Söndag & Lite kalas planering

Hej söndag och veckans sista dag.
Syrran var här imorse och hämtade med sig en lampa och den där byrån som ska stå i "våran" stuga.
Tur att den fick plats i hennes bil, vi skulle inte ha fått med den i vår bil när vi ska dit nästa gång med tanke på barnen och vagnen och övrig packning.
 
Jag var nere i förrådet och lämnade en säck med barnens vinterkläder och skor som blivit för små som jag vill spara till Olivia och "Torgny." Det var inte så många par eftersom dom brukar inte vara i sånt skick att det är värt att spara på- dom brukar vara duktiga på att slita ut sina skor i den här åldern.
Men vinterskorna som är köpta denna vinter = knappt använda!!! (såklart glömde jag ta med den ner till förrådet...)
Dom har använt sina allväders stövlar som tål vatten och kyla, men inte vinterskorna, och dom var ju nya. Kanske blivit använda ca. 7 dagar denna vinter?
 
Anyways... Andres åkte iväg för att jobba idag och då ville barnen hem till Mummu & Puua. Vilket betyder att jag är ensam hemma just nu. Konstig känsla det där. Jag tror hela tiden att Olivia är hemma och sover så jag försöker smyga runt och inte låta så mycket så att hon inte vaknar, men så kommer jag på att hon inte är här.
Jag pratade med Mamma precis, Olivia ligger på deras terass i vagnen och sover. ♥ 
 
Jag fotade lite innan dom gick iväg.
(Mobil bilder eftersom min kamera är trasig.)
 
Mina skatter ♥
 
Nicole
 
Vanessa
 
Jonathan & Danilo
 
Lill snuttisen Olivia
 
 
Snart fyller Danilo & Jonathan år. 4... Dom har blivit så stora. Då kommer vi att ha tre 4-åringar här hemma i ungefär 3 månader tills Vanessa fyller 5 år. Där emellan ska lillebror födas och Nicole ska fylla 6 år i maj. Mycket som ska firas under de närmaste 3 månaderna nu framöver med andra ord.
 
Jag har börjat planera inför grabbarnas kalas nu. I fredags bokade jag kalaset som ska hållas i Lek Vegas. 
Lek Vegas är ett lekland och där är det helt perfekt att ha kalas på. Speciellt med tanke på att jag kommer nog vara ganska höggravid då (vecka 34 + några dagar?) så det känns skönt att inte hålla kompiskalaset hemma och slippa den stressen.. 
Så det är ca. 3 veckor kvar till kalaset som ska hållas helgen innan dem fyller år. Men just med att boka Lek Vegas... det gäller att vara ute i god tid för att få ha kalaset där, det blir uppbokat så fort.
På Lek Vegas är det kompiskalas och dom planerar för fullt på vilka dom ska bjuda. Jobbigt när dom inte är överens när dem ändå ska ha kalas ihop, haha... Smiley Måste nog korta ner gästlistan lite, dom vill så gärna bjuda halva Haninge och det funkar inte sååå bra ;)
Familj/släkt håller vi ett separat kalas för, kanske dagen efter Lek Vegas, vi har inte pratat om det ännu.
 
Hur tidigt/sent är ni ute med barnens kalas?
Jag brukar skicka inbjudningskort (eller sms, haha) ca. 2 veckor före. Så till veckan måste jag nog få ut alla inbjudningar.
Jag brukar vara duktig på att komma ihåg att köpa inbjudningskort och skriva i dem, men att komma till skott med att dela ut dem... not so mutch. Så det brukar bli så att jag har färdigskrivna kort här hemma som bara hälften av gästerna hunnit få, och resten får sms. Dåligt, jag vet! Men det funkar! ;)

Kommentarer
Postat av: Elin

hihi, mysigt att du drömde om det.
Jag är i vecka 15 nu :-) Supermysigt!!

2014-03-16 @ 12:32:18
URL: http://www.fluffmonster.blogg.se
Postat av: anna

Var har du köpt tjejernas tröjor? Såå snygga!

2014-03-16 @ 13:54:16
Postat av: Alice

sv: ja, blev så himla glad! Tack :D

2014-03-16 @ 17:50:03
URL: http://alix.vionno.se
Postat av: Maria

Hej! Hittade hit via Mirkas blogg. Jag tycker det är spännande att följa din blogg. Min sambo och jag försöker bli gravida. Har du något tips på vad man bör tänka på redan innan eventuell graviditet. Vad mysigt att ni brukar vara i Trosa. Det brukar vi också. Min sambos föräldrar har stuga där och vi brukar bo i friggeboden där. :-)

2014-03-16 @ 18:57:39
Postat av: Malin - Nybliven tvillingmorsa

Du har en sån underbar familj! 💕 hoppas vi kan ses någon gång! Kram

2014-03-16 @ 21:11:40
URL: http://blogg.loppi.se/tvillingmorsan/
Postat av: Helena H

Vi har aldrig haft nått "riktigt" barnkalas åt Linnea. Den dag vi haft kalas för närmaste släktingarna så har hon också haft hem sina kompisar som hon brukar vara med. Har väl varit mellan tre och kanske upp till 6 stycken som blivit bjudna och kommit. Vi har inte så många släktingar som kommer på kalas, så då går det ju bra att ha kompisar hemma samtidigt. Hon har heller aldrig varit intresserad av att ha nått stort med t ex klasskompisar när hon blivit äldre, utan har gjort lika varje år. Hon nöjd = vi nöjd. :)

2014-03-17 @ 00:08:31
Postat av: Ingela

Jag brukar nog "förvarna" typ en månad innan. Mest för att jag vet själv hur mkt vi har inplanerat jämt! Kul med Lek Vegas, vart ligger det? Vad kostar det? Vi har Lek & Bus här där vi bor, samma koncept. Rätt dyrt dock om man vill bjuda typ 10 kompisar =\ Sedan lite dumt att alla springer åt olika håll och leker kan jag tycka, när det är kalas liksom. Men förstår verkligen dig som är långt gången i graviditeten! Kram på er 🌸

2014-03-17 @ 00:22:35
URL: http://famjarestedtandersson.blogg.se
Postat av: anna

Undrar fortfarande över tröjorna ;)

Svar: Förlåt! :) Dom är köpta från Lager 157 i Port 73 i Haninge ;)
Me & My Baby Dolls & Gravid

2014-03-19 @ 07:07:25
Postat av: anna

Tusen tack! :)

2014-03-19 @ 20:08:10
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback