Av med vinterpälsen!!! -10/5 -

God kväll alla fina läsare!
Hur har eran helg varit?
Vi har haft det jätte bra- åkte ju ut till syrrans sommarstuga i Trosa på fredagmorgon och kom hem sent på lördagkväll. Igårkväll hann vi inte mer än bada allihopa, leta efter fästingar och ta en kvällis (<---kvälls macka eller liknande) och så slocknade alla en efter en på soffan. Danilo somnade med sin macka i handen tom!
 
Jag har tagit hur många bilder som helst som jag suttit och överfört och sorterat precis- bara det har tagit mig ca. 35 minuter... kan ni förstå mängden... 224 bilder på min blogg-mapp just nu! HUR ska jag nånsin kunna tömma den!?
 
I fredags, för att vara mer exakt, den 10/5 tog jag och barnen vårat första riktiga dopp i sjön. Nu är vi av med vinterpälsarna! Men jag tänker inte ljuga, det var ju inte direkt kallt och behagligt....
 
Här har ni bildbevis, det var Emma som var fotografen.
Im going in!
 
Observera tokhalsen Felicia bredvid mig som tar sig tid att tvätta håret och allt- som om hon skulle sitta hemma i sitt varma badkar!
 
Ja.... En bild säger väl mer än tusen ord? (fast det ser ut som om jag försäkrar mig om att mina boobies inte har drunknat? Ehh... ja....)
 
Nu är det gjort! Nu kan jag vänta på att vattnet blir lite varmare. Haha...
 
Har ni badat i år?
 
Flera inlägg kommer imorgon!
Nu ska jag lägga mig under täcket och titta på film.
 
God natt.

Kommentarer
Postat av: Helena H

Vad modiga ni är! :)
Har varit dålig på att ta tidiga vårdopp i flera år nu...måste nog ta o börja med det igen. Är skönt fast kroppen håller på att isa sönder. Hihi. :)

2013-05-13 @ 00:31:54
Postat av: Louise

Man kan i alla fall inte säga att du är en badkruka hihi :-D Jag får väl se om det blir något dopp för min egen del ens i sommar haha ;-)
Kram!

2013-05-13 @ 10:39:27
URL: http://blandatmedlouise.blogg.se
Postat av: Helen-mamma till L&E

väntar nog till juni-juli här ;)

2013-05-13 @ 10:47:35
URL: http://helenm.blogg.se
Postat av: Helen-mamma till L&E

väntar nog till juni-juli här ;)

2013-05-13 @ 10:48:24
URL: http://helenm.blogg.se
Postat av: J

Här uppe där jag bor ligger snön fortfarande kvar på backen på sina ställen... Dock inte så jättemycket kvar. Skönt att det går åt rätt håll. Gräset håller på att bli grönt och nu känns det faktiskt som att det blir en sommar trots allt. Till veckan väntas upp mot 20 grader, så det ser jag framemot!
Fina barn du har förresten!

2013-05-13 @ 22:47:26
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback