Mer babbel...

Förresten, igår när vi gick från Mummu och Puua så skulle syrran hämta hem Dewin från brorsan under vägen (vi bor alla väldigt nära varandra) då blev Jonathan jätte arg och ledsen, för han ville hem till min bror. När han förstod att vi skulle fortsätta hemåt kastade han sig på marken och grät, jag försökte få upp han men han hängde där som en säck potatis. Jag sa att dom kunde ses idag istället, och det hade han minsann inte glömt. Så fort han vaknade så skulle han iväg till min brorsa (Stefu) och Danilo skulle ju såklart haka på. Dom har tjatat hela dagen (ibland var det bara tjejerna som kunde den konsten) så jag frågade brorsan om vi fick komma förbi.
Jonathan lös upp som en sol när han fick komma till sin morbror Stefu, och ännu gladare när han blev bjuden på glass!
 
En stolt Danilo med lillasyster.
Han är så go, han vill hjälpa till att byta blöja på henne, han hämtar blöja, våtservetter och kräm. Han öppnar blöjan och upptäcker bajs och så sticker han på 5 röda.
Han är jätte omtänksam och hjälpsam nu, när Olivia gråter så kommer både han och Jonathan snabbt med nappflaskan och ser jätte bekymrade ut. Dom klappar henne så fint och säger "Det är ingen fara" med jätte len röst.  När vi ska gå nånstans så är dom jätte oroliga att vi ska "glömma" Olivia hemma. Hon ska vara med, överallt.
Det ser syskonen till. Underbart att se. Och Danilo har tack och lov glömt bort att han började bete sig själv som en bebis, nu är han en stolt storebror istället. Men jag har märkt att om det är en massa folk med, då börjar han med läpparna som en bebis. Knasboll!
 
Anna, Emma och Olivia
 
Efter ett tag skulle vi allihopa ut och äta. Puua & Mummus idé. Så jag ringde Andres som mötte upp oss. Riktigt skönt att slippa tänka på vad man ska laga för mat.. *latmask som jag är!
 
Vanessa, Danilo & Nicole med sina kusiner Emma & Sebastian
 
Älskade lilla Snuttis!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Är lilltjejen lik någon av sina syskon när de var bebis??
Min äldsta gick 20 h på dagis när jag fick tvillingarna. Både för min & hennes skull. Hade fullt upp med 2 bebisar...

2013-01-06 @ 22:49:14
URL: http://www.bjornbarsanna.blogspot.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback