Danilo hos läkarn

Torsdag idag och Danilo är hemma med oss.
Igår hade jag ett missat samatl från dagis när vi kom ut från ultraljudet. Dom ringde för att Danilos öga var rött och irriterat, så vi hämtade hem alla barnen så for vi kom hem.
 
Jag ringde läkaren imorse för att kolla upp hans hals igen, mandlarna är jätte svullna och han pratar som om han hade en het potatis i munnen. Men han hade inte ont nånstans och var sitt vanliga jag.
Några timmar senare satt vi där hos läkaren och det är inget fel på honom. Halsmandlarna var jätte stora, men det är tydligen vanligt när man är barn och dom vill helst inte operera bort dom. Öronen var fina och ja, ögat var lite röttirriterat, men det kommer inget gegga så inget görs. Han är frisk.
 
Olivia på vift ♥
 
Dano i väntrummet...
Vi plockade med oss lunch hemfrån McD´s- som han inte åt.
Vi kämpade med att hålla lill Snuttis vaken och lyckades- hon somnade dock direkt när vi kom in.
Nu sitter Danilo här och tittar på Narnia och väntar på att syskonen ska komma hem...
 
Jag har fått ökade tider på dagis, så medans jag är sjukskriven så får dom gå där på fredagar också.
Annars har jag ju Mummu eller Andres som hjälper mig medans jag är sjukskriven, men att ta hand om 1 barn är lättare än att ta hand om 5 barn. Speciellt nu när Andres börjat göra lite små jobb här och där.
 
Imorgon ska jag på specialist mödravården i Huddinge, jey! ♥

Kommentarer
Postat av: Anni

Våran Z har opererat bort sina halsmandlar akut vid 1,5 år.
Då var hans storlek 5 av 5. Nu är dem tillbaka o ligger på 3 av 5 o snart blir nog operation aktuell. Men det är bara på grund av hans övriga sjukdomshistoria med sin ovanligt svåra barnastma osv.
Härligt att bebben mår bra & syskonen får busa på dagis på fredagar!:) du är en riktig kämpe som orkar! Keep up the good work!
/Anni

Svar: Till oss sa dem att dom helst inte vill göra det, men det görs om dom har flera halsfluss/öroninfektioner per år, eller om de snarkar eller andas tungt... :/
Hur mår du??
Me & My Baby Dolls

2014-02-20 @ 13:58:23
Postat av: Anni

Hyvin kiitos:)
Mut kyl tulee vauvakuume kun teitä seuraa😉 jag så smått börja jobba snart!
Z gjorde en sömnregistrering då innan operation och han var aldrig i djupsömn någonsin och snarkade o hade andningsuppehåll. Men numera går han hos en öron näsa hals specialist, så vi måste lite vänta in om operation behövs el inte.

2014-02-20 @ 20:03:19
Postat av: Jenny

Vad skönt för dig att barnen kan få vara lite mer på förskolan!

2014-02-21 @ 17:27:08
URL: http://smyckenmedomtanke.blogg.se
Postat av: B

Måste bara kommentera detta inlägg, har tidigare skrivit till dig om min 2,5åring o hans viktproblem när du skrivit om Jonathan. Min son hade också stora halsmandlar trots att han inte hade halsfluss så valde man att plocka bort de så han skulle börja äta bättre. O visst äter han betydligt betydligt bättre men vikten har väl inte ökat markant däremot ökar han lite smått hela tiden. Innan stod han i princip still. Ett tips bara ifall läkarna skulle klaga på jonathans vikt be dom se över halsmandlarna. Min sons mandlar blockerade hela halsen.

Svar: Hej!Tack för ditt kommentar. Ja, deras blockerar nästan hela halsen också :( Men dom sa att dom inte vill plocka bort, för de behövs mot immun försvaret? :(
Me & My Baby Dolls

2014-02-22 @ 10:54:56
Postat av: B

Dom undviker o plocka bort halsmandlar nu för tiden. Men dom gör undantag om det är mer än bara stora mandlar.
Hos min son gjorde man bara mandlarna mindre betydligt lättare operation dom finns fortfarande där o hjälper immunförsvaret men är betydligt mycket mindre bara.

2014-02-22 @ 21:22:59
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback