Förråds rensning

Idag håller vi (<--- Andres) på och rensar i vårat förråd. Vi har pratat om det väldigt länge nu och nu tog han tag i det. Jag har städat och gjort passage så att man hittar något där för inte alltför lämnge sedan, men det har ju byggts på där inne. Och allt har blivit dumpad just där man råkar befinna sig. Ingen ordning med andra ord.
Jag och Olivia var där nere en stund och kollade lite vad som skulle slängas, och samtidigt tog Andrees upp en kartong med kläder i storlek 86-92 som jag ska gå igenom till Olivia strax tänkte jag. (Olivia har storlek 80 som passar perfekt nu, men jag har köpt i strl 86 också nu som hon kan ha.)
 
Pappan i huset är iväg och lämnar av en massa prylar som ska slängas (Tur att han inte heller är en sån som ska spara allting.) och snart ska järngänget hämtas från dagis.
Jag har saker där nere som jag tänkt att ge bort eller sälja som bara tar upp en massa plats, det är på hög tid att bli av med dem, men vart ska jag lämna av dem?
Han har också vart iväg och köpt fler kartonger att lägga saker i, istället för att ha hundra olika påsar överallt så ska vi samla det på samma ställe så att man hittar och kommer åt snabbt. Ordning och reda ska det vara!
 
Idag ska vi iväg på födelsedagsfika hemma hos Mummu som fyller år ♥
Här har vi tjejer som var på klappjakt igår:
 
Ja, dom röda spetstrosorna tyckte Nukke att Mummu skulle få. Smiley
Igårkväll när vi låg och tittade på film så började jag få en massa sammandragningar helt plötsligt. I vilo-tillstånd och dem kom ofta. Jag bestämde mig för att ta en Bricanyl tablett som läkaren skrev ut till mig och det hjälpte.
Jobbigt är bara biverkningarna med hjärtklappning och en darrande kropp!
 
Här bjuder jag en bild på lill snuttisen Olivia som äter en mini skumraket!
 
Ni som säger att det är så fint och städat hos oss 24/7 ska ta en närmare titt på denna bild...
Kolla bara bakgrunden...En tom sprite-flaska från kvällen innan på bordet, tjejerna har dumpat av sina pennor där, ljusstakar på tork, rengöringsmedel och en tandborste står på laddning...och säkert annat också. Inte alltid helt felfritt och städat. Fast jag lovar att det stör mig enormt mycket att inte ha allting bortplockat och undagömt.
 
Nu ska jag kolla igenom kartongen med kläderna, sen ska vi göra oss iordning för kalas! ♥
Chao!

Kommentarer
Postat av: Maria

Har följt dig fram och tillbaka några år och beundrat hur man orkar vara gravid så ofta. Nu är jag för första gången gravid och har aldrig mått sämre och jag är inte ens halvvägs och svär varje dag på att jag skulle aldrig kunna göra om det!! Ändå vill jag ju att mitt barn ska få syskon. Men om jag ska ta hand om ett barn och må så här kommer de inte att funka alls. Hur orkar du?

2014-02-24 @ 15:42:14
URL: http://msn.blogg.se
Postat av: Ghenno

Hej
Nu kan jag kommentera från datorn, men fortfarande inte från appen. Jag klarar mig på det :)

Ha det så roligt ikväll på födelsedagsfirandet.

2014-02-24 @ 18:13:45
URL: http://libanesenfransverige.blogg.se/
Postat av: Malin

Barnkläder och leksaker tar bla kvinnojourer gärna emot. Annars så kan du kolla in Giving people på facebook. Dina saker som du inte vill ha kan hjälpa andra barnfamiljer.

Svar: Det vill jag jätte gärna göra! Tack för tipset, ska kolla närmast ställe att lämna på :)
Me & My Baby Dolls

2014-02-24 @ 18:53:37
Postat av: Alexandra

Men snälla ge mig ett råd, du har sagt att era barn städar rummen själva, gör dom de utan att du ber dem? Genast då de lekt klart? Eller hurudant system har ni? Börjar kännas tjatigt här då det varje gång är samma gnäll o sura miner då leksakerna ska städas undan. Värst är nog sonen på 5,5 år...

2014-02-24 @ 20:59:46
Postat av: Li - snart 5-barnsmamma

Myrorna och stadsmissionen kan man skänka både kläder, saker och möbler till.

2014-02-24 @ 23:01:31
Postat av: Caroline

Så himla skönt att man inte e ensam om att ha det stökigt emellanåt. Jag älskar när det är undanplockat, rensat och på sin plats..men det funkar inte alltid att ha det så när man har barn :)

2014-02-25 @ 19:10:37
URL: http://www.isflinga.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback