Prick & förkylningsastma

Hej på er på denna kalla torsdag!
Jag huttrar och fryser här framför datorn, men det är väl inget nytt. När ska dem sätta på de där förbaskade elementerna?
Igår skulle vi som sagt till Mummu & Puua efter dagis. Halvvägs dit säckade Danilo ihop och andades ansträngt och hostade.
 
När vi kom fram fick Dano medicin och så la han sig på soffan. Han ville inte ens komma till fikabordet där Mummu hade gjort iordning varm choklad, munkar och bullar. Min systerdotter Felicia kom också dit efter skolan.
 
Kolla den här högen med ytterkläder... det är inget jämfört med hur det kommer att se ut i vinter. Men då är högen i hallen, för det är den vägen vi får ta på vintern.
 
Trötta Dano
 
Gott med varmdricka när man är frusen!
 
Bara en kort stund efter kom Dano och sa att han vill hem. Jag, Vanessa, Dano och Snuttis gick hem medans Jonathan och Nicole stannade kavr en stund till. Tantan (<---Jonathan) ville vara med Puua och Nukke (<--- Nicole) hade fullt upp med att leka med Felicia i dockhuset.
 
Stackars Dano, han orkade inte ens gå hem...
 
Hemma sen fick han astmamedicin, samt alvedon och han gosade sig på soffan.
Hela natten har han hostat och fått dåligtt med luft, så det har inte varit så mycket sömn för varken honom eller för mig.
Han är hemma nu från dagis och jag tänkte att när Olivia ska sova, så ska vi också försöka vila upp oss lite.
 
Olivia har för övrigt fått många prickar, främst på ryggem, rumpan och snippan. Stackars lilla tjej... Efter badet imorse smörjde jag henne med kylbalsam så det ska vara lättare för henne.
 
Juste! Igår när vi kom till Mummu så kollade jag Danilo efter prickar, och hittade en misstänkt prick på hans mage.
Jag var säker på att det var vattkopporna, men han har inte fått det någon annanstans....? Återstår att se... :)
 
Nu börjat Olivia bli trött, dags att sussa. ;)

Kommentarer
Postat av: Marie

Krya på Dani och dina tjejer har jätte fint hår. Trevlig torsdag på er

2013-09-26 @ 10:39:02
Postat av: Marie

Jo jag kom en sak jag hört att man inte ska bada när man har vattenkoppor bara duscha snabbt för att kopporna losnar lättare och då blir det ärr. Vet inte om det är så men det sas till mig. Jag använde mycket potatismjöl för det torkar ut kopporna snabbare. Kommer i håg att jag fick dammsuga jämnt efter potatismjölet

Svar: Hhe, ja vi skulle ha potatismjöl överallt också :) Kylbalsam funkar bra ;)Nä, kanske bättre att int bada, men kan inte låta bli... :( Det är så jäkla skönt att ta ett varmt bad när man fryser så (och annars också ju, hihi)
Me & My Baby Dolls

2013-09-26 @ 10:43:24
Postat av: Helena H

Lilla goa pojke, vad jag lider med honom... :/ Måste vara jättejobbigt att få så där med andningen. Vet du om det kan växa bort?
Massor av kramar, speciellt till Danilo!

Svar: Ja, den kan växa bort, och vi hoppas att den gör det! :) Nu har han precis vaknat och är sitt charmiga jag igen ;)
Me & My Baby Dolls

2013-09-26 @ 12:10:54
Postat av: Helena H

Vad skönt att han är pigg igen!
Håller alla tummar o tår på att det växer bort!
Ha en skön helg tillsammans nu.
Kram från Söderhamn

2013-09-26 @ 20:31:51
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback