"Overallen"

Halloj! Tack för alla tips om overallen, men det var inte den overallen hon menade, hon menade denna vita heldress/overall och jag tror att den är från Cubus 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Så fin! Vi hade en favoritoverall (stavning) ;-) från just Cubus första tiden med Olivia. Tycker de har mycket fint till bra pris & kvalité! Läste om Nicole ovan.. jag tänker samma med Olivia. Hon har senaste månaderna visat lite diva-fasoner även om hon är 9 mnd. Ska det det ske sks det ske NU och hon skriker ofta mer om hon ser mig för hon förstår att "jag kan göra något åt det". Hon kallas lite på skämt för "primadonnan" i huset haha. ;-)

Du frågade mig om varför jag bor i Norge och det är helt enkelt för att min man är norsk. Jag hade inte så mycket "bindande" i Sverige så packade ihop mina saker och flyttade in här. :-)

Jag pratar ju tyvärr inte finska trots att min pappa är finsk (bor fortfarande i Finland). Min mamma är finlandssvensk och jag har gått i svensk skola i Finland så hann aldrig lära mig finska före vi flyttade till Sverige. (då pappa aldrig pratat finska med oss i hemmet). Synd!!!

2013-01-09 @ 06:29:06
URL: http://smastadsvillan.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback