Lyxfrukost & flätor

Söndag förmiddag och solen skiner! Snön som kom har smält bort igen och nu kom vårkänslorna fram direkt igen. Hoppas att det varar nu på riktigt.
 
Imorse styrde pappan i familjen upp med en lyxfrukost vid matbordet hela familjen. ♥
Vi är dåliga på att äta just frukost ihop vid matbordet, vissa äter i vardagsrummet, andra i badet (!) jag framför datorn när jag fått iväg järngänget till dagis och Andres som aldrig ens äter frukost. Men nu lyxade vi till det ordentligt, det är trots allt ett mysigt sätt att starta dagen på.
 
(Bild från mitt instagram)
 
Igår var det mello och den var såå tråkig. Ungarna var uppe i varv och showade så man hörde ju knappt nånting. Kanske lika bra, haha...
 
Olivia var trött tidigt idag, jag tror att grabbarna varit och väckt henne jätte tidigt...
 
Jag har satt på en film åt resten av järngänget som dom tittar på inne i grabbarnas rum, ett mycket bra sätt att varva ner på. Alla behöver en lugn stund om dagen, annars är det bara full rulle hela dagen.
 
Vanessa var rolig nyss, jag hämtade kameran för att ladda den, men då så bad hon mig ta några kort på henne när hon står, när hon sitter, och så bytte hon plats och bad mig ta bild på henne där också.. vadå linslus? Hahaha..
Det här är ju hennes vanliga pose nuförtiden.
 
Danilo
 
Förstår inte riktig vad det är med honom. Han säger att han mår bra, men han ser jätte hängig ut? Fortfarande låter han tjock om halsen, men han har inte ont nånstans. (....förutom sitt finger som han klämde mellan dörren på dagis i fredags....som han gärna påpekar hela tiden) Vi var ju hos läkaren i torsdags, men allt ser bra ut och inget bryter ut på honom, han ser bara trött ut? Hmm.
Jag älskar att fixa med olika slags flätor och frisyrer på nicole och Vanessas hår, så jag testade att göra en ny fläta på Vanessa & Nicole idag. En utbakad fläta som Mummu försökte lära mig göra förut. Gick väl inte så värst bra, men övning ger färdighet! Tur att jag har snälla flickor som sitter fint medans mamman provar olika frisyrer. (iaf oftast!)
 
 
Imorgon fyller min mamma år, behöver åka och handla present till henne, och jag vet nog precis vilken affär det kommer att bli! ;) Får se hur resten av familjen gör, det är ju hockey-final på TV idag och OS- avslutning...

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Vilka vackra barn du har!

2014-02-23 @ 13:59:53
URL: http://jennifersal.blogg.se
Postat av: yohanna

älskar din header, så gulliga barn du har!

2014-02-23 @ 16:20:15
URL: http://yoyossecret.blogg.se
Postat av: Therese

Haha vad gullig Vanessa är! Kanske en blivande modell o familjen? ;)

2014-02-23 @ 16:37:02
URL: http://nyutsidaa.blogg.se
Postat av: Sara

Vilket fint hår hon har, flätan var verkligen så fin på henne!

2014-02-23 @ 19:46:51
URL: http://zasata.blogspot.se
Postat av: Malin

Oh vad fina kläder Vanessa har ;) vart e dom köpta ;)

2014-02-23 @ 20:05:19
URL: http://www.wildkids.bloggplatsen.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback