Känns som det var länge sen....

Hej lördag!
Sitter här i min ensamhet, Andres är iväg och spelar poker. Jag och barnen har vart hos min svägerska ett tag och sen kom vi hem, åt lite kvällis, badade och tittade på mello med godis och chips, och favoriterna morötter och gurkstavar med dipp- så gott! Nu har jag precis burit in två sovande tjejer in på sina rum, bara Olivia som ligger på soffan och sover. Danilo somnade på soffan halvvägs genom mello, och Jonathan ville lägga sig strax efter. Han är så go Jonathan, som idag kom han själv och sa till mig att han vill gå och vila en stund- så han, jag & Olivia sov på våran säng ett tag.
 
Det känns som att det var en evighet sen jag skrev sist, trots att det bara var igår...
 
Igårkväll kom brorsan med familj förbi en snabbis och tittade på Gladiatorerna med oss, alltid lika mysigt att ha dem här.  Och Danilo är verkligen helt betuttad i sin Anna, de där två har verkligen något speciellt mellan sig... Stefu fick inte ens sitta bredvid dom, för Dano gillar ju inte att dela sin kärlek med nån. Hahaha.... 
 
Ja, ni ser ju Stefans min hur glad han var att Dano tagit över hans fru...?
 
Eftersom Dano inte kunde riskera att gå från Anna (nån annan hotade med att ta hans plats) så fick Stefu servera honnom !
 
På kvällen somnade barnen en efter en på soffan, på fredagar och lördagar får dom vara vakna så länge dom orkar.
Olivia nattade storasyrran 
(Snuttisen gillade inte blixten på kameran)
 
Nähep om man inte ska ta och förflytta sig till sängen och bädda ner sig. Känner mig ruggigt trött, fast jag har sovit som sagt lite skönhetssömn idag. Haha. ( i need it!)
 
Bjuder en bild på Jonathan med sin moppe och en på Bessa när hon showade och bad mig ta kort på henne. 
 
Nu kallar sängen!
Natti, Natti! 

Kommentarer
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback