Hello!

Vilka mardrömmar jag haft varenda natt nu i stort sett.
Stackars Andres som får stå ut med mig och mina nattbravader.
Jag har alltid variit jätte aktiv i sömnen, även som liten så pratade jag en massa i sömnen och så går jag i sömnen också. Jag och min syster delade rum som små och det var ganska ofta som hon vaknade skräckslagen då jag hoppade på hennes säng eller pysslade med grejer inne i rummet. Weirdoo...
 
Nu när jag fått barn har det blivit värre för mig. Jag kan få för mig att jag har något av barnen bredvid mig i sängen, så jag kan vakna mitt på natten och börja leta och vara helt säker att ungen är i vår säng och ligger nu och kvävs nånstans. Så Andres får vakna mååånga gånger av att jag i ren panik lyfter på täcken, gråter och letar.
Det är hemskt vilken panik man känner. Och sen vandrar jag fortfarande iväg för att leta efter barnen i köket, jag har t om öppnat ytterdörren för att leta... Jag undrar för vems skull vi egentligen har polislås här hemma...
Men det är hemskt!
 
Förresten- Jag har upptäckt roligheter här i våran nya dator. Appar. Många roliga och spännande appar man kan ladda ner. Jag har laddat ner 3 bildredigeringsappar som jaginte testat mer än gjort ett collage. Jag gillar att fixa och dona med bilder och önskar att jag kunde photoshoppa.
Ni vet, klippa ut människor och klistra in dem i olika miljöer. Jag skulle vilja göra om min header i den stilen.
Ta en bild på varje familjemedlem göra något som är typsitk för just denne och klistra in i en och samma tavla och ha som Header. Vore häftigt.
 
Lite bilder från middagen i ett jätte fint Thai restaurang i Tyresö där dem har jätte god mat.
Fasiken att jag aldrig kommer ihåg namnet dock...
 
Det här var samma dag som vi var på Disney On Ice.
Kvällsgos:
 
Jag & goa Olivia för nån vecka sedan :
 
Att hon alltid (eller nästan iaf) orkar vara så himla glad och på bra humör. ♥
 
Lite fler blandade bilder...
 
Olivia älskar att hon har hittat knappen som får saken att snurra..
 
Nicole med min brorsdotter Emma
 
Japp, Nicoles "nya" kamera pose.
 
Linslusen Vanessa
 
Olivia med sin älskade docka (och linslusen bakom)
 
Mummu & Snuttis
 
 
Nu har lilla Snuttis vaknat och ska ha lite (sen) lunch.
Först passade hon på att sno mitt kaffe som jag råkat glömma på vardagsrumsbordet, så hon satt med koppen och drack med skeden.... Kladdigt och stibbigt överallt när hon gått runt med koppen.
 

Kommentarer
Postat av: Angelina

Hej! Jag har en kompis som också gick i sömnen. Hon kunde gå ut på balkongen och kasta ner grejer i sömnen. Att gå i sömnen är farligt och kroppen och hjärnan får inte vila ut och man kan även skada sig själv och andra omedvetet. Det är en hjärnstörning och det finns medicin som lugnar hjärnan så att man slutar gå i sömnen.

Kanske du kan ta upp det med din doktor, för att få hjälp emot det. Alla kan gå i sömnen någon gång om året men blir det så ofta som flera gånger i veckan ska man söka hjälp hos läkare.

Jag jobbar som sjuksköterska på en avdelning som särskilt har hand om sådana här problem och de brukar ofta bli väldigt mycket bättre med behandling.

Kram Angelina

2014-01-08 @ 16:22:28
Postat av: Donna

Koh Chang tror jag att restaurangen heter 😊

2014-01-08 @ 17:27:11
Postat av: Yvette

DOMINIC !!

2014-01-08 @ 18:24:21
Postat av: Ebba

Restaurangen ser supermysig ut. OM du kommer på vad den heter kan du väl snälla skriva det i bloggen? Eller någon läsare som kanske vet? Jättefin bild på dig förresten, hur lyckas du se så solbränd och fräsch ut i denna solfattiga tillvaro? Tips?

2014-01-08 @ 19:55:57
Postat av: Sandra

Såg att du hade 2 ringar på dig på bilden i detta inlägg! Är du & Andres gifta? :) SNÄLLA, kan inte du visa kort från erat bröllop i så fall? <3 <3 <3 :D Älskar din blogg! <3

2014-01-10 @ 14:40:02
Postat av: Anonym

Hej
Hitta till din blogg här nu och de slår mig hur posetiv du är..jag har bara två och tycker livet med dem kan vara tungt många gånger. Får gå in här och bli peppad och suga åt mig lite livsglädje. Tänkte fråga om du bleker tänderna? och med vad. Såg på bilden..de är ju supervita och snygga!!

2014-01-13 @ 17:38:29
Postat av: Hanna

Det var jag som frågade om tandblekning. :) Så ja glömde skriva min blogg o mailadress!

2014-01-13 @ 17:39:15
URL: http://www.misuki.blogg.se
Postat av: Maja larsson

Hej fin blogg du har
de skulle vara coolt om du kommenterade min blogg
fina barn
/majsancool.bloggplatsen.se

2014-01-13 @ 18:34:24
URL: http://majsancool.bloggplatsen.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback