomorsan.se
Postat av: Sandra

Jisses ni har ju ingen snö kvar. WOW. fast jag ska inte klaga jag gillar ju snö men denna vinter har bara varit för konstig regnat regnat och regnat, men lite snö ligger kvar på backen än och stora snöhögar. Tänk vad det kan skilja mycket från plats till plats. =) Nu vill min son gärna att ALL snö försvinner han vill cykla, vilket jag kan förstå han lärde sig på sensommaren att cykla utan stödhjul så att längtan är stor ja det förstår jag verkligen. Mysigt med en ankdamm. Hoppas ni får en SUPER trevlig helg.

2014-03-07 @ 14:12:19
URL: http://charmigavardagen.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback