Jonathan & Danilos rum

Jag bad Danilo och Jonathan städa sina rum häromdagen... igen.
Jag försöker förklara för dem att när dem har lekt med en sak så kan dem lägga tillbaka sakerna på sin plats, så det inte behöver bli stökigt och dom har inte så mycket att städa sen. Men det går liksom inte in.
Dem kan leta efter en enda liten sak och hela rummet är upp och ner. Och dom lämnar det så också. Att man knappt kan öppna dörren eller att man knappt kan gå utan att trampa på leksaker struntar dom i...
 
Jag försöker verkligen tänka på att barn är barn men det kryper i hela mig med alla saker överallt. Och alla dessa klistermärkerna då...! Jag blir gaaaaalen. Dom klistrar dessa precis överallt och drar bort så det lämnar fula märken efter sig och så ligger det torra klistermärken på golvet och överallt.
 
Så dom fick städa sina rum. (twinsen delar rum)
 
Blir en massa gnäll när det ska städas och dom skyller på varandra.
Men när dem väl sätter igång (när jag har tjatat tillräckligt) så går det undan.
 
Som jag skrivit förut så tycker jag att det får vara färgglatt i barnens rum. Möblerna får helst vara vita och väggarna har vi målat vita. Eftersom rvi byter rum med varandra ganska ofta, så är det bra att väggarna ska passa vuxna, barn, flickor och pojkar lika mycket. Jag har haft span på några fondtapeter, men det är samma sak där, byter vi rum så kanske det inte skulle passa oss. Så väggarna får vara vita tills vidare ;)
 
Och rummet får så mycket färgklickar av sängarna, mattorna och alla leksaker så ser det väldigt färgglatt ut. Känner flera som inte gillar det, det ska vara ljust och pastellfärger överallt, t om leksakerna som har lite färg får inte synas. Men alla gör och inreder som dom själv tycker är fint.
Ovanför fotokollaget på väggen sitter deras små premturdockor som gjorde när Danilo & Jonathan var nyfödda 10 veckor för tidigt. Jag har tänkt att ta ner dem och fota tillsammans med Kevin men det har inte blivit av. Så synd... det hade jag velat göra när han var nyfödd och pytteliten och jämföra lite.
 
Andres vill byta sängar till dem, men jag gillar de här bilarna sängar.
 
Har fotat tjejernas rum lite också, det är flera soom vart nyfikna på hur det ser ut hemma hos oss.
Vad passar bättre än att fota när det är lite städat så man får en bättre blick? Haha..
Nåja, ett rum i taget då...

Kommentarer
Postat av: mariekarolina ♥ gravid med lillebror

Jag kan tycka pastelliga rum är fina att titta på, men till mina barn vill jag ha rum med mycket härliga färger där dom känner att dom kan leka och vara kreativa i :)

Svar: Absolut, de rummen är jätte jätte fina! Men leksakerna är ju inte ofta pastellfärgade ;)
Me & My 6 Baby Dolls

2014-06-12 @ 08:34:41
URL: http://mariekarolina.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback