Soliga söndag morgon

God morgon soliga söndag!
Allt känns så mycket lättare och bättre när man ser solen skina från en klarblå himmel, dom har lovat sol och 15-16 grader hela dagen! Woop woop! (Hoppas bara dom har rätt denna gång...)

Idag ska jag och några dagismammor till en väninna på lunch- UTAN barn! Hur underligt kommer inte det att kännas? Jag kommer att sitta där sådär osäkert och tänka att jag glömt nånting, att jag sitter där helt naken eller nått.
Jag har ju ALLTID nån med mig.

Barnen ska vara hos Mummu & Puua så länge, jag har lovat att dom ska få cykla dit. Igår cyklade dom också och det gick jätte bra. Tjejerna dom cyklade i förväg, inga sura miner alls. Det blir så mycket lättare utan allt grus och sand på vägarna. Men jag tänkte börja förbanna mig över att jag tog ut grabbarnas 3-hjulingar och låta dom också cykla till Mummu & Puua och själv kör jag Olivia i vagnen- men det gick bra, jag behövde inte slänga cykeln i diket. Danilo har fattar hur man kommer fram, så han cyklade själv hela vägen. Jonathan fick man putta på ibland, och när vi mötte Puua så ville han inte cykla alls.
Danilo och Jonathan har "riktiga" cyklar också som dom fått från sina kusiner (en från Dewin och den andra från Senastian) men där har det inte gått lika bra. Dom bromsar mest... 2 tramp fram och sen bromsar dom. *suck*
Övning ger färdighet, right?

På tal om annat- vilken natt jag haft. Alla förutom Danilo har vart vakna 1 eller flera gånger på natten och jag har fått gå upp och styra upp det.
Vid 6 trodde jag att en minigris smygit sig in i vårt sovrum av nån konstig anledning, men det var lilla Olivia som låg och var täppt i näsan.
God morgon liksom?
Och Vanessa höll sin vanliga morgon konsert inne på sitt rum, det hör till våra mornar nu, att höra "skön"sång från Vanessa innan primadonnan kliver upp.

Ha en fin dag allihopa, passa på och njut av solen nu!
Kram!


Kommentarer
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback