Långfredag

God morgon!
Vi har startat denna dag väldigt lugnt. Barnen kom till våran säng när dem hade vaknat på morgonen och vi låg och drog oss i sängen ett tag innan det var dags att bada och äta frukost.
Nu lyssnar vi på musik och tjejerna ritar. Jag filmade precis en underbart fint stund mellan Danilo & Olivia. Sååå glad att jag fångade denna ögonblick på film. Olivia låg på sin babysitter och Danilo satte sig för att prata lite med henne. Och som Olivia pratade! Och Danilo svarade. Som en diskussion. Sen skulle ha pussa på henne, ge nappen och undersöka om hon har tänder. Så fin han är med sin lillasyster.
Jonathan sitter inne på sitt rum och leker med sina bilar. Det har dom börjat göra först nyligen, det där med att leka med bilar alltså.
 
Idag ska vi påskpyssla lite. Måla ägg och ta fram de påsk grejer som vi har. Vi brukar inte fira påsk på annat sätt än att barnen får leta efter påskägg fyllda med godis som påskharen har lämnat, samt äta påskmiddag.
Men i år ska vi göra lite annorlunda, dom är så pass stora nu, så det blir roligare nu.
Dom har gjort jäte fint påskpyssel på dagis också som står på köksbordet.
Sen har Andres vart och handlat lite påskris också.
 
Påskpysslar ni mycket?
 
Vet ni vad jag kom på? Ni vet ju de där inbjudningskorten som jag skulle skriva och skicka iväg? Well... jag hann inte.  Och om jag skickar iväg dem nu så hinner dom inte komma fram förrans o.s.a datum ändå. SUCK! 
så jag tänker skicka SMS till dem med inbjudan och sen får korten komma när de kommer. Hmm...
 
Olivia & Danilo 
 
Nu ska jag fixa Nicole & Vanessas hår, höres snart igen!
 

Kommentarer
Postat av: Tyglina

Det där med inbjudnngskort... Kan erkänna att det hände mig i år när vi skulle få iväg dottern sinbjudningskort till henens kalas... Vi hann inte få iväg dem fredagen innan kalaset (vi bor i liten stad så vi åker runt och lämnar korten i brevlådorna) men tiden fanns bara inte... hade dåligt samvete mm men då tog jag tel och ringede upp mammorna och talade om som det var... att barnet var bjudet att kortet kommer under veckan, precis dagarna innan kalaset... alla var förstående... för det är ju så att man ibland vill sååå himla mycket men tiden bara inte finns... och alla som hade möjlighet kom på kalaset... Man är inte perfekt men man kan göra det bästa :) Kram och glad påsk på er... vi har ätit påskmiddag hos svärföräldrarna... och påskharen hade varit här tidigt på morgonen ... lite påskpynt men det är nog all påsk hos oss :) Ska se om vi inte kan åka till ett litet kafe och fika idag... det ligger ett mysigt kaffe mitt ute i ingenstans här i skogarna och de har öppet nu i påsk... tänkte det kan vara en lagom utflykt :)Åter igen kram o ha det gott!!!

2013-03-30 @ 10:01:13
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback