En luring...?

Imorse var det jag och Olivia som lämnade järngänget på dagis eftersom pappan i huset åkt till läkaren.
Så otroligt skönt att vi bor såhär nära till dagis! Närmare än såhär kan man inte bo vårat dagis.
jag struntade i vagnen för tanken var att jag inte skulle behöva bära eller lyfta Olivia alls. Jag håller henne i handen bara och så klättrar hon både upp och ner för trapporna själv också.
 
Lämningen gick bra, järngänget sprang iväg till sina kompisar och lek- och Olivia råkade se gungorna. Smiley
Då var det kört. Hon älskar att gunga. Så hon sa bara "Kiiiikkkaaa" och hade siktet inställt. Jag sa att vi ska gå och vinkade och då slänger den lilla drama Prinsessan sig raklång på marken och grinar.
 
Storasyster Vanessa hjälpte henne upp, men hon upprepade scenarion sisådär 9 gånger innan jag kom iväg med henne.
 
När hon blir arg eller inte får som hon vill så slänger hon sig ner sådär. Precis som Vanessa gjorde när hon var liten! Fast Vanessa var nog tokigare där, för hon aktade sig inte alls när hon slängde huvudet bakåt, vilket en gång resulterade att vi fick åka in till akuten med henne!
 
Det var stora krokodiltårar på denna tjej när jag till slut fick bära hem henne. Hon ville bara inte följa med.
Bara "kiiikkaa". Personalen där tyckte att det kan vara dags för henne att börja där hos dem och att jag ska ställa henne i kö, haha... Olivia står redan i kön, men jag har inte tänkt på att hon ska börja just nu. Bara bra att hon står där om köerna är långa och jag hade behövt ha henne där sen. Vi får se när den dagen kommer ;) Hihi...
 
Men hon var inte glad att följa med mig hem.
Ser ni förresten hennes regnställ? Hittade det i kartongen igår!! Passar helt perfekt nu och dessutom är den fodrad! Snacka om att jag gjorde ett onödigt köp med hennes nya regnställ, men den funkar ju på sommaren, men ändå... :/ VARFÖR kollade jag inte igenom kartongen inann jag gjorde sånt inköp? Jag glömde bara helt bort den här.
 
Idag vid  11:30 ringde de från dagis. Vanessa klagade på ont i örat och eftersom Olivia sov och Andres var hos läkaren så hämtade Mummu henne hem.
Hon kom hem, superglad med ett flin på läpparna och bad att få glass, och så vips sa hon att hon var frisk igen!
Vilket mirakelkur det där med glass?!
Jag gav henne alvedon och nässpray dock (för att vara säker) men speciellt sjuk är hon inte.
 
 

Kommentarer
Postat av: Margareta W

Bara en fundering! Barnen går ju i en finskspråkig förskolegrupp funderade ni nån gång på att sätta dem i en spansktalande förskola för det finns väl? Jag tänker på att du och din familj ser ju till att barnen lär sej finska.Man säger ju att förskolebarn kan lära sej tre språk samtidigt. En förmåga som minskar när de blir äldre.

Svar: Jag hade absolut velat ha dom i spansktalande dagis/avdelning men det finns inte här i närheten, tyvärr.. :-( Andres familj pratar spanska med dem och vi lyssnar mycket på spanskt musik osv. Och så tjatar jag på Andres om att han ska prata spanska med dem ;) (jag pratar det spanska jag kan, haha)
Me & My Baby Dolls

2014-02-25 @ 15:45:06
Postat av: Pernilla-mamma till Kevin, Jamie o en till i magen:)

haha...vad skönt att höra att Olivia e likadan som Jamie(dom e ju typ i samma ålder) Han kan verkligen ge en sån där sur på läppen min o slänga sig i backen om han inte får sin vilja igenom...hihihi...då kanske hon blir som Vanessa sen då? min med?=) kära nån;)

2014-02-25 @ 19:59:04
URL: http://skruttungen.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback