Shopping & Middag

Hej ute i stugorna!
Tack allihopa som grattade oss på bröllopsdan igår ♥
Vi åkte till Nacka Forum för lite shopping och middag ute, hela familjen.
Det var kul att besöka lite andra barnbutiker än de vanliga som vi har här i vår centrum. Smiley
 
Barnen var jätte snälla hela tiden och vi besökte leksaks butiken Hamley´s där de fick testa en massa roliga prylar och leka med saker. Jag försökte luska ut lite vad twinsen gillade, det är inte så länge kvar tills dem fyller 4 år ju :)
 
(Burger King delade ut kronor till alla som gick förbi)
 
Olivia var jätte rolig inne i affären, hon gick runt och plockade ner den ena leksaken efter den andra, och när hon skulle ta ner nån drag-leksak så tittade hon på mig och sa snabbt: "Pappa? Taaaack."
- Och gick förbi mig med snabba steg med sin leksak. Hahaha, hon vet vem hon ska gå till när det ska köpas något. Smiley
 
Resten av gårdagen var bra, vi kom hem lagom till kvällsbad och så satte vi på en film. Vi struntade i mellon med andra ord. Låtarna har vi hört förut ju. Vi hann dock se vilka som kom med i final och Vanessa var överlycklig att hennes favvo Linus gick till final! Hon brukar sjunga den låten här hemma, trots att hon bara hört den 1-2 gånger...?
 
Strax ska vi träffa syrran, bara Olivia vaknar först... det är bara vi tjejer här hemma just nu.
Andres är iväg och fiskar med Jonathan & Danilo för första gången för i år. Först skulle dom till McDonald´s och äta lunch. Lite pappa-son tid. ♥
 
Nicole & Vanessa sitter och lägger pussel och jag dricker lite juice medans jag väntar på att tvättmaskinen har rullat klart. Jag håller på och tvättar barnens ytterkläder inför dagisveckan.
 

Nu var det klart!
BRB;)

Kommentarer
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback