Höstfint

För några dagar sen var vi i skogen och plockade löv. Löv i alla dessa fina färgen för att ha i köket under ljusen, precis som vi brukar göra varje höst.
Blir lite fint och höstligt.
 
Nicole hittade en massa blåbär som hon plockade med sig också.
La löven under böcker när vi kom hem så att dem skulle torka, och några dagar efter- voilá.
 
Vi glömde ta med oss kottar också, det hade också vart fint.
Löven faller här i Haninge allt mer, snart är det bara nakna gråa träd som står kvar och sedan har vi framför oss en lååång vinter. Jag hoppas på en massa snö i alla fall, vad tycker ni?
 
På tal om det så ska vi inhandla de första julklapparna i slutet på denna månad. Mitt köpstopp tar slut den 24-25 denna månad och det har gått superbra. Inte ens vart sugen på att köpa nånting.
 
Nu ska jag ta det lungt sista minuterna innan järngänget ska hämtas. Jag och Olivia har rensat lite här hemma. Jag är bra på det där, att rensa. Hatar att ha saker hemma som ingen använder. Har städat i våra badrumslådor där det finns miljontals tofsar, hårband men inte alls så många hårspännen. Vart har alla dom tagit vägen? Inte lätt att göra någonting alls när Olivia är vaken, hon ska hela tiden vara med. Nu bär jag inte med henne längre för min rygg gör fortfarande satans ont, nu håller hon mig i en hand. T om när jag ska gå och kissa. Ljuvliga mammaliv. I do love it.
 
Nu håller vi på och tvättar syskonens skor, sen ska dom iväg. Vart vet jag inte ännu, haha... Kanske hamnar de på BLOPPIS här sen eller så ger jag bort dem. Vilket som än går snabbast. Vet någon om man kan lämna saker till kyrkan här i Haninge?
Nu har jag laddat med en kopp kaffe i min uggla mugg, vi höres ;)

Kommentarer
Postat av: Kicki

Hör med Tiina om kyrkan, hon vet säkert mer om det går att lämna dit. En jättebra idé tycker jag, då går sakerna till någon som behöver det allra mest...

Kramis!

2013-10-14 @ 16:44:01
Postat av: pernilla

ohh vad fint!ser jätte mysigt ut!=)kram

Svar: Tack!❤
Me & My Baby Dolls

2013-10-15 @ 22:05:29
URL: http://misssdifferent.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback