Trötta måndag

God kväll allihopa!
Hur mår ni?
 
Jag sitter och huttrar här under en filt, har frysit hela dan. När jag var och hämtade barnen från dagis mötte jag syrran som skulle hämta sin Dewin och hon frågade om vi hade lust att stanna ute och leka en stund. Visst!
Nicole var supertrött (som varje måndag) så hon ville hem till pappa och Olivia, likaså Danilo. Jag, Vanessa & Jonathan stannade ute och lekte i snöhögarna med syrran, Dewin, Felicia och brorsans dotter Emma. Det började med snöbollskrig, och sen nån slags "Gladiatorerna" då syrran stod längst upp på snöhögen och jag skulle utmana henne och få ner henne. Det slutade med att vi brottades i snön... Haha, vilken syn grannarna måste ha haft... Vanessa satt där och stirrade med stora ögon och hängde inte riktigt med i svängarna, sen berättade hon mer än gärna om detta för sina syskon när vi kommit hem... "Mamma & Karo låg i snön och brottades" Ehh...? Catfight?
 
Vi stannade till hos syrran innan vi skyndade oss hem, för det var dags för min andra Enerpeel behandling.
 
Ja, så var alltså måndagen snart slut också. Måndagar hos oss brukar vara tröttisdagar. Barnen brukar vara trötta och extra gnälliga efter veckans första dagis dag, inget undantag var det idag.... Nicole var nog tröttast idag. Hon började grina helt plötsligt för att hon kom på att hon var arg för att hennes fröken bara hade gett henne en halv knäckebrödmacka idag till lunchen. Och mitt under nått lek så fick hon hjärtattack. I nacken. Det är jobbigt att heta Nicole på måndagar. 
 
Danilo och Nicole är riktigt tighta, här söker dom tröst från varandra...
Tänkte gå och lägga mig tidigt idag. Det här är tidigt för mig, jag som brukar ligga vaken till ca. 00:30-01...
Jag har ju mina favorit bloggar som appar på mobilen, så jag brukar kvällsläsa innan jag sover. Tyvärr så kan jag inte kommentera på vissa bloggar från mobilen, jag fattar inte vad som är felet (?).
 
Nu ska jag som sagt gå och bädda ner mig, måste passa på för snart kan man lika bra bli väckt, man vet ju aldrig här hemma... 
 

Kommentarer
Postat av: Camilla ♥ BF Maj

Haha det är ju tur att dom "vuxna" oxå kan leka i snön haha :P

2013-01-22 @ 00:07:33
URL: http://mirabilibus.blogg.se
Postat av: Karolina

Haha lilla Divan är ju för rolig!

2013-01-22 @ 06:28:59
URL: http://karolinanordling.com
Postat av: Anna

Haha såååå skönt att läsa om andra familjer som har det precis likadant hemma hos sej, helt underbart :-) riktigt fin och rolig blogg.

2013-01-22 @ 16:16:37
Postat av: Helena H

Inte lätt med trötta eftermiddagar inte... Fast tror vi har tisdag som tröttdag, då brukar allt vara segt, både morgon och kväll. Vet inte riktigt varför...

2013-01-23 @ 02:31:25
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback