OLIVIA testar DENTY- nappar

Vi fick paket att hämta förra veckan, det var en massa nappar som Olivia skulle få vara testpilot för.

Dem heter "Denty Futura & Denty Genuin" och dem är väldigt hygieniska och tandvänliga nappar.
 
 
 
Denty lanseras i två versioner, Denty Futura och Denty Genuin, som båda bygger på samma enhetliga formgjutning. Skillnaden ligger i sugdelen − Denty Genuins sugdel påminner om traditionella nappar medan Denty Futuras är radikalt annorlunda.
 
Denty FUTURAs sugdel är utformad så att tungan ligger kvar mitt i munnen med samma tryck mot både överkäkens och underkäkens kindtänder, vilket motverkar korsbett. För att minska risken för öppet bett är infästningen på sugdelen bred och tunn. Det gör att trycket fördelas jämnt på framtänderna, vilket i sin tur minskar behovet av tandreglering senare i livet.
Sugdel och sköld är gjutna i ett stycke. Utan tydliga skarvar får bakterier svårare att få fäste. Sugdelen är solid, vilket gör att bakterier inte kan samlas inuti den. Ytorna är blanka och lätta att rengöra.
 
 
Den är lämplig för alla barn i nappåldern. Ena är för mindre bebisar och den nadra är för barn som fått tänder.
Och så fick våran Snuttis Olivia en i munnen och började suga som bara den. Den andra hade hon lite svårare för (platta) för den smet från munnen hela tiden. Först tänkte jag att dom ju såg helt knasiga ut, men jag provade också på en och dom var faktiskt väldigt bra!
 
Så nu har Snuttisen "Denty" nappar i sängen som hon letar fram när hon vaknar på nätterna.
 
 
 
 
Finns att köpa bla. på Apoteksgruppen.

Kommentarer
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback