28 dagar kvar!

God morgon!
Är det bara jag eller finns det fler som är helt virrig med dagarna? Känns som måndag idag!
Jag har fått iväg barnen på förskolan, jisses vad jag hann räkna till  både 10 och 10 000 mååånga gånger under morgonen.  Olivia vaknade lite innan 6 idag, jag flyttade över henne till våran säng och sen har vi legat och myst. Jag hade hoppats att hon skulle ha somnat en stund till, men icke. Sen började alla vakna en efter en och morgon bestyren var i full gång.
 
När det var dags att börja klä på sig till dagis så började Olivia gråta, jag gav henne nappenn och snuttisen, för då var hon minsann sömnig och ville sova, men hon kom inte till ro, för att alla syskonen tjaffsade och gnällde.
ALLA ville ha hjälp samtidigt och när jag bad dem vänta på sin tur så blev det världens gnäll och vissa (<---Vanessa) började klä av sig allt istället. Dom hade visst ingen tålamod alls denna morgon... 
Och mitt testades till max verkligen. Olivia grät hela tiden medans jag försökte hjälpa till att klä på alla snabbt.
Och Nicoles helsinkis (<---ni har märkt att det är mitt nya svorord) skit skor! Ni vet dom nya som hon prompt ville ha nu i vår? Dom går ju för fasiken inte att få på henne! Det är såna där converse modeller med dragkedja vid sidan, man öppnar dragkedjan och släpper på snörena, och ändå går det inte! Jag hade gärna kastat dom i majbrasan om hon bara haft ett par skor att ha, för jag blir tokig med dom skorna. Speciellt imorse när Olivia grät och resten inte fick på sig sina kläder. Det blir nästa köp- nya skor till Nicole.
 
På tal om inköp så tittade jag snabbt igenom barnens sommarkläder igår och kan bara konstatera att allihopa behöver en massa nya sommarkläder. Olivia har ingenting så där får vi börja från scratch, men även resten av ligan behöver nytt.
En fet drömvinst skulle sitta fint just nu. Jag läser på andra bloggar att flera av er är redan klara med nya sommargarderoben till barnen, jag har inte ens börjat.
 
Men jag har tjuvkikat och har hittat en massa fint!
 
Här räknar vi dagar till Nicoles 5-årsdag för fullt nu. Eller ja, det har vi (<---damen själv) gjort sen ca. 6 månader bakåt nu. Men nu är även jag med i svängarna, för nu är det "bara" 28 dagar kvar tills min lilla Docka fyller en hel handfull!
 

Kommentarer
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback