Söndag kväll

Det blev inte mer bloggande för idag, blev lite ändrade planer då jag fick ont i huvudet, migrän igen. Jag brukar få det då och då och det är ett rent helvete. Man har så ont i hela huvudet, näsan och t om hela munnen av det hela, samtidigt som ögonen inte tål ljus alls. Smärtan är så jobbig att jag alltid kräks av det.
Andres jobbade idag och jag var själv med barnen som ville ut och leka.
Minimalt med nattsömn på det, så var jag inte i skick för nånting alls.

Jag ringde min mamma och hon sa att hon kan gå ut med dem så att jag kan få vila. Puua kom före på morgonkaffe och sedan gick dem ut till ankdammen.

Vad skulle jag göra utan er, mamma & pappa?

När dem hade gått så tog jag migräntabletterna och gick raka vägen till rummet och bäddade ner mig och sov! I typ 3 timmar!
Helt borta, väck.

Vaknade och mådde mycket bättre. Efter mat i magen och en massa att dricka var jag fit for fight igen. Nästan iaf. Barnen kom hem efter en massa lek (och säkert hyss med Puua) och sen var det dags att åka till Skogås hem till Andres syster Ela som fyllde år.

Tog en massa bilder, men dem kommer upp imorgon samtidigt som lördagens kalas bilder.

Barnen sover nu och jag passar på att ta ett varmt bad innan det är dags för nån film. Andres och jag har börjat kolla på "Oblivion" 2 kvällar i rad nu men alltid somnat rätt så fort. Tredje gången gillt då, kanske? ;-)

Natti natti

Kommentarer
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback