Trots-nissen Jonathan

Gaah vad jag ångrar mig att jag inte gjorde min andra beställning från lekmer igår!
Det är sista dagen idag med att få 200 kr rabatt om man köper för över 1000 kr. (Passa på att kika in där!)
Jag hade redan kikat in och lagt mina varor i kassan, men så tänkte jag att jag ska vänta lie för att hinna prata med Andres först. Nu när jag skulle fullfölja min beställning så var såklart allt det jag skulle ha slutsålt! Så typiskt.
 
Jag har försökt att övertala Andres om att handla de "sista" klapparna nu till helgen, men vi får se hur det blir med det.
Jag skulle så gärna vilja vara klar med allt sånt i god tid så man slipper trängas bland en massa folk sen och så kanske man faktiskt hittar det man söker också. Det är lite som en stressmoment för mig, jag vill bara komma iväg och ha det gjort. Jag älskar att handla presenter, speciellt när jag vet vad jag ska ha.
 
På lördag ska vi (<--Andres) ner till källaren och hämta upp våra julprylar.
Jag var där nere och rotade i förrgår och fick lite panik. Jag har städat och organiserat allt så fint där för bara nån vecka sen och nu har en bomb slagit ner där igen. Andres har vart och letat efter något och vänt upp och ner på hela förrådet.
Jag fick bokstavligen klättra på lådor, påsar, cyklar och annat som vi slängt in där för att komma åt barnens vintersäck.
Så på lördag ska vi julpynta så att allting är klart tills på söndag då det är 1:a advent och 1:a december.
Ska bli super mysigt att skapa fram julstämningen med julpynt, julsånger, tända ljus, pepparkakor och glögg lukt.
Gillar ni glögg? Det gör inte jag, men jag gillar doften av det. Det doftar jul, och Andres dricker ju glögg.
 
Här får ni några bilder från imorse:
 
Ombytta roller, Nicole puttar på Olivia i bilen
 
Mina 3 prinsessor
 
Och mina guldgossar.
 
Blixten måste ha vart jätte jobbig, med tanke på hur svårt det var att hålla ögonen öppna...? Till slut tappade vi tålamodet och skippade fler försök...
 
Nu är 4 av 5 på dagis och lill snuttis sover. Hon vaknade redan vid 6:30 så hon ville sova redan innan vi gick till dagis.
Jag skriver "redan" för hon brukar iaf sova till 7:15. Smiley
Imorgon är barnen lediga som vanligt varje fredag.
Jag hoppas att grabbarna (<---Jonathan) sköter sig bättre idag på dagis än igår. Varken Jonathan eller Danilo är fans av att följa med gruppen på skogsutflykterna. Igår strejkade Jonathan med att sätta på sig västen innan dem skulle gå.
Och när jag kom för att hämta dem igår så var det inte så mycket bra om just våran trots-nisse Jonathan.
När dem var på skogsutflykt hade han dragit iväg. Sprungit så snabbt han kunnat mot dagis. Med brorsan efter sig (såklart... dessa två alltså...) Dom hade ropat och ropat och Danilo hade stannat och velat gå tillbaka, men brorsan skulle ju övertala honom att det inte alls var kul i skogen att dom skulle till dagis istället. *suck*
Och vid matbordet hade Jonathan spottat ut mat och slängt på golvet (?!) så han hade fått gå från bordet. Han hade vart bråkig hela dagen igår, vilket resulterade att han fick gå till sitt rum efter dagis.
Jag hade tänkt att vi skulle gå hem till Puua och hålla honom sällskap eftersom Mummu åkt på kryssning till Helsingfors med sina väninnor, men icke sa nicke. Det måste bli konsekvenser för dumt beteende, så jag hoppas verkligen att det gått bättre idag.
Jag vet inte vad det är med honom, men den senaste månaden har han lagt sina öron på OFF tror jag.
Hur fasiken gör han det och kan han lära mig det också? I would really need it sometimes...
 
På tal om det så skulle Mummu kolla upp de där barnparfymerna på båten. Hoppas att det finns!
 
Mina stjärnor jag vill ge er allt i livet, men mitt liv vill jag dela med er. SmileySmiley
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Du har så fina barn, allihopa! Din äldsta dotter är en riktig skönhet! Mysig stämning här på din blogg, kikar gärna in nästan varje dag :) Själv har jag fyra små, födda 07, 09, 11 & 13.

2013-11-28 @ 11:13:17
URL: http://familjenfalck.wordpress.com
Postat av: Malin , Gravid med tvillingar

UH jag känner sån stress inför julklappshandling! Även om det är lite mysigt! Brukar bli helt svettig i vanliga fall, kan inte ens tänka mig nu när jag kommer vara höggravid! Haha usch ! :D

Hihi! Kika in hos mig å tävla om ett mysigt julpaket!
Kram

2013-11-28 @ 11:51:53
URL: http://malinhedblom.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena- mamma till 3 trollungar, snart 4

Du har så fina barn. Och jag älskar att läsa din blogg. Den får mig att hoppas att mina ungar kan ändra sig. Just nu är de fullt kaos med de mesta, och min energi och tålamod är på 0 hela tiden

2013-11-28 @ 13:12:07
URL: http://annalenanordmark.blogg.se
Postat av: carina

Så här tänker jag när barnen varit lite stormiga på dagis eller skolan. När vi föräldrar hör av personalen att nåt sånt hänt så kan man ju ge dom några tips om hur ens barn funkar i olika situationer tex, men att "straffa" de hemma tycker jag inte är så bra. Det är ju inte hemma de bråkat.Jag är rädd att barnen blir otrygga med att personalen "skvallrar" till föräldrarna. Jag som förälder vet ju inte heller hur situtionen var eller uppstod. Personale hade nog "straffat" klart och när barnet går hem så är det pratat klart om det som hänt. Detta är nu ingen kritik men så här tänker jag om detta. Hälsningar fembarns mor

Svar: Bra tänkt, men han fortsatte bråka hemma också :-/
Me & My Baby Dolls

2013-11-28 @ 19:36:26
Postat av: Tyglina

Hej hej. Inge barn expert men har ju två :)... Han är i den åldern å man måste testa gränserna.. Och ibland så blir det trots fast man inte menade det (den förklaringen fick jag av sonen som körde en scen mot mig imorse) håll ut... Det blir bättre :)

2013-11-28 @ 21:41:33
Postat av: Elina

Herrejösses vilka hjärtekrossare dessa fina små människor kommer bli när dom växer upp. Underbara hela högen! Kram!!

2013-11-29 @ 04:18:53
URL: http://polciirkeln.blogg.se
Postat av: Hanna Karlsson

Så tråkigt när man missar det man tänkt beställa. Har gjort så jag med. Hoppas barnen har en bättre dag idag och inte bråkar.

2013-11-29 @ 06:51:53
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback