Fredag - Abuelos kalas

Tjohej!
Så var snart denna helg slut och jag kan pusta ut. Har så mycket att skriva om, men idag har inte funnits nån tid. 
Helt galet vad mycket tjaffs och gnäll vi haft här idag. Jonathan har vaknat på dåligt humör och dragit med sig resten av gnällspikarna. På toppen av det så har jag haft ont i huvudet, börjar misstänka att jag har migrän då och då- så jag kollade läget så att jag kunde få vila en stund, men det gick inte så bra, för jag hörde ju dem bråka, gnälla och grina hela tiden... Idag har vart en sån dag då man håller på och sprängs och man vill bara rymma hemifrån.
Vissa har int lyssnat för fem-öre, säger man till dem så börjar dom grina, gnälla, grabbarna spottar på golvet... cheezuz!
Och dom vet ju att dom inte får göra så! För dom såg en grabb göra exakt på samma vis häromdan, och då sa dom direkt: "Man får inte spotta på golvet, pekka pojke." (pekka pojke är nått från en berättelse som moster hittat på, den handlar om en pojke som vart elak som heter Pekka. Hahaha) Så alla som är elaka kallas för Pekka-pojke nu.
 
När jag hade gett upp vilandet så bestämde jag för att gå ut med allihopa. Dem är verkligen som dag och natt när vi går ut. Som utbytta barn. Alla är glada, snälla och kommer bra överrens. Gaah! Skönt att denna dag är över... Dom slocknade vid 19-hela bunten- utan protester.
 
Tänkte på den där salvan som doktorn skrev ut till Vanessas ögon... jag har använt den till både Nicole & Vanessa, och deras ögon har blivit röda av den. Andres läste på nätet om den, och det stod att ögonen kan irriteras av dem, så stark är den. Kul?! Får se hur det ser ut imorogn... Grabbarna ska iaf gå till dagis, dom ville gå dit redan igår. 
 
Hur som helst, jag måste ju börja nånstans så jag börjar med fredan då vi åkte till Fittja för att fira Abuelo (<--- farfar) Hugo som fyllde 66 år.
Vi hade vart och storhandlat innan dess och skulle bara hem och lägga in allt i kyl och frys och precis innan vi skulle gå grät Bessa och klagade på sitt öra. Jag gav henne alvedon och Andres gav henne nässpray och så åkte vi. 
 
Väl framme möttes vi av barnens faster Ela med barnen, farbror Oscar och barnen, Abuelo & Abuela och alla hundar 
Kramkalas. Vanessa var inte alls sig själv, så jag låg med henne deras sovrum medans hon försökte sova och strök henne på ryggen och höll hennes hand. Mammas lilla hjärta, jag hatar att se dig vara sjuk.
Utanför dörren busades det för fullt med alla kusiner. 
 
När det var dags att sjunga födelsedags låten så kom vi ut från rummet. Danilo satt i Abuelos famn och när det var dags att blåsa ljusen så var Dano snabb och blåste ut ljusen åt honom 
 
Och eftersom Dano fick blåsa ut ljusen så fick Jonathan också göra det. Tack.
 
Kusin Melina med Olivia
 
Och med farbror Oscar. Det är skönt att ha mång som mer än gärna vill skapa band och hjälpas åt att ta hand om våra guldklimpar, dom har alltid en öppen famn. Love it.
 
Efter ett tag piggnade Bessa till och hon busade och hade skojigt.
Här med faster Ela.
 
Eftersom jag var i rummet mestadels av tiden så blev det inte så många bilder, tyvärr...
När vi åkte hem somnade allihopa i bilen, men vaknade när vi kom hem och påminde mig minsann om att jag lovat dom att titta på Gladiatorerna... Eftersom jag spelade in den, så var det bara att sätta sig och titta på den.
 
Nä nu ni gott folk har jag suttit och fixat med denna inlägg i 2.5 timmar (!) så det är dags att ge upp.
Först så slocknade datorn 4858606447 gånger medans jag sorterade bilder, sen så fick jag på nåt knasigt sätt fixa över de sorterade bildern till våran bärbara dator, och här sitter jag alltså nu och får trycka hårt i varje tangent för att kunna skriva. A:et vill inte samarbeta alls, så snabbt går det inte...
 
Och nu måste jag lägga barnens ytterkläder en stund i torktumlaren så dom har ren ytterkläder på sig imorgon till dagis.
 
God Natt allihopa. Tack fam. Gonzalez för allt gott ni bjöd på, och GRATTIS än en gång Abuelo! TQM.

Kommentarer
Postat av: Louise

Då har vi haft lika dagar idag då...bara gnäll,tjafs och bråk.
Ville bara också rymma här ifrån och låta sambon tya allt. Haha:-D

Ha en fortsatt bra kväll.

2013-03-17 @ 23:03:55
URL: http://malmomorsan.se
Postat av: Camilla ♥ Gravid

Grattis till Farfar :D

-Hjärtat stannade :/. 62år blev han.
Han hade varit lite krasslig några dagar men trodde bara det var förkylning. För han var en väldigt pigg och alert man. Han verkade mycket yngre än vad han var.
Tack för kramarna <3
Kram

2013-03-18 @ 08:24:00
URL: http://mirabilibus.blogg.se
Postat av: Trees, mamma i London

Nu har jag skrollat igenom ett litet tag, jättemysig blogg! Härlig och ärlig ;)
Vi har också en liten Olivia!

Måste vara kul att ha så många små pyren i nära ålder! Kul och busy!!

2013-03-21 @ 19:56:15
URL: http://mangofisk.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback