Zzzz

Hann visst inte sätta mig vid datorn när barnen var nattade, som jag hade tänkt. Jag somnade på soffan med barnen och när jag vaknade så kollade vi på film, och somnade mitt under filmen.

Så jag gav upp och ska lägga mig istället. Jag har tagit bilder på rummen, så dom kommer imorgon tillsammans med en bildbomb!

God natt allihopa. ❤

Bjuder på en bild på Vanessa & Nicole, dom har fått nya skor från Abuelo & Abuela :) Även Olivia fick sina alldeles första egna skor, men dom är dock för stora ;)


Kommentarer
Postat av: Gullis

Hej! Brukar läsa din blogg, vilken härlig familj du har!! Tänkte på detta med språk, jag är dagmamma och för några år sedan kom det en familj då Mamman är norska, Pappan engelsman och så bodde dom i Norrtälje. Tyvärr lärde dom bara första barnet norska och andra barnet tyckte dom det blev för mycket. Nu bor dom i Sydafrika och vi var där i julas och då hade dom bott där knappt 1 år , äldsta tjejen pratade svenska o lite norska men yngsta hade glömt svenskan tyvärr. Nu hade dom svenska filmer och böcker så det kommer nog vara att dom kommer ihåg en del. Lär barnen spanska medan dom är små tänk så värdefullt guldläge dom har. 3 språk klarar dom!! Lucka Till! Med vänlig hälsning Gullis

2013-07-16 @ 07:59:52
Postat av: gabriella

hej.
Angående att ha flerspråkigt hemma. :)
själv har jag en pappa från Danmark och en Mamma från Sverige. Mamma bodde under sin uppväxt i Tyskland.
tråkigt nog valde mina föräldrar bara att prata svenska hemma, vilket jag tycker är otroligt synd.
idag hade vi kunnat varit 4 språkiga gratis.

idag lever jag med min sambo och våra tre barn. 8,7 och 10 månader. min sambo är i från Kroatien.
jag tjatar dagligen på min sambo att det är viktigt att han pratar kroatiska. han gör det ibland, han tycker att svenskan kommer mer naturligt för honom så då blir det att han glömmer att prata sitt hemspråk.
jag har gått lite kurser så jag kan lite kroatiska, så det jag kan prtar jag med barnen, sen har jag sett till så mina barn har hemspråk från Dagis, vilket för mig är jätteviktigt. vi åker ju till Kroatien varje år och unmgås med släkten där
denna sommar valde vi att skicka med våran äldsta med farmor och farfar ner till Kroatien i en månad. enbart för språkets skull.
vi tyckte det var för jobbigt för våran lilla med värmen därför valde vi att stanna i Sverige i år.

tack!

Svar: Hej!Hur får man hemspråk från dagis??
Me & My Baby Dolls

2013-07-16 @ 09:47:17
Postat av: gabriella

i våran kommun får man hemspråk från dagis om man så önskar. jag har sökt till våran minsta nu som börjar i september.
super bra tycker jag!

2013-07-16 @ 12:59:32
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback