Allergisk reaktion och ny medicin

Igår åkte Andres till närakuten med Jonathan pga hans utslag. 
Läkaren sa att det troligtvis är en allergisk reaktion på Kåvepennin, så han fick en ny sort utskrivet, något som heter Ery-Max.
 
Hoppas att det försvinner nu. Såhär såg han ut igårkväll: 
 
Det syns inte så mycket på bilden, men hans ögonlock var svullna också.

Kommentarer
Postat av: B

Söte Jonathan. Han påminner en hel om min son. Min är också i botten på vitkurvorna så fort en sjukdom dyker upp så tar de så hårt på honom o han ser helt utmärglad ut. (Vi har också halsfluss) Dessutom är min son också överkänslig mot Kåvepenin. Vet ej om det är att dom är så smala som gör att kroppen inte är lika stark att stå ut med sjukdomarna på samma sätt som övriga syskon. Var det Jonathan som hade en knöl i armhålan? Min lilla kille har flera både på halsen o armhålan helt ofarliga enligt läkarna men nojjig blir jag iallafall. Vet ej om det är smalheten som gör att de träder fram mer. Hoppas han kryar på sig snart.

Svar: <3 Ja det var Jonathan som hade knölen i armhålan, nu syns bara lite rött precis där men knöle är som tur nästan helt borta.
Hur gammal är din son?
Me & My Baby Dolls

2014-01-30 @ 16:26:36
Postat av: Anna

Är oxå överkänslig mot Kåvepenin. Se till att det skrivs in i hans journal så att de aldrig mer kan skriva ut det till honom, man vet aldrig hur han reagerar nästa gång. Kram o ha det bra :)

2014-01-30 @ 19:12:32
Postat av: B

Min son är 2år och 3mån. Smal som en pinne ligger kring 11.2kg. Har varit orolig som bara den, vi har blivit skickade till specialist läkare o dietist. Allt står bra till med honom pigg o glad. På något vis har de varit skönt o läsa om din situation med jonathan för då har min oro stillats på något vis. Att det finns fler där ute med samma problem o att barnen trots sin undervikt mår bra o utvecklas normalt. Har många gånger känt mig som dålig mamma över det faktum att han är så smal. Men börjar komma i underfund med att min son säkerligen är smal av sig och att det är okej. Det är vad ja försöker intala mig själv iallafall.

2014-01-30 @ 22:49:32
Postat av: Emma Hå

Inte kul att vara sjuk =(

//Emma Hå

2014-01-31 @ 01:25:19
URL: http://emmahas.se
Postat av: Maria

Hej! Se till att det skrivs in i hans journal att han är överkänslig/allergisk mot kåvepenin. Vill inte skrämma upp dig men när jag var liten så fick jag en anafylaktisk chock av just kåvepenin. Är 30 år idag och jag minns inte detta själv men har fatt det berättat för mig. Ery-Max är bra. Det är det enda jag får äta.

2014-01-31 @ 06:33:28
Postat av: Erika

Hej!

Brukar kolla då o då här bloggen för jag tycker att det är lite kul att se din stora familj under ert vardagsliv.

Här inlägget om er son Jonathan kunde jag inte låta bli för det är märkligt att det kan bli.

Jo jag har en son som också heter Jonathan och han även föddes den 8 april. Dess värre tålde han också inte kåvipenin när han var barn. Nu är han vuxen. Därför ville jag skriva när jag tycker att det är lite lustigt att de har tre gemensamma saker.

Ha en fin stund med den stora familjen!

2014-02-01 @ 22:02:36
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback