Lek i favorit lekparken

Wiieee! Till barnens stora glädje kan man nu leka i våran favvo park fast det är snö, vilket man inte kunnat på hela vintern pga av snö. Nu har snön packats så hårt att man kan gå där, och jag kommer t om fram med vagnen.
 
Vi var där och lekte igen förra veckan, en riktigt rolig lekplats för alla våra 4 småttingar, där tillbringade vi typ var och varannan dag förra sommaren.
Gunga kunde man inte nu, för snön ligger ju under, men dom skulle envisas med att det visst går, så dom satt där på gungan och knäna på snön. 
 
Puua kom ut och lekte med oss en stund också, det blev snöbollskrig och han träffade mig rakt i bakhuvet så all snö smälte och rann längst nacken och ryggen. Mysigt!
 
Mina sessor!

Kanan var väldigt hal! 
 
Förresten så lurade moster Karo Vanessa att hundkisset i snön är Fanta- vilket hon inte borde ha gjort, för känner jag dom rätt, speciellt grabbarna så kommer dom att testa om det var sant. Thanks sis....
 
Nä nu får snön gärna försvinna helt, tycker det räcker med den här långa vintern nu.
Vill ha vår och sommar med massor av värme! 
Eller vad säger ni?

Kommentarer
Postat av: Carol

Är uppvuxen på vallavägen men har bott iväg ett antal år och nu bor vi på Lybska Örn :-) Så kul att känna igen allt det du skriver om i bloggen!
Ligger lekplatsen långt upp på vallavägen, typ i närheten av Vallalivs/soluret?

2013-03-04 @ 20:04:47
Postat av: Camilla ♥ Gravid

Åh vad roligt det ser ut :D

Sv; Vi mår rätt bra :D Lite höftproblem ibland, men inget man inte kan hantera ;).
Vi har lite snö, men det är inte mycket... Haft ca 5-8 plusgrader nu hela helgen och idag. Med massa sol så snön smälter väldigt fort :D

2013-03-04 @ 20:05:51
URL: http://mirabilibus.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback