♥ Satu Svarar ♥

Hej allihopa!
Hur mår ni?
Niu var det ett tag sen sist jag svarade på frågor som ni har ställt (dom som inte lämnat blogg-adress) Och jag tyckte att det var på tiden att jag tar tag i det, det är inte så roligt att vänta på svar så länge, right? 
 
Även ett "massmeddelande":
 
Tusen TACK allihopa för alla era varma GRATTIS hälsningar för vårat nya tillskott, Olivia, och massa kramar till alla som önskat Gott Nytt år och tänkt på oss. Det värmer mer än ni tror att logga in här och läsa era kommentarer, det uppskattas jätte mycket. Jag säger det ofta, men det kommer verkligen från hjärtat, så- TACK! 
 
Here we go!:
 
*****************************************
 
Kristiina:
Jätte fina bilder på dina fina barn. Älskar att läsa din blogg, du sprudlar av kärlek och glädje. Passar samtidigt på att önska dig och din fina familj Ett Riktigt Gott Nytt År!!! Kram!!
SVAR: Tack så jätte mycket! Va roligt att du gillar bloggen och extra kul att du upplever den så positiv =)
 
Therese , mamma till Evelina:
Jag vet egentligen inte hur jag hittade hit men tror de va genomen annan blogg! Jag fastnade direkt, du har då otroligt fina barn och jag beundrar att du verkar ha sån energi! 5 barn och så ung! Men jag har en fråga, jag har en tjej på 2 år och 5 månader.. Börjar bli sugen på ett syskon, men inte om jag vågar... Är då rädd att man kommer tycks om de olika mkt? Vill så mkt med är så rädd för särbehandling!Det är de värsta jag vet när folk särbehandlar och sånt! Sen är de svårt att göra saker som resa, Liseberg, djurparker, badhus?
SVAR: Tack så mycket :) Jag tycker att du ska köra på med ett syskon om du/ni vill det, du behöver inte vara rädd att du kommer att tycka om den ena mer än den andra, kärleken man känner för sitt barn slår en lika hårt vare sig det är första, andra eller femte barnet. Det kanske "känns" lite olika, barn är ju olika- men jag lovar att kärleken är lika stark. Visst blir det lite svårare att resa, man behöver lite mera plats ;-) Men vi känner oss inte begränsade till någonting, vi gör saker som alla andra (kanske även mer) Det gäller att vara förberedd, men allting brukar ordna sig. "Man kan om man vill"- så tänker jag :) Lycka till med vad ni än beslutar er för, och oroa dig inte, det kommer att bli jätte bra!
 
Joanna:
Jag beundrar verkligen Dig. Har själv bara en 13 månaders tjej och det är inte lätt alla gånger. Hur lyckas Du med allt? SVAR: Tack! Va fint sagt. Jadu... jag försöker ha mycket tålamod, men det är verkligen inte lätt alla gånger, det måste jag erkänna. Men som sagt- "Vill man, så kan man" :) 
 
Hanna:
En annan fråga, när du nu denna gång använt salvan, höll sig tappen på samma längd hela tiden eller kortades den något? Är så rädd att de hänt nåt nästa gång jag ska in, inte förrän 31 jan har de hänt nåt då blir jag inlagd .. Så jag hoppas verkligen den kan kolla sig på samma längd.. Kram
SVAR: Min tapp höll sig i samma längd i stort sett hela tiden med medicinen, det var först på "slutet", i ca. vecka 34 (?) som den hade krympt till halva än vad den brukade vara. Vilken vecka är du på nu? Lycka till, det kommer säkert att gå bra :)
 
Hanna W:
Hej! Är en gammal vän till Tiina (från Fisksätra men bor nu i Vendelsö) som tipsade om din blogg en tid sedan. Jag fick själv tvillingar, pojkar den 19/4 och har en 4 1/2 åring innan. Läser din blogg varje dag! Som sagt, härligt att få följa din blogg och din familj. Stort lycka till! Mvh Hanna
SVAR: Hej och tack! Va kul att du hittat hit! :) Grattis till dina tvillingar, går allt bra? 
 
Carolina :
Hej! Har precis börjat läsa din blogg! Tycker den är trevlig! Själv har jag två barn men vill så småningom ha ett till. Men tycker sista graviditeten var tuff. Kanske personlig fråga men svara bara om du vill! Tycker du att dina graviditeter har blivit jobbigare efter varje gång. Kanske svårt då du har tvillingar också då kan jag ju tänka att den graviditeten kanske var mest påfrestande! 
SVAR: Hej! Det är denna sista graviditet som vart jobbigaste, absolut! Jag mådde ju riktigt illa i hela 36 veckor (som hon var i min mage)med kräkningar och yrsel och andra krämpor varje dag. Kanske jobbigare också eftersom nu hade man 4 små att se efter också. Graviditeten med tvillingarna upplevde jag inte som jobbig alls, konstigt nog. Med mitt första barn mådde jag också illa i hela 9 månader, så denna och den första graviditen var jobbigast. Hur känns det själv, hur har dina tidigare graviditeter varit?
 
viktoria:
Va söt hon är:):) va är det för nåt hon ligge på i på några bilder ner? ser så ombonat o mysigt ut.
Sover hon själv i sängen?
Jag fick våran andra skatt en pojke till den 21 så mys:): 
SVAR: Åh, GRATTIS! Hur mår ni? Tackar, det var nog hennes säng som syntes på bilden. Japp, hon sover i sin egen säng, men jag brukar ta upp henne bredvid mig när hon vaknar på natten när jag ammar, ibland somnar vi så, och ibland lyfter jag tillbaka henne :)
 
Sara:
Hallå! Det är vanligare än man tror att syskon går tillbaka en tid för att bli små. De har ju trots allt varit de enda "bäbisarna" e tag. Jobbar inom förskolan och även här är det vanligt, när det kommer in nya barn. De "gamla" barnen kan helt plötsligt ingenting och pratat som du säger bäbis språk..:) De släpper efter en stund. När jag nu ser din lilla tösabit, vill jag att min lilla groda ska titta ut..:)
SVAR: Hehe, ja, jag hoppas att det går över snabbt...:) När är du beräknad förresten? Kram!
 
Johanna:
Hej vilka fina barn du har,,,,har följt din blogg några mån men aldrig skrivit förut. Älskar att läsa om eran underbara familj. Själv väntar jag mitt femte barn. Har ått barn 06,07,09,10 alla grabbar utan 07 hon var en flicka som fick namnet ella. Hon dog tyvärr i min mage i v.39 men finna alltid med oss. Är så glad över mina grabbar.... Ville bara berätta lite om mig själv eftersom jag läer din blogg varje dag. Massor med kramar....
SVAR: Beklagar så djupt... :-( Va roligt att du läser och att du tog dig tid att skicka kommentar, tack! Kramar!
 
Ghenno:
Hej! Jag tittar på dina bilder, och trots fem barn så har du det riktigt prydligt hemma. Jag har tre och det är ofta kaos hemma. 
SVAR: Ja, jag är tyvärr ett pedants städfreak...Det har sina för och nackdelar. "Att städa när barnen är små är som att skotta snö under ett snöstorm" läste jag nånstans....  Jag försöker ha det fint vardagsrum, kök osv, men barnens rum får se ut som det gör, så städar vi där på kvällen tillsammans. Fast direkt på morgonen ser det ändå ut som en bomb släppts ner, haha...
 
Anonym:
Jag beundrar dig verkligen. Hur hinner du med allt?Alla barna är alltid så fint klädda,håret fixxat, fint hem.Å du ser så otroligt snygg & fräsch ut!Kan aldrig tro att du har 5 småbarn!!Du är en supermamma!
SVAR: Wow! Nu blir jag nästan lite generad! Men tack! Jag är verkligen ingen supermamma, jag har mina fel och brister jag också. Men jag gör så gott jag kan.
 
***************************************************************************************************************************
 
Om jag har missat någon, så hojta till!

Kommentarer
Postat av: Mari

Hej. Hittade din blogg från Facebook. Här väntar vi vårat 6:e barn. Det är min 5:e graviditet. Innan har vi en tjej född 02 min sen innan, en tjej född 03 hans sen innan, 2 gemensamma tjejer födda 08 & 10 och en kille född 11 denna filur är beräknad i början av februari och denna grav har varit extremt jobbig :-( kan vara för det blir fler barn att se efter under tiden också. :-) men dom är ju så underbara. <3 ville bara säga att era barn var så söta och grattis till lilla dottern.

2013-01-02 @ 21:55:17
URL: http://www.johanssonukne.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback