Love it when they play

 
Jag älskar när syskonen Gonzalez leker fint tillsammans.
Tyvärr händer det inte alltför ofta, för det slutar jämt i bråk. Det går bara inte att samsas, känner dem. Dom leker bäst och finast två och två.
Nu är det ca. 1 timme innan läggdags för dessa syskon och dom leker fortfarande inne på grabbarnas rum.
Jonathan leker med Nicole i Pippi huset, Danilo leker med lillbossen Bessa i ett annat hus. Olivia får inte vara med alls, för hon bara "förstör" tydligen. Så hon går runt och röjer och fixar och donar bredvid istället.

Kommentarer
Postat av: Anna

Så roligt att läsa din blogg när man har fem barn själv ! Men du, har en liten fråga angående din tvätt. Barnen har jämt så fina kläder men du skriver ofta att du tvättar och tumlar. Tumlar du alla deras kläder? Och om du gör det, vilket program kör du? Är så trött på tvättställningen och allt hängande :)

2013-10-28 @ 18:33:10
Postat av: Malin, Gravid med tvillingar!

Vilka sötnosar!! :)

2013-10-28 @ 18:42:40
URL: http://Malinhedblom.blogg.se
Postat av: Trebarnsmamman Liselotte med ett mirakel i magen

Åh vad jag känner igen mig där. Våra barn skulle kunna ha ihjäl varandra ibland känns det som. Blir helt galen bär dom håller på. Men sen kommer dom där fina stunderna när hjärtat smälter och det kan man leva på.

Sv:Jo Lilly blev jätteglad när vi berättade att vi väntade en till liten och det är väl hon som förstår det bäst med. Léone är ju glad med =) Det sjuka är att sen vi plussade så började Lilly prata om att vi skulle ha en bebis till och att jag var gravid vilket hon omöjligt kunde veta. Det var som att hon kände det på sig.

Jag var jätteorolig för vad alla skulle säga men när vi berättade tidigt i graviditeten ifall vi skulle få missfall så skrattade alla mest. Vilket var så skönt! Vi hade ju inte planerat en graviditet alls utan det blev som det blev av 2 missade piller men vi är överlyckliga över vad som hände. Nu hoppas vi bara att ul imorgon visar en frisk och levande liten bebis.

Kram

2013-10-28 @ 20:54:38
URL: http://www.mammalott.se
Postat av: Rebecka

YEEEY söta unger!!
check out my blog!
http://collinbecka.blogg.se

2013-10-29 @ 11:18:03
URL: http://collinbecka.blogg.se
Postat av: Diana laurila

Va skönt att de leker så bra på egen hand alla era barn :) så fina barn :)

2013-10-29 @ 12:13:11
URL: http://dianisen.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback