Sol och städning

Wohoo, vilken härlig lördag!
Resten av gårdagen var ganska lugn, lite småsaker händer jämt såklart men inga större olyckor efter mitt förra inlägg, haha.
 
Energin är på topp och jag skyller allt på solen!
Idag har vi (stor) städat! Mattorna är ute på balkongen, alla fönster står öppna för att vädra och få in friskt härligt luft.
Balkongsdörren står öppen och barnen har vart där ute på balkogen och lekt länge. Dom har nog saknat att få vara där ute, det är som ett extra rum där. När man inte bor i hus/radhus och har egen uteplats så är det guldvärt att ha en stor dubbelbalkong.♥
Håller på och tvättar en massa nu också, och har lagt en massa i diskmaskinen, ljusstakar, kaffekannan och annat som jag är för lat för att diska för hand, haha.. vi har också dammsugit och moppat golven.
 
Barnen har lekt och ritat, hittils har dagen varit toppen! Men man ska nog inte säga för mycket, för på ett ögonblick kan detta lugn vändas till en total kaos med bråk, tjaffs och gnäll mellan barnen.
 
Jag hade tagit fram fina kläder till Olivia imorse, hann i för sig bara sätta på henne de nya strumpbyxorna och en body och tur var väl det, för damen fick tag på pappas kaffe och hällde allt över sig...
Ett bevis på att hon faktiskt har vuxit eftersom hon nådde inte upp till fönsterbrädan förut. Tur att det inte var varmt kaffe.
 
Älskar detaljerna på både bodyn och strumpbyxorna där bak. ♥
 
Men dom kläderna blev inte långvariga, Snuttis såg ut såhär efter kaffe incidenten....
 
Lek på balkongen...
 
Vi har lite städ kvar där ute. Andres spenderade nästan 2 timmar på balkongen förra helgen och gjorde rent allting. Dessa mattor på soffan ska ner till förrådet och bilarna längtar Danilo & Jonathan på att få köra med!
Dom håller på med vårstädningar här ute på våra gårdar, blåser ut allt skräp från skogen och gräsmattorna, så igår låg allt skräp med pinnar, stenar och annat på gåvägarna. Så fort dom försvinner får dom ut och åka med bilarna igen.
 
Jonathan tog in sin röda bil som han tvättade rent och höll på...
 
De där röda bilarna fick grabbarna varsina av sina gudföräldrar när dem fyllde 1 år. Dom älskar bilarna lika mycket nu som då. ♥
 
Brottning på soffan...
 
Nicole & Vanessa
 
 
Nu ligger Olivia och sover lite skönhetssömn och jag tänkte kika runt lite på nätet.
Resten av barnen tittar på Toy Story och äter lite lördagsgodis.
Förresten- igår hade vi det berömda fredagsmyset och tittade på Alvin & Gänget, Olivia fick också vara med, fast jag blev påmind förra gången om varför vi brukar vänta med det tills hon sover (she makes a big mess) ! Men igår provade vi igen och det gick mycket bättre. Klart hon också ska få vara med lite då och då. ♥ Hon matade mig med en massa popcorn och njöt av sitt fredagsmys
 
Nu ska nästa last med tvätt in, time to go!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Låter som en supermysig lördag i familjens tecken <3
Här har det också varit lite fix. Märkt kläder till loppis, det eviga leksaks plockandet, simskola, Lunch. Nu sitter jag och Storan och myser i soffan mest lillan (och pappan) vilar. Snart ska jag till maxi och storhandla wiiii säger jag bara. Älskar det:)))
Ha en mysig eftermiddag<3

Stor Kram

2014-03-08 @ 12:46:35
Postat av: mamma24sju

Härlig balkong!!!

2014-03-08 @ 20:29:39
Postat av: Linn Westin

Satu, du har så vackra barn. ♡
Låter som en härlig dag och vardagsinslaget är även här bra belyst och jag står fast vid att din blogg är en av de bästa jag läser. Tack återigen!

2014-03-09 @ 18:22:01
URL: http://klartslut.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback