65 år gammal

Den här dopklänningen har gått runt i släkten och är hela 65 år gammal.

Min mamma och hennes alla hennes 6 syskon är döpta i den här klänning, så även alla deras barn och barnbarn.

Det finns 33 namn inbroderade på klänningen, jag tycker att det är jätte häftigt. Nu har Mummu broderat in minstingens namn, yngst i släkten- Olivia. Är det en pojke som ska döpas byter man ut banden till ljusblå, när det är en flicka så är det rosa.

Imorgon får Olivia äran att döpas i denna klänning, men man känner på klänningen att den har varit med om mycket, den är väldigt skör.

Har era barns blivit döpta?
Vad hade dem för dopklänning?Kommentarer
Postat av: sandra

Va häftigt att alla haft samma klänning :-) vi ska ha dop snart men har varken varit på eller haft något eget hur brukar ni göra ? Ska man bjuda alla på mat fika dekorera lokal ...hur fungerar det ? :-) jätte tacksam för idéer kram sandra

2013-09-06 @ 17:47:14
Postat av: Jessan

Hej! Lycka till med dopet! Tack för en rolig blogg! Vi har haft samma klänning till de två äldsta och det var samma klänning som deras pappa , farbröder & några av deras kusiner haft. Den var jätte fin ! Där har också tanken att man skulle ha broderat in namnen men tyvärr aldrig blivit av ! När vi fick tvillingarna så gick det ju inte med en klänning :( så då hyrde vi från församlingshemmet två likadana klänningar. Dom var jätte fina men dock inte samma känsla. Ha det bra !

2013-09-07 @ 08:19:48
URL: http://www.jessansjuveler.blogg.se
Postat av: Tanna

Vi har också en klänning som gått i släkten. Men Jax är inte döpt för vi är inte troende. Men himla fint att alla haft samma klänning.

2013-09-07 @ 13:05:10
URL: http://tannaodevil.blogg.se
Postat av: peachbeast

Häftigt med en sådan dop klänning med mycket historia. Jag har inte döpt något av mina barn. Det är för mycket jobb med fest och allt tycker jag.

2013-09-08 @ 01:32:14
URL: http://supermancat.blogspot.com
Postat av: Mia

Åh, en sådan släktdopklänning har vi oxå! Även vi har namnen inbroderade :)

2013-09-08 @ 13:11:24
URL: http://Www.mialillybrorsson.bloggplatsen.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback