Hämtat paket ♥

ÄNTLIGEN kom jag iväg för att hämta paketen från posten på lill-ica.
Mummu kom hit imorse med vagnen som jag glömde hos dem i lördags och så gick vi tillsammans och lämnade järngänget på dagis och därifrån till lill-ica. Vad det låg i får ni se lite senare... måste ta upp och fota allt ;)
 
Min söta Bessa bus på dagisgården ♥
 
Jonathan var hängig efter dagis igår, och inatt vaknade han tusen gånger och grinade och sa att han har ont i halsen. Han fick stanna hemma och vila idag, nu sitter han och har lite myspys på soffan och tittar på film.
Jag tog med mig Olivia till lill-ica för att hämta paket (jag tänkte utnyttja vagnen och slippa bära på paketen) och Jonathan stannade hemma med pappsen. Olivia behövde lite friskt luft, hon sov också jätte dåligt inatt, tack vare brorsan Danilo som kröp intill henne i spjälsängen vid 4 (!!) tiden...
Fick kämpa med att hålla henne vaken sista biten hem, tur att man har mobilen med några barnlåtar som hon diggar!
 
Magen krampade under denna korta väg, men inga sammandragningar dock. Thank God!*
Imorgon kommer vi till vecka 25 + 0, känns helt underbart!
Igår var första gången då Andres kände sparkarna, han har testat förut, men såklart slutar grabben att sparkas direkt när någon vill känna. *så typiskt!* Men igår så!
Både Nicole och Vanessa kände för nån vecka sen, dom är så gulliga, dom vill känna hela tiden och säger "Oj nu har din mage växt igen mamma!" Och Danilo och Jonathan pratar och känner på magen och informerar mig om att det ligger en bebis där i. Jo tack, i know... "Våran pojke." säger dom och är glada att det blir en lillebror.
 
Namn är vi dock inte överrens om alls. Suck. Denna grabb kommer att förbli namnlös känns det som.
Jag kan berätta våra favvo namn ikväll, utan att avslöja vem som vill ha vilket namn ;)
Kanske ni kan hjälpa lite till där också med namnförslag :)

Kommentarer
Postat av: Therese

Ja vad kul att du delar med dig av namnförslagen :)

2014-01-28 @ 11:14:10
URL: http://Nyutsidaa.blogg.se
Postat av: Nina

Alltså åh!!! Så mysigt med en liten bebis :-* min storasyster är gravid för andra gången nu och det fick vi veta för någon dag sen och mitt moster hjärta spricker!!! Hon har redan en liten bedåååårande son som är jämngammal med olivia faktiskt :-) jag älskar barn och skulle lätt ha hundra egna om jag inte va såfeg för förlossningen haha! Min kille frågade mig påväg hem samma kväll vi fick veta att min syster väntar en till när vi ska ha barn och jag ville slänga mig runt halsen på honom och ropa nuuuuuu!!!! Fast lite till får det nog vänta för våran del :-)

2014-01-28 @ 12:40:25
Postat av: Eva

Hej Fina Satu! Tack för en jättebra blogg!:) Är en ny läsare o vet inte så mycket om er familj.Skulle ni kunna i ett inlägg,berätta lite om tex om hur många syskon,syskonbarn du o Andres har?Hur många barn ni vill ha/önskar,hur gammal Andres är,vad ni har för intresse.......eller finns det kanske i tidigare inlägg? Vore också intressant o veta om ni har haft lätta,jobbiga förlossningar. Kejsarsnitt ?? Om ni tycker att det är för privata frågor,behöver ni inte svara. Som ny läsare,vore det roligt att veta lite "bakgrund "..... Kram:)

2014-01-28 @ 13:51:35
Postat av: Joe

vilka fina bilder!!!

2014-01-30 @ 13:35:33
URL: http://yoginijoe.blogg.se
Postat av: Beatrice

Mysig blogg :)

2014-01-30 @ 13:40:49
URL: http://beatricelindgren.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback