Måndag morgon

Inte heller denna natt blev det bra med sömn... varför kan jag inte sova fast jag ju är jätte jätte trött!?
Det är samma visa varje natt- jag somnar, sover i  2 timmar, vaknar av att det är varmt (fast jag sover med bara lakan, BH-top och boxers) Jag kan inte hitta nån bra ställning som är behaglig och när jag väl gjort det så måste jag upp och kissa. Och så börjar hela proceduren igen. Orka!
Och sen hjälper det ju inte mycket att Nicole ligger så nära att jag knappt kan röra mig. Men det verkar som att hon behöver den närhet som hon får på nätterna av att smyga sig in hos oss.
 
Regnet har öst ner hela förmiddagen.
Jag och Olivia lämnade järngänget på dagis och lämnade två fat med muffins som personalen kan ha i fika rummet. Därifrån tog vi bussen till Haninge centrum för att bara gå in på BR och handla den sista födelsedagspaketet.
Danilo har så länge önskat sig en sån där bil med husbil på.
 
 
Vi kom ju dit en halvtimme innan affärerna öppnades och fick gå runt en stund... inte henne emot som ville utforska allting... Sprang in i pressbyrån och norpade åt sig en banan. Och så övningskörde hon vagnen också. ♥
Tog nästa buss tillbaka och här är vi nu. Hemma- och ute fortsätter det att regna.
 
Nästa måndag, om prick en vecka får vi ett datum på när lillprinsen ska komma till världen. ♥
Jag hoppas verkligen att vi får ett datum med andra ord. Tänk att veta precis när ens bebis ska möta världen, och kunna planera kring den dagen?
Jag skulle ha fått en igångsättning med Olivia också, men jag hann aldrig ens gå på samtalet, hon ville titta ut snabbare. 
 
Olivia sover nu och jag funderar på att göra likadant...
Min mage är sprickfärdig nu. Inte så långt kvar nu! ♥

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Hej .. Är inte din man hemma längre ? Med vänlig hälsning, Pernilla

Svar: Jo, men han är tyvärr sjuk :(
Me & My Baby Dolls & Gravid

2014-04-07 @ 12:24:32
Postat av: Anna

Hur kommer det sig att du får igångsättning? Jag vill också ha det pga. att den lille inte är så liten och jag vill inte gå igenom en förlossning med en 4,1 kg bebis igen :/

Svar: Jag får det pga. snabba förlissningar. Jag vill kunna hinna komma in och föda med den trygghet det innebär. Viljen vecka är du på nu? Har dom gjort en tillväxt ultraljud på dig?
Me & My Baby Dolls & Gravid

2014-04-07 @ 15:32:14
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback