Nap-time

Nu ska jag passa på att vila en stund medans Olivia, Jonathan & Danilo sover! Nicole & Bessa kollar på film, vi har fixat TV:n och dvd:n till Nicoles rum, så nu kollar dom på Modig där.
Grabbarna har vart riktigt svåra att få somna på dagarna, jag hoppas att dom inte ska sluta sova på dagarna redan... :-/ Fast både Nukke & Bessa var t om några månader yngre när dem slutade... Jaigs. Självvisk som man är så hoppas jag att dom ska sova på dagarna lite längre till så man har en liten stunds lugn och ro på dagen också, haha...

När slutade era barn sova på dagarna?

Här kommer ett litet kollage från idag med Nukke, Olivia & Jonathan :)
Mer text och bilder kommer ikväll!

Ha en fortsatt trevlig helg mina vänner!
XOXO


Kommentarer
Postat av: Madeleine - mamma och gravid i USA

Båda mina tjejer har fått sluta sova på dagen runt 2år. Kenzie är 2.5 och om hon somnar på dagen nu så är det HELT omöjligt att få henne att sova på kvällen..

2013-01-12 @ 15:38:40
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com
Postat av: Helen - mamma till L&E

vår 2,5 åring slutade sova middag för ett par månader sedan. Vår 1-åring sover bara ca en timme per dag med så här är det inte mycket sömn för töserna. Men funkar bra ändå, de blir inte grinig/övertrött men däremot blir det mer trots för stora. Båda bestämmer sin sömn själv och hade önskat att stora fortfarande sov lite med :) Trevlig fortsatt lördag :)

2013-01-12 @ 15:39:13
URL: http://helenm.blogg.se
Postat av: Jozzan

Sylvester hade vi svårt redan när han var två att få att sova på dagen. Han slutade helt när han var tre. Clinton är två i feb och sover tre timmar på dagen på helgen. På dagis får dom väcka honom varje dag. Han skulle behövs sova mer när det är dagis egentligen. Vad olika det kan vara mellan barnen! Kram

2013-01-12 @ 18:46:49
URL: http://Mrsdahl.blogg.se
Postat av: Louise

Fina bilder, era barn verkar vara så kärleksfulla med lillasyster. Mysigt!
Ha en fin kväll!

2013-01-12 @ 19:12:51
URL: http://blandatmedlouise.blogg.se
Postat av: Emmi

Colin blir 3 år i mars, han sover inte alltid på dagarna, i så fall bara typ 45 min för att kunna sova på kvällen sen. Men oftast så sover han faktiskt inte alls på dagarna när han är hemma. Han kommer inte till ro utan bara leker. På dagis sover han fortfarande, och då mellan 30-45 min.

2013-01-12 @ 19:50:21
URL: http://fyrtalihjarter.blogg.se/
Postat av: Rockmom

Mina äldre slutade sova dagssömn runt 3-årsålder, så jag hoppas att de små sover i ännu ett år framåt :)

2013-01-12 @ 20:17:45
URL: http://rockmom-rockmom.blogspot.fi/
Postat av: Martinique

Självisk och självisk tycker jag inte man ska säga. Jag tror på den teorin att alla behöver varva ner och vila mitt under dagen för att orka med och inte bli för stressade. Vilket för många är i dagens samhälle! Caspian håller mer eller mindre på att sluta vila middag, men jag kör på taktiken som förskolan ha. Alla ska vila en stund. Jag släker ner på hans rum, dra ner rull gardinerna, lägger honom med filt i sängen och sätter igång en saga på cd spelare. Så säger jag att är du inte trött behöver du inte somna, kom ut när sagan är färdig. Oftast ligger han nästan 1 timme där inne och bara myser, ibland somnar han. Ibland får han vila framför en film oxå men jag försöker att tv inte ska vara igång för mkt.

2013-01-12 @ 20:47:57
URL: http://fruenarsson.vimedbarn.se
Postat av: Louise

Mina pojkar slutade sova vid 1½ års ålder.De blev dock tvingade att sova på dagis fram till de var 4 år och då hade jag ett helvete med dem på kvällen. Men det vägrade fröknarna att inse.
Izabella slutade sova middag på höstlovet, en och annan dag när vi var lediga, på dagis fram till julen i 30 minuter och nu sover hon inte alls middag vilket får henne att somna snabbare på kvällen annars så tog det mellan 2-3 timmar innan hon somnade efter hon sovit på dagen.
Smidigare för oss.
Vill hon så vilar hon i soffan en stund om hon är trött men somnar aldrig.
Sover dina tvillingar hela natten?
Min dotter gör inte det bara lääängtar tills hon börjar sova natten igenom i egen säng också helst.
Så som hon vaknar nu kommer göra mig trött om jag rätt som det är börjar jobba.

Ha det bäst.
Kram från Malmö.

2013-01-12 @ 22:40:29
URL: http://malmomorsan.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback