Olivia står i dagis kön

Olivia sover just nu och jag borde väl göra likadant efter denna nattens spring, men jag skriver några rader här istället.
 
Angående åkpåsen- vad gjorde jag för fel?
Jag gjorde som det stod på instruktionesboken, tog bort bär remmarna, planskan under, huvuddelen, men den där "påsen" blev aldrig en påse. Den är fortfarande av samma form?
 
Nu har jag ställt lilla Olivia i kö för förskolan- att jag inte tänkt på det förut?
Nu vet jag inte när jag behöver ha henne där, jag vill ju vara hemma så länge det går, men det är bra att hon står i kön iaf. Ifall att. Jag vet inte ens vad jag vill/ska göra sen när det är dags. Jag är utbildad barnskötare, men jag vet inte om det är det jag vill göra sen.....? Jaja, hon står i kö nu i allafall.
 
Idag ska jag & barnen och två mammor till och deras barn träffas vid dagis och gå och leka på Gropen. En knytkalas blir det, jag ska ha med mig kaffe och bullar. Bara det inte ösregnar.... Ska bli kul.
 
Igår var Emma (<--min brorsdotter) här hos oss, hon följde med och hämtade barnen från dagis och sen lekte vi ute en stund.
 
Vi kom hem och barnen lekte jätte fint med varandra en lång stund. Anna kom förbi också, mysigt att chittchatta lite då det känns som att det var en evighet sen sist vi sågs!
Behöver jag säga att Danilo var överlycklig. Anna är fortfarande hans stora kärlek.
 

Hinner jag vila?
Ska försöka nu! Tjohej!

Kommentarer
Postat av: Camilla 33 år och 10 barnsmamma

Härliga bilder ..:-D
Kram Camilla

2013-10-08 @ 12:42:50
URL: http://minstorafamilj.se
Postat av: Anonym

Hmm.. Men vad vill du göra då? Fundera på vad du skulle vilja jobba som, kolla lite utbildningar på lite högskolor och universitet så tror jag det skulle hjälpa litegrann! :)

Man får ju gratis studiestöd så det är NÅGON slags inkomst medan man pluggar iallafall:) Nära här i Haninge har vi ju Södertörns högskola och även Stockholms universitet.

Man behöver inte plugga till te x, jurist i fem år haha. Det finns exempelvis turismprogram som är på 2 år, så tar man examen på det. Finns hur mycket som helst som skulle passa dig tror jag. :) Man kan även plugga på distans (hemma alltså) och få studiestöd. (Ifall att någon av barnen blir sjuka någon gång så jobbar du ju bara hemma och slipper missa av skolan).

Några tips!:)

Svar: Tusen tack!
Me & My Baby Dolls

2013-10-08 @ 12:59:58
Postat av: Evelina - mamma till lille Emil ♥

http://www.youtube.com/watch?v=yF-hhMB4_Bw här ser du, om det är samma du har :)

1 minut in i klippet så visar dom! :)

2013-10-08 @ 14:29:18
URL: http://fevelina.blogg.se
Postat av: Anonym

Tipsar om att om du vill läsa på universitet i vår så är det ansökan senast 15/10!

Tack för en underhållande blogg, jag har en tjej som är jämnårig med Nicole, en tvååring och trean i magen och det är alltid lika kul att läsa om er!

2013-10-08 @ 22:13:32
Postat av: Hanna

Tänk på att du måste betala dagisplatsen även om du inte nyttjar den. Sen kan det ju finnas de som behöver platsen mer än du, om du ändå är hemma med Olivia menar jag. KRAM!

Svar: Men jag tackar ju inte JA om jag ska vara hemma med henne! Jag ska stå i kö och när dagen kommer så kanske hon står bland de första.
Me & My Baby Dolls

2013-10-09 @ 08:47:50
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback