En ledsen tjej

Hola!
Har äntligen fått igång elen här hemma. Allting bara slocknade- allting. Datorn, TV:n, tvätt och torktumlaren. Så jag satt bara här och funderade på vilka möbler ska in på vilka rum när det är dags för våra rumsbyten. 
 
Vi har haft en ledsen liten tjej här hemma.  Igår hade Olivia tid på BVC för hennes 5-månaders kontroll, och inte visste jag att hon skulle få sprutor i båda benen igen! På min kallelse står det bara "5månaders kontroll".
 
Vi satt och pratade om hennes matvanor, sköterskan frågade vad hon äter. - Gröt till frukost och kvällis. Där emellan lunch och middag. Ibland äter hon en hel burk åt gången, ibland bara halva. Hon blev förvånad, skrattade och sa att det minsann inte var några små smakisar längre. Nope- våran tjej äter.
 
Vi började med vägning och mätning.
Hon väger nu 6280 g och är 65.5 cm lång.
Jag fick mäta henne 2 gånger, för hon tyckte att det lät så mycket att hon skulle ha växt 7 cm på 2 månader.
Men det stämde.  Så det var inte så konstigt att vi fått köpa en helt ny garderob till henne, så som hon växt. 
 
Sen var det dags för sprutorna. Två sköterskor stack henne samtidigt och hon blev såklart jätte ledsen.
 
Syrran kom och plockade upp mig och Olivia utanför och så åkte vi till Länna. Jag skulle kolla på fondtapeter till 3 sovrum.
När man shoppar med syrran får man akta sig. Helt plötsligt hade hon packat vagnen med tapeter, lim och roller som jag sen fick lämna tillbaka, får nog vänta lite med det. Haha..
Och hon som inte skulle handla nånting gick därifrån med värsta påsarna. Wops, sånt som kan hända...
Jag köpte 2 st ramar, en till en bild som jag har förstora som ska upp i grabbarnas rum sen när dom flyttar ihop, och den andra till Nicole och min speciella låt som jag ska rama in och ge till henne när hon fyller år.
Köpte lite annat smått som jag gömde i garderoben när jag kom hem. (<---påslakan för halva priset) Hahah.. Får göra en "Mummu" sen när Andres ser vad jag köpt. "Nämen de häääär gamla trasorna, dom köpte jag en eeeevighet sedan och har totalt glömt bort att jag hade dom!" 
Men dom var faktiskt jätte fina. Och för halva priset. 
 
Hur som helst så var Olivia jätte ledsen hela dagen igår. På kvällen steg febern, så hon fick alvedon, samma sak imorse när hon vaknade. Nu ligger hon på mattan här bredvid mig och försöker käka upp sina tår.
 
Nähe ni, nu måste jag göra lite nytta! Som sagt- har inte haft nån el här alls så tvätten stannade till så jag får köra om den igen och det skulle behövas dammsugas i hallen pga allt sand som barnen dragit in.
 
Ha en fin dag!
 
(Ni ser ju att hon dreglar rätt så mycket! Och snorar.)
 

Kommentarer
Postat av: Helena H

Men lilla skruttan då...
Minns när Linnea fick dubbla sprutor och de där små plåstren...varje gång hon såg ett plåster, under flera år framöver, så grinade hon. Spelade ingen roll att det var nån annan som skulle ha dom...tårarna bara sprutade på henne. Åh vad hon kopplade plåster till att det gjorde ont.

Svar: Aaaww stackaren! :-(
Me & My Baby Dolls

2013-05-22 @ 00:02:21
Postat av: Diana

Det var 5mån vaccinering här igår åxå. Inte skoj men nu är det gjort. Nemi vägde 8440 o 65 lång. Lite viktskillnad på våra tjejer ;)

2013-05-22 @ 19:40:38
URL: http://Www.dianisen.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback