"Dano gör en Lisabet"

Den senaste veckan när jag lämnat barnen på dagis så har det vart sura miner från tjejernas sida (främst Nicole) som hänger vid vagnen och grinar och låter mig inte gå. Det har vart jätte jobbgt för oss alla- Nicole, mig och fröknarna.
När det blir såhär så får jag dåligt samvete, Nicole är ledsen nästan hela dagen och fröknarna får trösta. 
Både i torsdags och idag har Mummu lämnat dom, och det har inte vart några som helst problem. Jag vet att dom bara jävlas med mig, men jag tycker ändå att det är jobbigt. Nästa måndag går dom sin sista dag på förskolan, och sen tar vi en lång sommarlov. Eftersom Andres jobbar hela sommaren så är det "bara" jag med barnen, så jag hoppas på fiiiiint väder så vi kan packa med oss matsäck och vara ute hela dagarna långa.
 
När vi var hos Mummu idag så satt grabbarna på gräset och väntade på Puua. Vi sa att Puua kommer inte hem ännu, gå och lek, men dom satt där som två Lassie, trogna sin bästa vän.
 
(Som ni ser så var det jätte varmt så Bessa bestämde sig för att klä av sig lite...)
 
Danilo & Jonathan förflyttade sig lite, lite närmare parkeringen hela tiden. Där satt dom och hade långa diskussioner med varandra, om Puuas bil och vem som ska få hans bilnyckel. Tyckte lite synd om dem som satt där och väntade. Och väntade.
 
Ja, där kan man ju också sitta om man vill... (?)
 
Mummu kom och satte sig på en sten vid stigkanten för att kolla grabbarna medans jag gick in för att mata Olivia.
Danilo satt med småstenr och snackade för sig själv om Puuas bil och nycklar (vad annars liksom?) och så petade han in två stenar i näsborrarna!
"Kolla Mummu, jag har stenar här!"
Mummu fick lite av en panik när hon inte lyckades få ut dem, smarta grabben hade lyckats peta in dem ganska långt in. Men när han fick nysa och trycka ut så flög dem bara ut. Phew!
 
Kommer ni ihåg Lisabet i Madicken som stoppade ärtan i näsan? Danilo gjorde en Lisabet, fast med småstenar.
Hoppas det här inte blir en grej att man ska stoppa grejer i näsan för det är inte roligt.
 
Ja, ingen har påstått att han är nån Einstein direkt. Kolla bara här!
 
I rest my case.
Han tycker om att ta bilder med min mobil iaf. Jag brukar lägga undan den när vi kommer hem, men såna här bilder hittade jag för några dagar sen. 
 
Typ 159 sånna bilder på hans panna! Busted! Eller?
Idag såg han när jag la mobilen i väskan, då frågade han om han fick ta bilder på mig, det här blev resultatet:
 
Han kanske blir forograf när han blir stor, men han ska nog inte pyssla med sjlvporträtt. Med liite hjälp från mig fick han med mig på bilden ändå. Han är så go den där killen. Så omtänksam och så snäll. Han visar mycket känslor och är sådär gosig som bara han kan vara. Han kan bara komma och klappa en på kinden och säga "Jag älskar dig och Du är min älskling."  Smälter!
 
Han är hjälpsam också, vill hjälpa mig med precis allting.
Jag är den enda som är vaken här hos familejn Gonzalez. Andres har inte kommit hem från jobbet ännu och alla barnen sover. Det var bara raka vägen till badet när vi kom hem idag. Hela badkaret var fullt med svara handavtryck av allt utelek. Men rena blev dem. Efter en stund gos på soffan så somnade Danilo bredvid mig, Vanessa somnade på våran säng för att hon ville ligga där och "vakta" Olivia. Jonathan och Nicole kämpade mot sömnen så till slut fick jag gå och lägga dom.
 
Jag är trött- men jag kan inte somna innan jag vet att A är hemma. Kom precis på att jag glömde att köpa frimärken igen! För att posta inbjudningarna!
Och osa. datumet blev till nu på fredag. Gaah, blir så trött på mig själv ibland. Helt virrig.
Får nog bli SMS-inbjudan istället, hahaha... Det är ju inte första gången om man säger så.
 
Nu stänger jag av här och kollar om det kommer något på TV istället.
Jag ska skicka skärmdump till blogg.se på hur det ser ut när texten blir sådär liten, jag hoppas, *hoppas* att dom kan hjälpa mig.
 
Time to go... Natti, Natti!
 
P.S Som ni ser så blev texten sådär liten igen! *suck*
 
Avslutar det här med en bild på mig och min brorsdotter Emma.
 

Kommentarer
Postat av: Karolina

Haha oh My god Vilks grabbar!:)

2013-05-20 @ 21:27:14
URL: http://karolinanordling.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback