Tisdag

Halloj!
Tisdag idag och idag har jag tillägnat att bocka av saker från min "to-do" -lista.
Några saker jag aldrig blir av med där på listan är såklart disk, tvätta, hänga tvätt och dammsuga. Det är nånting som görs vaaaarje dag. Nu är jag inne på maskin # 3... Fick tvätta Jonathans sängkläder (igen). Det har tagit väldigt lång tid för honom att lära sig att bli torr på natten. Fortfarande får vi ha en sån där "kisslakan" på hans säng då det händer en olycka varannan natt ungefär. Hatar när sen täcket ska lukta kiss också.

Passade då at byta Olivias sängkläder också och ta bort några av hennes gosedjur som hon har i sängen. Nu ligger 2 av hennes favoriter där bara.
 
Jag har äntligen fått tummen ur också, så jag håller på att bränna bilder också. Jag brukar vara bra på det där, men jag har allt från Juni och framåt kvar. Och det är en hel del med tanke på hur många bilder jag tar, haha...
Skönt att ha dem sparade då datorn krånglar som den gör också, man vet aldrig när den har sjungit sin sista vers...
 
Imorse kom snälla Mummu hit efter att ha simmat på Torvalla här bredvid, hon stannde här med Snuttis & Jonathan medans jag lämnade resten på dagis. Idag var Nicole ledsen när jag skulle gå... hon sa att hon saknade mig och mitt hjärta gick sönder lite.
 
Jonathan är pigg och full av energi som vanligt, nu håller han på och får skorpor på sina sista prickar. I slutet av nästa vecka borde vi ha fler prickigkorvar här hemma. Vet ni hur många som hört av sig efter att dem fått veta att det går vattkoppor hos oss? Många! ALLA vill att deras barn ska få dem nu. På dagis har dom satt upp lappar och imorse kom en mamma och bad om att hennes dotter också skulle få det. Så det verkar inte bara vara jag som ville att dom ska få det "med flit". Så hörni alla mammor, ta hit barnen på playdates & fika! ;-)
 
Nu bockade jag av ännu en sak ur listan- moppa golven. Allt godis kladd från helgen har satt sina snigelspår på golvet...
 
Och nu känner jag mig helt utmattad. Helt energilös. Orkar knappt ställa mig upp nu, haha, sån är jag- jag fixar och donar till hundra utan att känna efter alls.
 
Snart hoppas jag att Andres kommer hem från jobbet för han ska hämta Danilo lite tidigare från dagis, han har tid hos "snoppeli" doktorn idag.
 
Nukke:
 
Bessa:
 
Danilo, Olivia & Jonathan
 
Snuttis
 
 
Jag skulle behöva färga håret också, men denna gång tänkte jag tona håret istället. På Coop hade dom inga toningar alls och på Kicks hade om bara mörka färger.
Har ni några bra tips på vart man kan få tag på toningar?
Jag inser ju att det inte finns toningar i det ljusa färgen som jag har, men något ljust borde dom väl ha?
Känner att mitt hår skulle behöva vila från alla straka blonderingar, men såhär kan jag inte heller gå runt. Smiley
 

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena- mamma till 3 trollungar

Jag har "kisselakan" i sängen till 5 åringen fortfarande trots att de aldrig hänt en olycka sen han slutade med blöja för 1,5 år sedan. De är ett billigt skydd för madrassen, utifallomatt liksom. Kommer nog ha ett tag.

2013-09-17 @ 15:16:17
URL: http://annalenanordmark.blogg.se
Postat av: Nathalie

Ang toning. Jag tror att Maxi kan ha, har själv kollat där och då har det funnits i ljusa färger har jag för mej :)

2013-09-17 @ 18:16:45
URL: http://naathaaliie.blogg.se
Postat av: Pernilla

jag blir sååå avundsjuk när jag läser att dina barn e typ torra på natten utom Jonathan, Kevin fyller ju 4 ÅR i januari o han har FORTFARANDE blöja på natten men på dagen har han klarat sig sen han var 2,5 år...fattar ingenting.. hur har du gjort med natten?
är det såna där frotteplast skydd du använder till sängen eller är de nåt annat?
har barnen bara slutat kissa på natten så att även blöjan har varit torr o då har du tagit bort blöjan även på natten?
För Kevin kissar jätte mycket på natten och jag fattar inte hur han ska sluta...du har ju lite fler barn än mig o mer expert!!! :)
Kram kram

Svar: Svarar i ett inlägg snart ;)
Me & My Baby Dolls

2013-09-17 @ 20:16:42
URL: http://skruttungen.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback