♥ Vecka 25 + 0 ♥

15 veckor kvar nu!
Målet är iaf att han stannar i minst 10 veckor ♥
 

Följer du viktkurvan så har du antagligen ökat 7-10 kg i vikt, men var nogrann med vad du äter. Du behöver inte "äta för två" som man tidigare sagt.

Bebisen är ca. 23 cm lång mellan huvud och stjärt och väger ca. 850 g.


Barnet känner vad du känner. Om du är uttråkad, trött eller stressad märker barnet det. Det reagerar på de stresshormoner som din kropp producerar. Om något gör dig rädd reagerar barnet på adrenalinet i ditt blod. Det reagerar också på positiva saker, t.ex. när du känner dig glad, nöjd och älskad. Alla dina endorfiner strömmar med ditt blod via navelsträngen till barnet. 

Har du märkt att barnet har fått en fast dygnsrytm? Du ser kanske ett mönster. Stämmer det överens med ditt? Eller är det någon som lever livet i din mage på natten?

 

Här kommer min Baby Belly från idag:

 

 
Som ni ser så fick Olivia också vara med på bild. Hon har nämligen vart min svans heeeeela dagen.
(bry er inte om min trötta look och oborstade hår, man kan ju inte hinna med allt, haha...)
 
Jag tycker att magen har växt jätte mycket den senaste veckan. Har jag vart såhär "stor" i vecka 25 + 0 någon gång förut, eller glömmer man bara bort det....? Måste komma ihåg och se på de ndra gravidmage bilderna ;)
 
Nu börjar det också bli dags att ta bort navelpiercingen. Naveln börjar putta ut den nämligen..

Kommentarer
Postat av: Greta

Du kan ju köpa en gravid-navelring, så kan du bara byta till den när det behövs!

2014-01-29 @ 15:31:18
Postat av: Greta

Du kan ju köpa en gravid-navelring, så kan du bara byta till den när det behövs!

Svar: Finns det sånna??
Me & My Baby Dolls

2014-01-29 @ 15:31:50
Postat av: mummu till mybabydolls.blogg.se

Vilka fina bilder,,,Rakastan. ☆♡♡☆

2014-01-29 @ 16:17:33
Postat av: Eva

Gör ett sista försök,tredje gång jag nu frågar.Tacksam för svar! Hej Fina Satu! Tack för en jättebra blogg!:) Är en ny läsare o vet inte så mycket om er familj.Skulle ni kunna i ett inlägg,berätta lite om tex om hur många syskon,syskonbarn du o Andres har?Hur många barn ni vill ha/önskar,hur gammal Andres är,vad ni har för intresse.......eller finns det kanske i tidigare inlägg? Vore också intressant o veta om ni har haft lätta,jobbiga förlossningar. Kejsarsnitt ?? Om ni tycker att det är för privata frågor,behöver ni inte svara. Som ny läsare,vore det roligt att veta lite "bakgrund "..... Kram:)

Svar: Oj förlåt, såg bara att du frågade en gång och jag svarade då att jag kommer att göra ett inlägg om detta :)Om familjen finns under fliken "det här är våran familj" ;)
Men jag fixar det ;)
Me & My Baby Dolls

2014-01-29 @ 16:38:31
Postat av: Ann-Sofie

Jättefin mage! Det vore väldigt kul om du kunde skriva om graviditeterna och förlossningarna med Nicole och Vanessa för då fanns ju inte bloggen! :-)

Svar: Det ska jag göra! ;) Tack.
Me & My Baby Dolls

2014-01-29 @ 16:40:28
Postat av: marie

Du är så fin och att du fött 5 barn syns inte

2014-01-30 @ 04:43:59
Postat av: Anna

Åå så fin mage :) Jag är i vecka 22+0 idag. Känns dock som en evighet kvar. Mitt mål är oxå 10 veckor fr.o.m. Idag, föder tyvärr oxå för tidigt :| Blir snittad i v 37+0 bara för att jag inte ska komma igång av mej själv, hoppas jag går ända tills dess. Ska bli så spännande även fast det är nummer 9. Vi ska få en liten tjej och vi hade två namn vi är liite överens om ;) Smilla och Lilo men det blir en liten Lilo för våran del :-) kul att följa dej som är 3 veckor före mej. Kramis

2014-01-30 @ 17:00:55
Postat av: s p i n d e l t j e j e n

Vilken fin mage du har! :)

2014-02-02 @ 00:14:56
URL: http://www.spindeltjejen.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback