Söndagen

Wops, det här inlägget kom visst inte med igår, som det var menat.
 
I söndags när vi var och handlade på Coop så gick vi förbi en nyöppnad hamburgerkedja här på Port73 som heter Big Boy. Då blev barnen helt plötsligt akut hungriga och fick såå ont i magen av hunger... Nice one.

Så vi gick in för att testa deras hamburgare... Ingen höjdare enligt någon av oss. Vet inte om vi bara hade otur den gången, men hamburgarna var rätt så smaklösa och konsistensen var... som om man doppat dom i vatten- mjuka och slaskiga. Barnen åt iaf lite och sprang sen iväg för att leka i deras lilla lekhörna.
 
Nä, där äter vi nog inte fler gånger... McDonalds är fortfarande bäst när det gäller hamburgare.
 
Har ni ätit på Big Boy?
 
När vi kom till parkeringen så ville barnen stanna ute och leka en stund så vi gick till dagisgården. Nära och bra.
Andres gick hem med påsarna och skulle förbereda middag inför nästa dag.
 
Puua kom till oss på morgonkaffe och det hela slutade med att han tog med sig 4 av 5 barnen ut till Torvalla för att titta när Mummu simmar och passade på att ta en fika med dom medans jag sov med lill snuttisen.
Tack Puua, jag var visst supertrött och Andres var tvungen att jobba.
 
Vi lekte ute och allt var bra tills Bessa Bus blev arg för att syskonen inte kunde klättra upp på lilla träkojan tillräckligt snabbt och hennes tålamod tog slut. Så hon skulle börja skrika och puttas...
När jag sa åt henne kom ett fult ord och jag sa att om hon inte lugnar ner sig nu så får hon gå hem till pappa.
Efter 2 minuter fortsatte hon, så det slutade med att Andres kom och hämtade hem henne.... *suck*
 
Och igen var det vattenlek som gällde så det var bara att slänga jackor och allt i tvättmaskinen. Jag vill ändå att dom kommer rena och hela till dagis på mornarna. Hur dom kommer hem är en annan femma. =)
 
I fredags var förresten vi på St:Eriks barn ögon mottagning. Och vi kom 20 minuter för sent pga. trafiken när Andres skulle komma hem från jobbet... Vi gasade på och Andres stannade vid ingången och jag och Vanessa sprang in medans resten av familjen parkerade bilen.
Det var helt tomt men vi fick syn på läkaren (vi hade ringt och sat att vi kommer försent). It was totally waist of time.
Hon fik bara titta på bilder på ett papper och sen åkte vi hem. Allt är bara bra, och om 3 månader ska vi komma igen och då får hon droppar i ögonen och dom kollar lite mer. Jag förstår inte varför dom inte gjorde det nu och varför vi överhuvudtaget skulle komma nu- bara för det här?
Vanessa har glasögon för att hon skelar med ena ögat och ser dåligt. Med glasögonen skelar hon inte alls.
Hon har på något mystiskt sätt gömt sina andra glasögonen någonstans, vi har vänt upp och ner på hela lägenheten, men dem finns ingenstans. Så vi ville beställa nya, men läkaren tyckte att vi ska avvakta..
Snacka om att stressa iväg i onödan....
 

Kommentarer
Postat av: pernilla

Hemma i sundsvall där vi jag nu bor så är Big boy Bäst, pröva bigsteak mumma, må gott

2013-10-15 @ 13:45:57
Postat av: Felicia

Låter konstigt att Vanessa inte fick en ordentlig ögonundersökning med dropp osv då det är så längesen hon var där. Förstår liksom du, inte varför.
Våran Tilde som är 6 år har också skelning som förbättras med glasögon. Tilde går till ögonkliniken en gång/termin. Var där i våras och ska dit igen nu till nov då operation av skelning ska diskuteras och ögonen undersökas igen. Viktigt! Tränar Vanessa sin skelning med ögonlapp regelbundet?

Svar: Utför dem operationer pga skelning? Har hon synfel också?
Nope, hon tränar inte alls med någon lapp, det har dom aldrig pratat om ens?
Me & My Baby Dolls

2013-10-16 @ 16:17:44
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback