Tidsinställt ;)

Idag har Nicole vart hos tandläkaren igen.
Hennes baktand har redan kommit upp (den ska tydligen komma först vid 7-årsåldern) så dom ville lägga nån "plast" på den för att skydda den ifrån hål.
Pappa Andres fick ta med sig henne dit medans jag var hemma med Olivia som låg och sov.
Det hade gått bra och väldigt snabbt. Jag bad honom ta kort på Nicole hos tandis, men han hade visst fått ligga som kudde för henne i stolen så det hade vart omöjligt. Haha..
 
Resten av järngänget tog Puua med sig till Handen C för lek och fika.
Puua är deras stora idol och när han är med så lyssnar dom inte alls på mig, vilket inte jag tycker är så jätte kul. Men jag är glas och tacksam att dom har Puua och att dom har sån bra relation med honom.
Han avgudar dom och jag förstår inte rikgit alltid hur han orkar fixa och dona så mycket med dom. han vill jämt hitta på saker och äventyr med dom. Det får mig att önska att jag också hade haft en närvarande mor/far far när jag var liten. Min farfar dog innan jag föddes, så honom hann jag aldrig träffa. Och min morfar han var bara sjuk under min uppväxt, och så bodde dom ju i Finland så vi hade ingen relation med varandra. Förutom med min mormor.
 
Puua ville att allihopa ska ut och åka skridskor imorgon. Han och Mummu köpte ju skridskor och hjälmar till grabbarna i julklapp, så dom är taggade. Visserligen har ingen av våra barn stått på isen med skridskor så det ska bli kul att se hur det går... Måste ner till förrådet och leta rätt på Andres skidskor också...
 
Från imorse:
 
 

Kommentarer
Postat av: Ebba

Blir lite nyfiken på om du är uppväxt i Haninge? Och sen undrar jag vad du jobbar med? :-)

2014-01-24 @ 22:29:51
Postat av: Ebba

Glömde skriva att det är så roligt att du uppdaterar bloggen flera gånger per dag. Det uppskattas säkert av fler än bara mig. :-)

2014-01-24 @ 22:35:22
Postat av: marie

Ja din pappa och mamma är underbara. Vilka super bra minnen barnen kommer ha av dom när dom blir äldre. kram och trevlig lördag på er

2014-01-25 @ 14:31:00
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback