God morgon!

God morgon!
Solen kikar fram idag, i lööv it!
Igår spenderade vi hela dagen inomhus då regnet öste ner, idag ska vi vara ute. Verkar som att lill Snuttisen (--Olivia) är tröttmössa redan, hon sitter här på golvet och bråkar med sig själv och klagar.
 
Hon ska nog sova en stund...
Resten av järngänget leker- tillsammans alla 4 utan bråk för en gång skull. I see but i dont believe it.
Dom åker tydligen båt. 
Mummu kom hem från Finland idag, så henne måste vi gå och hälsa på senare.
 
Jaha, vad mer är nytt då? Jag mår som en påse skit ungefär, men det är inget nytt. Jag väntar på att någon vänlig själ ska komma och hjälpa mig med att borra hål i betongväggarna så att alla rum blir klara. Det fattas bara det där sista "final touch". SEN ska ni få bilder på hur det ser ut. 
 
Vad sägs om lite bilder från helgen som gått?
Jag tog så många bilder när vi i syrrans stuga där i Trosa att jag har fått att dela upp dom. Förresten så har jag fixat en ny kategori som heter "@ Karos mökki" där jag ska samla in allt därifrån.
 
På lördagkvällen kom en granne och frågade om vi inte skulle spela fotboll, familj mot familj. Jovisst... Lite orättvist bara att våran familj består i stort sett av småbarn medans dom har en son som spelar Junior allsvenskan i AIK... lite orättvist... Jag spelade bara en kort stund för jag var sjuk och kände hjärtat i halsgropen efter att ha sprungit som en toka (inte att rekommenderas) och så hade vi Puua & Bessa i mål. Ja ni hör ju- We were doomed. 
Men det var roligt!
 
Hejarklacken 
 
Allihopa var trötta på kvällen, grabbarna var så taggade inför att få sova i tält för allra första gången, och med Puua dessutom. Jag var lite orolig för hur det skulle bli.. och det kändes tomt utan grabbarna i våran stuga.
Jag gick in för att natta dom och lägga dom till rätta, och sen bad dom mig att gå (?!?). Ooookeeeyyy....
 
Vi satt vid altanen utanför huvudstugan och hörde hur dom pratade med Puua hela tiden och ropade till oss att vara tysta...
 
Vi satt uppe en stund till och chittchattade innan vi också kröp till kojs. Mummu sov i våran stuga.
 
Snuttis i sin sovsäck 
 
Mina tankar flög hejvilt där när vi skulle sova. Tänk om nån kommer och tar mina pojkar...? Tänk om det kommer... en björn?! Tänk om Puua inte vaknar och grabbarna bestämmer sig för att dra mitt på natten? Ja, ni hör ju.
Men det hade gått bra. Eller OK. När Puua skulle upp och kissa på natten så var inte Danilo på sin plats. Han hade ramlat nerför madrassen och fortsatt sova på golvet så Puua fick kämpa för att dra upp honom. Dom sover inte still direkt, våra grabbar- Jonathan låg vid fotändan vid nån tillfälle också och så bytte dom plats med varandra titt som tätt för att förvirra Puua ännu mer.
 
Och vid 5:23 knackade Danilo på våran dörr och sa att det är dags att vakna nu! Inte OK! När jag sa att han får komma in och lägga sig igen så sprang han snabbt som bara den iväg tillbaka till tältet. En halvtimme senare kom Jonathan och sa att det är dags att sätta på kaffet. Tack...
 
Det blev en tidig morgon för våran del. Jag satte på kaffe, barnen började vakna till liv och hoppa i studsmattan och Puua gick tillbaka och la sig! Really!?
När vi ätit frukost så åkte Mummu & Puua tillbaka hem, Mummu skulle åka till Finland samma kväll och hade en massa att göra. Karo och hennes barn sov fortfarande.
 
I söndags var det ju en toppendag, säkert årets varmaste och finaste.
Så fort Karo och kidsen ätit sin frukost gick vi till stranden. 
 
Jonathans pussar på lillasysters tossingar 
 
Vi satt och fikade på stranden, barnen badade och vi... frös. Vi visste inte att hela stranden skulle vara så skuggig på förmiddagen, och när solen äntligen dök upp så var det dags för oss att gå tillbaka och äta lunch.
 
Olivia känner på vattnet för första gången...
 
Jag & Olivia
 
I väntan på att lunchen ska bli klar...
 
 
Jag var överlycklig förresten att vi klarat oss utan fästingar. Tills igår när jag upptäckte en på mig själv! Äckligt!!!
Tror att det kan vara mitt alldra första. Den satt med bara huvudet i och var ljusbrun-aktig. Så himla otäckt, kan man bara inte utrota de äckliga och farliga djuren?
 
Jag får fortsätta med fler bilder senare, nu ska jag börja bereda för lunch, sen ska jag packa med nån god mellis och gå ut efter maten.
 
Ha en fin dag allihopa!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hoppas du snart är frisk, du får ta åh krya på dig så snart den hemska förkylningen är ett minne blott =) Älskar att följa din blogg med alla bilder ni verkar alltid ha så där jätte mysigt alltid på spännande äventyr. =)

2013-07-11 @ 17:46:33
URL: http://charmigavardagen.blogg.se
Postat av: Karolina

Tar några bilder, härligt!! Love the Kategori! :)

2013-07-11 @ 23:03:26
URL: http://karolinanordling.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback