Söndag och lite svar på tal

Helgen håller på och gå mot sitt slut, har ni haft det bra?
 
Vi har precis kommit hem från Port73 där vi har handlat och grabbarna har vart hos frisören. 
Jag toppade tjejernas hår precis, men det inte så värst bra, dels för att dom inte kunde sitta still och för att saxen var  dålig. Och det märktes inte ens att jag har klippt lite.
Nu sitter tjejerna och ritar och grabbarna leker med dockvagnen.
Jag sysslar med lite av varje, tvättar & torktumlar och viker tvätt, sorterar kläderna i min garderob- den behöver verkligen en upplyftning! 
 
Stiliga nyklippta grabbar 
 
 
Tänkte ta upp lite grejer här.
Först det här med barnen och egentid.
Fick ett kommentar som jag tänkte svara på:
 
"Sen kanske inte barnen förstår varför de ska vara på förskolan och Olivia vara hemma med mamma. Dina stora flickor är ju medvetna att du är hemma med lillasyster och självklart vill de också vara det. Jag tror också att det hade varit skillnad om du hade lämnat alla barnen på förskolorna och du själv hade arbetat."
 
Absolut, mina barn är medvetna om att jag är hemma med Olivia. Men (!) det är inte alls "såklart" att dom vill också vara hemma med mig, tvärtom faktiskt. Inte en enda gång har nån av våra barn sagt på morgonen att dom inte vill gå till dagis. Dom gillar att vara på dagis och leka med kompisar och hitta på saker. Om jag märker att dom är jätte ledsna och absolut inte vill gå till dagis, så skulle den/de få stanna hemma. Precis som det blev nu med Nicole.
Det gör inte mig något- jag är ju hemma ändå, jag har dom på förskolan för deras skull.
Så var det med den diskussionen.
 
Och så fick jag ett mail igår and min bloggdesign.
Det är någon som "blir störd av alla färger och intryck på min design, det går i både rosa och rött vilket blir för mycket". Och så tillades det att många tycker nog som hon.
Ehhh. Ingen har klagat. Rosa och rött? Har inte sett rött nånstans jag iaf, så nåntiong har nog blivit för mycket för dig... Jag tycker om min design och jag tycker att den är jätte fin. Så tack för ditt erbjudande, men jag vill inte att du ska göra en design med ditt eget länk på till mig. Länken som du skickade till mig var fin, men inget i min smak tyvärr.
Jag tycker om min design och header som det är.
 
Eller vad tycker ni?
 

 

Kommentarer
Postat av: Anna

Helluu! Tycker det är helt fantastiskt underbart att läsa din blogg om alla äventyr och din familj, EGENTID ja egentid tänk att så många kan hala upp sej på att man vill ha lite egen tid. Läste ditt inlägg när du tog upp att du verkligen uppskattade din egentid när du får lite lugn och ro. Och ja så är det bara. Jag har 8 barn och jag MÅSTE ha min egentid på kvällen då jag bara får vara, dricka te och kunna ha Tekoppen PÅ bordet utan att nån tar eller petar på den. Uppskattar min egentid enormt mycket. Så fortsätt ha din egentid för det är bra. Vare sk du har 2 eller 8 barn är det skönt med en stund för sej själv. -du har valt det själv...att skaffa så många barn. Japp det har jag och jag älskar det men ibland måste man få samla ihop sina krafter för att vakna upp till en ny dag :-) och så underbart att läsa om de små dispyterna på morgone hahah det är nog så det ska vara när man ska ta sej till dagis och skolan, har "krig" 3 Av 5 mornar. Hihi bävar bara tvungen att få säga min mening idag 😀 ha det gott och sköt om er 💜 kram Anna

Svar: Hej! Ja, lite egentid måste man få, jag uppskattar mig egentid på kvällen när barnen har lagt sig enormt mycket. Bara att få sitta i lugn och ro ett tag och rensa tankarna. Det behövs för att få ny energi till nästa dag/natt :)
Me & My Baby Dolls

2013-03-03 @ 15:40:08
Postat av: E

Jag tycker din design är superfin och passar bra till bloggen!

2013-03-03 @ 15:47:06
Postat av: Camilla 32 år & blivande 10 barnsmamma

Jag har oxå arnen på dagis för Deras skull,många förstår inte det men testa då att bi här där det inte finns något att göra och då menar jag något,knappt vi har en lekpark,skulle inte kalla den set iallafall men bättre än inget..
Så det är jättekul för dom på dagis och som hos er så vill fom dit.
Skulle dom vilja vara hemma så får dom det.
Jag har mer jobb att h ta o lämna ,då korta tider dom är där så det är mer jobb än nöje för mig...
Men jag gör det för att dom ska få ha kul..

Angåede din design så är den jättefin,har inte ens märk något rött..
Ser bara rosa och jag älskar rosa :-D
Ha den som du vill..
Mvh camilla

2013-03-03 @ 16:25:02
URL: http://minstorafamilj.se
Postat av: Camilla 32 år & blivande 10 barnsmamma

Herregud vilken stavning jag har haha.. denna iphone
Hoppas du kunde läsa endå :-D

2013-03-03 @ 16:27:08
URL: http://minstorafamilj.se
Postat av: Louise

Tummen upp för din header. Tycker det bara är roligt när det är mer färg! ;)

Sedan vill jag också säga att din blogg är jättebra, jag tycker den är rolig att läsa trots att jag "bara" är 14 år! :D

2013-03-03 @ 16:51:45
URL: http://bycrazylollo.devote.se
Postat av: Camilla ♥ Gravid

Man ska ju ha en design som man själv gillar :) Vad andra gillar kan kvitta :P

2013-03-03 @ 17:07:57
URL: http://mirabilibus.blogg.se
Postat av: Helen

Hej! Bry dig inte om sådana som. Som säger att dina
Barn mår dåligt för du går hemma med lillasyster.
Dom mår inte alls dåligt av det, dom får ju vara och leka
Med kompisar på dagis och hitta på massa skoj
Som man inte hunnit med själv som förälder. Tycker
Du är en jätte duktig mamma. Och du har en jätte mysig blogg.
Själv har jag tre pojkar och en bebis i magen. Kram

Svar: <3 TACK!
Me & My Baby Dolls

2013-03-03 @ 17:21:44
Postat av: mummu

Alltså jag måste vara färgblind, för jag ser inte rött på ditt header, och för det andra, om det stör någon, vem har sagt att man måste titta. Fan att det stör mig.
Satu , har en fin söndagskväll med din familj.
Rakastan♥♥♥♥♥♥♥

2013-03-03 @ 17:33:27
Postat av: mummu

Va fina twinsen blev.

Svar: Kiitos mamma! <3 Rakastan
Me & My Baby Dolls

2013-03-03 @ 17:35:12
Postat av: Camilla

Är ofta inne här och läser, men kommenterar aldrig! Men nu måste jag, en impuls som inte går att stoppa :) Det jag reagerade på var kommentaren angående din design! Jag tycker att du har en behaglig design på din blogg och det är lätt att läsa, inte massor som stör! :) Så nu fick jag det sagt ;) Och så är ju din header helt underbar :)

Svar: Tack! Va roligt att du tog dig tid att kommentera, det uppskattas! :)
Me & My Baby Dolls

2013-03-03 @ 18:34:03
Postat av: Greta

Varken din design eller header är det något fel på, så jag förstår verkligen inte vad hon menade med det. Skumt.

Svar: Tack snälla! :)
Me & My Baby Dolls

2013-03-03 @ 18:43:37
Postat av: Helén

Jag tycker din sida är fin som den är. Det röda har iaf inte jag hittat någonstans. Det enda som är lite jobbigt och det vet jag du själv tycker är när texten helt plötsligt blir mindre. Men det är ju inte ditt fel. Har ju läst du varit i kontakt med leverantören. Inte så farligt, går att läsa. Jag gillar din sida iaf

Svar: Tack snälla:) Jo, jag har mailat blogg.se om det, men får inget vettigt svar. jag är inte direkt nån dataexpert ;-)
Me & My Baby Dolls

2013-03-03 @ 19:46:48
Postat av: Martinique

Jag tycker inte din blogg design är störande på något sätt. Väldigt fin är den :)

2013-03-03 @ 21:54:05
URL: http://fruenarsson.vimedbarn.se
Postat av: Celia

Men oj vad folk måste kritisera hela tiden. Om det nu inte passar dem, så kan de ju läsa en annan blogg. Jag tycker att den design du har valt är jättefin, och eftersom du behållt den ungefär likadan hela tiden, så känns den som "hemma" när man tittar in. Jag måste säga att den senaste headern med bilden på barnen är underbar! De är så otroligt söta!!!
Och vad gäller hur du väljer att låta dina barn gå på dagis, eller vara hemma, så är det ju ert privatliv och ett val ni gör i er familj, det har ju ingen annan med att göra. Vi gör väl alla det vi tycker känns bäst för våra barn, och det som vi känner fungerar. Efter att ha följt din blogg ett bra tag kan jag bara säga att jag tycker att du är beundransvärt engagerad i dina barn. Förstår fortfarande inte hur du hinner med allt som ni gör. =) Du imponerar och inspirerar!
Önskar er en skön vår, med mycket spring ute....för nu känns det som den är på väg på riktigt!

Svar: Tack så jätte mycket, dina ord värmde! <3
Me & My Baby Dolls

2013-03-03 @ 22:24:09
Postat av: Erika

Hej!
För det första blir jag irritera på människor som kommer och påstår saker som dom inte har någon aning om? Barnen behöver ju träffa andra barn på dagis och skolas in inför skola. Det är inget fel att man är hemma och får tid med den minsta, som annars skulle komma i skymundan hela tiden. Hoppas du inte lyssnar på dessa "knasbollar". Du gör helt rätt och som du säger, så känner man ju när dom inte vill gå till dagis och då kan man ta en dag hemma. Du gör ett toppenjobb!

Sen till din design, den är jätte fin!! Önskar att jag kunde göra en sån fin bloggdesign, men jag vet helt enkelt inte hur man gör ;-). Fina roliga färger som sprudlar av energi, precis som din blogg gör. Kram till dig!! Slå dövörat till om någon fler klagar på din blogg.

2013-03-04 @ 08:47:51
URL: http://lillaica.blogg.se
Postat av: Äiti kolmelle (1,2 ja 3v) + LA kesäkuu

Hieno blogi on sulla ja sehän tärkeintä onkin että SINÄ pidät siitä!!! =)
Jokainen voi itse päättää laittaako lapset päivähoitoon, vaikka itse olisi kotona. Äiditkin tarvitsee vähän omaa aikaa joskus, ja lapsille kiva olla leikkimässä kavereiden kanssa. Sehän on ihan ymmärrettävää.
Omat lapseni ovat kotona kaikki, mutta en tuomitse niitä, jotka haluavat tehdä erilailla ! =)

Mukavaa alkanutta viikkoa! Pidän blogistasi ja käyn täällä usein monta kertaa päivässä!! :D

Svar: Kiitos! =) Kiva että sinullakin on monta lasta tiheesti. Missä asutte?
Me & My Baby Dolls

2013-03-04 @ 09:16:18
Postat av: Hannah

men hallå, hur orkar folk störa sig på sånt? Sluta läs då om man inte gillar det. Jag tycker om din blogg, det du skriver, dina bilder och din header är JÄTTEFIN!
Att diskutera dagis eller inte, alla gör väl som man själv vill? Som förälder vet man vad som är bäst för sina barn! :)

Vilka knäppgökar alltså.... ;)

2013-03-04 @ 09:31:54
URL: http://honeybuns.blogg.se
Postat av: Äiti kolmelle (1,2 ja 3v) + LA kesäkuu

Asutaan Suomessa Eurassa. Luin jostain kirjotuksestasi että se teidän suvun mökki on Forssassa. Meiltä matkaa Forssaan on n. 100km. Jäin heti koukkuun blogiisi, kun sen ekan kerran avasin. Seuraan myös Mirkan blogia ja kun sulla oli siellä kirjotus, niin sitä kautta tänne löysin =)
Asuin Pohjois-Ruotsissa kolmisen vuotta ennen tänne takaisin muuttoani, joten siks tykkään lukea ruotsinkielisiä blogeja, vähän sitte säilyy ruotsinkielen taito paremmin muistissa.

Svar: Kiva kun viihdyt täällä :) Onko sulla blogi?
Me & My Baby Dolls

2013-03-04 @ 13:50:08
Postat av: Helena H

Att vissa bara orkar komma med så konstiga kommentarer...suck.
Känns som att den/de som sagt det om dagis inte läst om er vardag så mycket, för hade de gjort det så skulle de märkt att inget av barnen protesterar över att gå på dagis. Och vi som "känner" dig vet ju att du vägde för-och nackdelen om dagis väldigt länge innan de fick börja där, så det är ju inte att du tvingar dit de för att hänga på ett café hela dagarna(som faktiskt väldigt många gör)utan för barnen bästa.
Och headen är superfin! :)
Ha det bäst.
Kram från Söderhamn

2013-03-04 @ 15:04:36
Postat av: Äiti kolmelle (1,2 ja 3v) + LA kesäkuu

Ei löydy multa blogia :)

2013-03-05 @ 12:19:41
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback