Hemma igen

Och så var kvällen kommen och vi är åter hemma från landet.
Älskar det där stället mer och mer för varje gång vi vart där. Guldvärt att kunna erbjuda barnen livet på landet. Och att ha en "egen" liten stuga att låna när man kommer... tack syrran. 
 
Som vanligt fick vi kämpa med att hålla barnen vakna under hemvägen, det var inte det lättaste, för dom var såå trötta, men vi gjorde det. Hem och hopp i badet, tvätta håret och leta fästingar (hittade inga- tack och lov!) smörja in barn och bums i säng. Jag har sysselsatt mig med att packa upp. Bland det tråkigaste som finns, att packa upp efter att man vart iväg och rest nånstans. Allt ska tvättas, så tvättmaskinen har jobb imorn iaf. 
 
Detta får bli ett kort inlägg, jag ska kolla lite på nätet efter en lära-gå-stol till Olivia.
 
Bloggas mer imorgon! =)
 
Bjuder först på en bild på Vanessa & Olivia 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nina

En jättetöntig sak som jag måste dela med mig av, jag läser din blogg nästan dagligen och jag tycker den är så mysig! Iallafall så bor min pojkvän i alby, stationen efter fittja, och eftersom jag är mycket hos honom på helgerna och så så åker jag förbi fittja väldigt ofta och tänker alltid på er då, för att farmor o farfar bor där va? Så töntigt hur hjärnan associerar :-p

Svar: Inte alls töntigt, bara gulligt =) Va kul att du tänker på oss=)Japp, farmor och farfar, samt farbror och kusiner bor där;)
Me & My Baby Dolls

2013-07-22 @ 14:59:05
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback