-

Igår bakade Andres med Nicole och Vanessa medans jag höll på med annat.
Dom var så glada att få baka med sin pappa och det blev både cheese cake och chokladrutor. Dock blev de sistnämnda inte samma som Anna brukar göra, men jätte goda ända.
 
Jag & Snuttan städade i hennes rum, men det var till ingen nytta. Nu ser det exakt lika illa ut. Förutom några nallar som fick sätta sig uppe på hyllan.
 
Min bror Toni kom förbi här hos oss igår också. Jätte kul och alltför länge sen sist. ♥
Både jag & Andres är förvånade över hur social Olivia har blivit. Hon som lipade så fort någon anann än vi ens tittade åt hennes håll ville inte annat än att sitta i sin morbror Tonis knä, och ändå träffas dom inte alls ofta.
 
 
Musiken var på i bakgrunden och plötsligt började Danilo & Jonathan shejka!
Värsta hiphop moovesen. Emoticon
 
Jag föreslog Andres ifall dom inte ska börja på dans (dom skulle behöva träna, haha...) Men nope- dessa grabbar ska visst börja spela fotboll. Good luck with that.
 
Nicole
 
Igårkväll tog vi fram olika chips, vindruvor och dricka och kollade på film. Jag älskar kvällarna när man får börja släcka ner, tända ljus och bara ta det lungt. andres blir dock lite irriterad på mig för att jag ska göra hundra olika saker innan jag faktiskt kan sätta mig ner och ta det lungt. Jag vet att det kan gå i överdrift, men sån är jag- jag måste ha fint och ordning och reda hemma innan jag kan sätta mig och ta kväll.
Annars kan jag inte slappna av. Perfektionist och pedant freake- thats me.
 
 
 
Igår blev Olivia förkyld också, näsan rinner och hon kändes varm.
Hon är sen med sina tänder också, hon har bara två tänder i underkäken- men jag ser att två framtänder är på väg upp, kanske det som spökar också lite?
Vid 23:30 när vi lagt alla barn som somnat tidigare på soffan så vaknar hon och skriker och jag tror att hon har jätte ont. Hon sträcker upp sina armar mot mig och jag kunde inte bara lägga ner henne igen, så hon följde med upp på soffan en stund. Jag gav henne nässpray och alvedon och hon glömde direkt bort sina tårar och var sitt vanliga glada jag igen. "Titta däää!" sa hon och gav oss sak efter sak som hon såg. What a ripp off! Jag som trodde att hon hade hemskt ont, men hon lurade visst oss bara.
Hon satt med Andres mobil rätt så länge och försökte låsa upp den, skrattade och hade skojigt. Jag trodde att det skulle bli helt omöjligt att få henne att somna, men när jag la ner henne gav jag henne lite välling och där stannade hon och var helt tyst. Phew!
 
Idag rinner näsan fortfarande på henne och hon har inte velat äta sin frukost, men hon fick ändå en halv banan när hon la sig.
 
Idag ska vi ta rattkälkarna ut och åka backe!
Vi har dock ingen babypulka till Olivia, men det får gå ända. Hon får åka rattkälke med någon av oss.
Förra vintern så slängde vi alla våra pulkor för dem vara trasiga hela bunten och drog in en massa snö i pulkan bara. Och äntligen ska grabbarna bus få inviga sina vinterskor!
Jag som trodde att vi köpt nya till dem helt i onödan då dom använt sina allväders stövlar hela denna milda vintern.
 

Kommentarer
Postat av: Helena

Måste få fråga vart du köpt dom grå byxorna med svarta stjärnor som Nicole har på sig?
Såå fina.

Svar: Lindex! Håller med, superfina och framförallt- sköna!
Me & My Baby Dolls

2014-01-11 @ 13:25:01
Postat av:

jättesöta bilder!! <3älskar barn!

2014-01-11 @ 14:50:06
URL: http://Http://Diaryoflizzie.blogg.se
Postat av: Anonym

Haha men fråga pojkarna själva vad de vill börja på för aktivitet:) inge kul alls om föräldrarna bestämmer det åt barnen (ta det från någon som varit med om det..:/).

Om ni vill ha tips så är det första man kan tänka på att först fundera ut vilka sporter/aktiviteter det finns i närheten i haninge (så man slipper åka långt och hämta/lämna), sen kanske ge dem en katalog med fritidsaktiviteter där ni förklarar varje aktivitet för dem så de ka välja vad som intresserar dem:) och det gäller att ha tålamod, för under årens gång kan de ha gått på knsle över 5 altiviteter! Men de är barn och testar sig fram:)

2014-01-11 @ 16:15:01
Postat av: Anonym

Hej! Tycker att ert vardagsrumsbord är jättefint, var har ni köpt det? :)

2014-01-11 @ 17:20:15
Postat av: Anonym

Håller med kommentaren över.. Era söner har egen vilja :(

Svar: Och vem har sagt att just fotboll inte var deras vilja??????? Har jag sagt att någon av oss sa att det blir fotboll?
Me & My Baby Dolls

2014-01-11 @ 21:28:22
Postat av: Anonym

Det är nog lätt att misstolka din textrad isåfall, sånt händer hela tiden via text (sms, blogg, Facebook och andra ställen). Men hade jag fel så ber jag om ursäkt =)

Svar: Ingen fara alls :)
Självklart ska som bestämma själva vad dim vill göra, jag tror att pappan ville vägleda dem bara ;) Förstår att man kan misstolka texten, sorry :-/
Me & My Baby Dolls

2014-01-11 @ 23:32:19
Postat av: Matilda Johansson

Skönt med lite snö så man kan vara ute och hitta på kul saker! :)

2014-01-12 @ 10:15:01
URL: http://enmatilda.blogg.se/
Postat av: J

Haha.. Förlåt men detvar precis kvällens bråk/tjafs här hemma..
Gubben satt i soffan m popcorn ..jag skulle baaaraaaa.....

Och när det gäller aktivitet till barn... Varför sån hets? Och nu menade jag inte just dina utan generellt.. Känns som om aktiviter har blivit måttstock på hur "bra" du är som förälder..ju fler desto bättre..aktiviteter alltså....

2014-01-13 @ 02:51:50
Postat av: Elisabeth Johansson

Hej! Kunde inte låta bli att tycka att Olivia är väldigt lik din bror:-)
Själv har jag 2 av 5 barn som är lika min syster!

Ni är en jättefin familj och tar så himla bra hand om era barn. Lite hjälp har ni kanske av dina underbara föräldrar, men vem har inte haft det i sina dagar?

Hoppas du får vila så att bebben stannar kvar ett tag till.

Lycka till!

Novelli/FL

2014-01-13 @ 19:08:18
URL: http://babydiamond.bloggplatsen.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback